el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/12/2023

Η Νιουκάστλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League. Για το μεγάλο ματς στο St. James’ Park ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Άλλο ένα ντέρμπι στην Premier League, αυτή τη φορά ανάμεσα στις… αστεράτες Νιουκάστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν κοντά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Premier League!


Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/12/2023

Δύο «Ευρωπαίοι» θέλουν να εξασφαλίσουν πως θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στα «αστέρια». Νιουκάστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τις μεσοβδόμαδες μάχες για το Champions League, όπου οι ισοπαλίες τους σε Παρίσι και Πόλη αντίστοιχα τους άφησαν πικρή γεύση, καθώς η τύχη δεν βρίσκεται στα χέρια τους την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση, στρέφονται ξανά στον «μαραθώνιο» της Premier League.

Εντός των τειχών βρίσκονται στο πρώτο μισό της κατάταξης, αλλά έχοντας χάσει έδαφος, το οποίο θέλουν να καλύψουν. Οι «διάβολοι» παρά τα δεδομένα αγωνιστικά τους προβλήματα έχουν τρέξει ένα μικρό σερί 3/3 που τους έχει επιτρέψει να αναρριχηθούν στην 6η θέση και θέλουν να το συνεχίσουν και μέσω του St. James’ Park ώστε να μείνουν κοντά στην τετράδα, ενώ αντίστοιχος είναι ο στόχος των γηπεδούχων.

H ομάδα του Έντι Χάου έχει δείξει χαρακτήρα σε μια σεζόν-δοκιμασία όπου έχει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, σε Αγγλία και Ευρώπη, έχοντας καταφέρει να διατηρηθεί ψηλά στο πρωτάθλημα χάρη στην αξιοπιστία που δείχνει στην έδρα της, όπου την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εμφατικά την Τσέλσι (4-1), ενώ έχει υποτάξει και την Άρσεναλ (1-0).

Στην αντίπερα όχθη ένα «διπλό» θα αποτελούσε βάλσαμο στις πληγές της Γιουνάιτεντ που δεν έχει πάρει μεγάλη νίκη πληρώνοντας τα αμυντικά κενά και όχι μόνο.

Σε κάθε περίπτωση ένα σημαντικό ματς που είναι νωρίς για να κρίνει πράγματα, αλλά σίγουρα η νίκη είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 02/12/2023

  • Η Νιουκάστλ έχει 23 βαθμούς σε 13 αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 24 βαθμούς.
  • Οι δύο ομάδες προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλίες στο Champions League, η Νιουκάστλ με την Παρί (1-1) και η Γιουνάιτεντ με τη Γαλατά (3-3).
  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ, με θρίαμβο της Νιουκάστλ στο Μάντσεστερ (0-3).
  • Στα 12 τελευταία ματς των δύο ομάδων στην έδρα της Νιουκάστλ 9/12 ήταν με No Goal.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ομάδα έπειτα από 13 αγωνιστικές στην Premier League που δεν έχει ισοπαλία (8-0-5).
  • Η ομάδα του Τεν Χαγκ έχει 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ το τελευταίο ματς εγχώριας διοργάνωσης που δέχθηκε τέρμα ήταν στην ήττα από τη Νιουκάστλ για το Λιγκ Καπ.
  • Πέντε σερί εντός έδρας νίκες έχει η Νιουκάστλ στο πρωτάθλημα, η οποία επίσης έχει νικήσει στην έδρα της τη Σίτι (1-0) για το Λιγκ Καπ.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 02/12/2023

Η Νιουκάστλ περιμένει την Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, με τις «καρακάξες» να έχουν μεγάλο όπλο την έδρα, όπου μετρούν 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μεταξύ αυτών των επιτυχιών έχουν υποτάξει την Άρσεναλ, αλλά και τη Σίτι για το Λιγκ Καπ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρά το σερί τριών νικών που έχουν στην Premier League δεν ανταποκρίνονται στα μεγάλα παιχνίδια και το προβάδισμα είναι στην πλευρά των γηπεδούχων που μπορούν με το «τρίποντο» να μείνουν κοντά στην πρώτη τετράδα.

ΝΙΚΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και με ένα γκολ νωρίς το παιχνίδι μπορεί να πάει στο Over.

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νιουκάστλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/12/2023

Η Νιουκάστλ έχει προβλήματα με απουσίες, με τον Έντι Χάου να ποντάρει ωστόσο στην επιστροφή του Λόνγκσταφ ώστε τουλάχιστον να τον έχει στον πάγκο

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Λασέλ, Λιβραμέντο – Τζοέλιντον, Γκιμαράες, Μάιλι – Αλμιρόν, Ίσακ, Γκόρντον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/12/2023

Ο Έρικ Τεν Χαγκ σε αυτό το δεύτερο σερί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι θα έχει διαθέσιμο τον Ράσφορντ που επιστρέφει, καθώς ήταν τιμωρημένος για τον αγώνα του Champions League με τη Γαλατά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ονάνα – Νταλότ, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Σο – ΜακΤόμινεϊ, Μάινου – Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Ράσφορντ – Χόιλουντ.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ