el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νιούκαστλ – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/12/2023

«Τελικός» στον όμιλο του… θανάτου. Η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Μίλαν (22:00) στο Σεντ Τζέιμς Παρκ και οι δύο ομάδες ψάχνουν τη νίκη, σε ένα «παζλ» με δεδομένα που επηρεάζουν επίσης την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Γερμανοί (10β.) έχουν ήδη προκριθεί, όμως θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να μείνει στην 1η θέση του ομίλου, ενώ η Παρί θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τους «16» του Champions League αν φύγει με το διπλό από την έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο άλλο ματς του ομίλου.

Στο ματς της Αγγλίας, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο νικητής θα έχει ελπίδες για πρόκριση, ενώ, ακόμα και στο σενάριο νίκης της Παρί, θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Europa League. Aντίθετα, ο ηττημένος θα αποχαιρετήσει πρόωρα την Ευρώπη και είναι σίγουρο πως το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής αντιμετωπίζεται ως τελικός από τη Νιούκαστλ και από τη Μίλαν.

Για το σπουδαίο ματς στο Σεντ Τζέιμς Παρκ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Κορυφώνεται η δράση στο Champions League!


Νιούκαστλ – Μίλαν: Παρουσίαση, Ανάλυση 13/12/2023

Όλα ή τίποτα για τη Νιούκαστλ και τη Μίλαν, που παίζουν έναν αγώνα ζωής και θανάτου, περιμένοντας και το αποτέλεσμα στον αγώνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στους 5 βαθμούς και ψάχνουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να κυνηγήσουν την πρόκριση στους «16» του Champions League ή έστω – σε περίπτωση που η Παρί κερδίσει στην Γερμανία – το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League. O ηττημένος θα αποχαιρετήσει πρόωρα την Ευρώπη.

Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, είναι ξεκάθαρο πως οι τραυματισμοί τους έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Η ομάδα του Έντι Χάου αγωνίζεται σταθερά το τελευταίο διάστημα με μισό ρόστερ και με 11-12 παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί σηκώνοντας όλο το βάρος σε απαιτητικά ματς.

Η απουσία βάθους φάνηκε ξεκάθαρα στις δύο βαριές ήττες από την Έβερτον (3-0) και την Τότεναμ (4-1) για την Premier League. H Nιούκαστλ εμφανίστηκε κουρασμένη, χωρίς ιδέες και, κυρίως, χωρίς το αγωνιστικό στυλ που της επέτρεψε να επιστρέψει στην ελίτ.

Ο Έντι Χάου ζήτησε περισσότερα από τους παίκτες του, όμως η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να κάνει καμία παρέμβαση στο αγωνιστικό του πλάνο. Η ενδεκάδα θα μείνει ίδια, καθώς παραμένουν σταθερά εκτός δράσης οι Πόουπ, Μπερν, Μπότμαν, Μπαρνς, Γουίλοκ, Μέρφι, Άντερσον, Τονάλι, Τάργκετ και Μανκίγιο. Επέστρεψαν οι Γουίλσον και Λόνγκσταφ, που θα δώσουν ανάσες και λύσεις από τον πάγκο.

Πολλές οι απουσίες και για την Μίλαν, που θα παραταχθεί χωρίς τους Καλντάρα, Καλούλου, Κιάερ, Όκαφορ, Τιό σε ματς που συνοδεύεται με ένα μεγάλο «πρέπει». Μετά την εξαιρετική πορεία στο περσινό Champions League, που σταμάτησε στα ημιτελικά, η Μίλαν κινδυνεύει να μείνει χωρίς παρουσία σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση πριν τον Ιανουάριο και αυτό σίγουρα θα προκαλέσει τριγμούς.

Ο Στέφανο Πιόλι βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση, κάτι που προέκυψε από τις δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς (3-2 από την Αταλάντα, 3-1 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ). Σε ενδεχόμενη ήττα, ο έμπειρος τεχνικός ίσως αποχαιρετήσει και είναι ξεκάθαρο ότι η Μίλαν ετοιμάζεται για «μάχη» σε όλα τα επίπεδα.

Το μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα αφορά την άμυνα, αφού ο μοναδικός καθαρόαιμος στόπερ είναι ο Τομόρι. Ο Φλορέντζι θα παίξει πιθανότατα αριστερά και ο Τέο Ερντάντες ενδέχεται να μεταφερθεί αναγκαστικά στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά θα παίξει ο (χαφ) Μούσα.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Νιούκαστλ – Μίλαν: Στατιστικά και Προϊστορία 13/12/2023

  • Στο μοναδικό μεταξύ τους ματς, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.
  • Η Μίλαν μετρά πέντε ήττες στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Μίλαν συνοδεύτηκαν με G/G και Over 2.5 γκολ.
  • H Νιούκαστλ δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Νιούκαστλ κέρδισε στα οκτώ από τα τελευταία εννιά εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Μίλαν κέρδισε μόλις μία φορά στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Νιούκαστλ – Μίλαν: Προγνωστικά 13/12/2023

«Τελικός» και ματς χωρίς αύριο στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Η ήττα συνοδεύεται με αποκλεισμό και οι δύο ομάδες θα μπουν από το 1ο λεπτό με διάθεση να κυνηγήσουν τη νίκη πρόκρισης, είτε στους «16» του Champions League είτε στο Europa League.

Η Νιούκαστλ θα παρουσιαστεί σίγουρα καλύτερη σε σχέση με τις δύο βαριές ήττες στην Premier League, ενώ είναι πάντα εξαιρετική στην έδρα της. Η κούραση λόγω των απουσιών είναι δεδομένη, όμως η περίπλοκη κατάσταση της Μίλαν και το status του Στέφανο Πιόλι ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της αναμέτρησης.

Για το μεγάλο ματς στην Αγγλία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΣΤΗ NOVIBET

Το γήπεδο θα… βράζει, η δύναμη της έδρας μεταμορφώνει τη Νιούκαστλ και η ομάδα του Έντι Χάου μπορεί να βρει τη νίκη που θα την κρατήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Μίλαν δεν είναι στα καλά της και αυτό ίσως φανεί ξανά σε ένα ματς με μεγάλο «πρέπει» στις πλάτες της.

Είναι πάντως δεδομένο ότι και οι δύο θα παίξουν χωρίς ρίσκο και θα προσέξουν πολύ την άμυνά τους, αφού ένα γκολ θα είναι καταδικαστικό.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νιούκαστλ – Μίλαν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νιούκαστλ – Μίλαν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/12/2023

Η επιστροφή των Γουίλσον και Λόνγκσταφ έφερε λίγα χαμόγελα στο στρατόπεδο της Νιούκαστλ, ωστόσο ο Έντι Χάου καταστρώνει ξανά τα πλάνα του χωρίς τους Πόουπ, Μπότμαν, Μπερν, Τονάλι, Τάργκετ, Μπαρνς, Μέρφι, Άντερσον, Γουίλοκ και Μανκίγιο.

Αρκετές οι απουσίες και για τη Μίλαν, που θα παραταχθεί με ένα καθαρόαιμο στόπερ λόγω των απουσιών των Τιό, Καλούλου και Κιάερ. Εκτός δράσης επίσης οι Όκαφορ, Πελεγκρίνο και Σπορτιέλο.

Νιούκαστλ (4-3-3): Ντουμπράβκα – Τρίπιερ, Λασέλ, Σαρ, Λιβραμέντο – Μάιλι, Τζοέλιντον, Γκιμαράες – Αλμιρόν, Ισάκ, Γκόρντον

Μίλαν (4-3-3): Μενιάν – Μούσα, Τομόρι, Ερνάντες, Φλορέντσι – Λόφτους Τσικ, Κρούνιτς, Ράιντερς – Τσουκουέζε, Ζιρού, Λεάο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ