el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/10/2022

OΦΗ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή (16:00) στο Ηράκλειο της Κρήτης με στόχο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι προέρχονται από ήττες και το ζητούμενο στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League είναι να βάλουν τέλος στην γκρίνια.

Με 700+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Super League!  


ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/10/2022

Ο ΟΦΗ έχει πραγματοποιήσει κάκιστη εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα και ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας είναι έκδηλος. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας με μόλις μια νίκη σε 7 αγώνες (1 ισοπαλία και 4 ήττες με 4-10 γκολ).

Σχεδιάζονται αλλαγές και μεσοβδόμαδα αποχώρησε ο επικεφαλής του τμήμα σκάουτιγνκ Δημήτρης Μάρκους που βρισκόταν στο συγκεκριμένο πόστο από το 2018.

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα είτε από παίκτες που είναι τραυματίες, είτε από αντίστοιχους ποδοσφαιριστές που είναι ανέτοιμοι. Αυτό φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκεί ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 2-0 (Video) και δέχθηκε 2 γκολ σε αντεπιθέσεις.

«Το θετικό είναι ότι έχουμε επιστροφές και αρκετοί παίκτες ανεβάζουν ρυθμό. Μας πλήγωσε στις αντεπιθέσεις ο Αστέρας και πέσαμε στην παγίδα, όμως δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Θα βελτιωθούμε και θα παλέψουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό», υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας.

Στο Ολυμπιακό η βαριά ήττα την Πέμπτη με 0-3 στο Καραϊσκάκη από την Καραμπαγκ στην 3η αγωνιστική του Γιουροπα Λιγκ εκτόξευσε τον προβληματισμό στα ύψη.

Οι παίκτες δέχονται κριτική και πλέον ο κλήρος πέφτει στον Μίτσελ για να γυρίσει τον διακόπτη μέσα στο «Γεντί Κουλέ». Οι «ερυθρόλευκοι» με δεδομένο ότι βρίσκονται στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας δεν έχουν περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια.

Ο Ισπανός προπονητής οφείλει να βρει την κατάλληλη χημεία και αναμένεται να πάει στο πλάνο που του χάρισε τη νίκη με 2-0 στην πρεμιέρα του απέναντι στον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Σισέ, μετά το φραστικά επεισόδιο που είχε με οπαδούς στο ματς με την Καραμπάγκ, θα μπει στον πάγο, κάτι που σημαίνει ότι η άμυνα θα αλλάξει. Το τεχνικό επιτελείο του χρεώσει σειρά λαθών και μάλιστα κάνουν λόγο για αγωνιστικό κατήφορο.

Ο Μίτσελ παραδέχθηκε ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ έκανε λάθος και στάθηκε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης που παρουσιάζει η ομάδα του.

«Όταν ένας παίκτης κάνει λάθη στο γήπεδο μπορείς να το δεχθείς, αλλά όχι όταν κάνει λάθη εκτός γηπέδου. Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό. Είναι αχρείαστο και απαράδεκτο διότι ο κόσμος μας αγαπάει. Εάν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα. Είχαμε σχεδιάσει αυτό το ματς με συγκεκριμένη τακτική. Μέχρι το 70′ αυτό το ματς πήγαινε καλά. Δεν ήταν μόνο λάθη της άμυνας. Όταν δεχθήκαμε αντεπίθεση η ομάδα έκανε λάθος και αυτό μας έριξε πολύ.

Όλη αυτή η αβεβαιότητα και η έλλειψη ασφάλειας έχει να κάνει με την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχουμε δείξει από την αρχή της χρονιάς», τόνισε ο Ισπανός προπονητής μετά την ήττα από την Καραμπάγκ.

Ντεμπούτο στο παιχνίδι με τους Αζέρους έκανε ο Μαρσέλο. Η επιστροφή στη δράση του Βραζιλιάνου σταρ δεν συνδυάστηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως ο ίδιος υποσχέθηκε βελτίωση γράφοντας στα social media: «Μετά από σχεδόν πέντε μήνες που είχα να αγωνιστώ δεν είναι εύκολη η επιστροφή, αλλά θα επιστρέψω. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν ήταν το επιθυμητό ντεμπούτο μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί από τώρα».


ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 09/10/2022

  • Η προϊστορία είναι αναμφισβήτητα υπέρ των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν να σκοντάψουν απέναντι στον ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 2018 που ηττήθηκαν με σκορ 1-0. Έκτοτε ο Ολυμπιακός μετράει 9 σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και την περασμένη σεζόν επικράτησε 1-3 μέσα στο Ηράκλειό.
  • Στα τελευταία 16 ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες απουσιάζει η ισοπαλία. Τελευταίο Χ εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2012 σε ματς Κυπέλλου (0-0).
  • Από την επιστροφή του ΟΦΗ στη Super League τη σεζόν 18/19 στα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν εμφανιστεί 4 Under, 6 Over, 5 Goal και ισάριθμα No Goal.
  • O ΟΦΗ στα 6 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος έχει σκοράρει μόλις 4 γκολ και μετράει 4 Under, 2 Over, 3 Goal και 3 No Goal
  • Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) μετράει 4 Under, 2 Over και 3 Goal με ισάριθμα No Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στη Super League

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 09/10/2022

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό έχει ξεκάθαρο φαβορί τους Πειραιώτες και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση στο Ηράκλειο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν με πληγωμένο θηρίο μετά την ήττα από την Καραμπάγκ και περιμένουμε ότι θα μπουν στο τερέν με το πόδι στο γκάζι. Ο ΟΦΗ μειονεκτεί σε ποιότητα και ακόμα δεν θυμίζει την εξαιρετική ομάδα που ολοκλήρωσε πέρυσι τη σεζόν.

2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.02

Στα Combo Bets της αναμέτρησης οι επιλογές είναι δελεαστικές και το

2 & UNDER 3,5 ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Ο ΟΦΗ θα επιστρατεύσει και το σκληρό παιχνίδι για να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 στη novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/10/2022

Το τεχνικό επιτελείο των Κρητικών δεν υπολογίζει τους τραυματίες Νέιρα και Τσιλιανίδη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Μπουζούκη. Το θετικό για τους Κρητικούς είναι ότι οι Ντιουσέ και Καμάου είναι ετοιμοπόλεμοι και πλέον αμφότεροι θα προσθέσουν νέες λύσεις στον Νιόπλια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στίβενς – Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Βούρος, Λάρσον – Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα – Ντίκο, Ντουρμισάι, Γκερέρο.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/10/2022

Η ήττα από την Καραμπάγκ άφησε απόνερα, αφού ο Σισέ είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδούς και μέχρι νεοτέρας θα μπει στον πάγο. Αναμένεται να παίξει βασικός ο Παπασταθόπουλος και να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας ο Εμβιλά.

Ο Μίτσελ περιμένει από τους παίκτες του αντίδραση μεγάλης ομάδας, αφού με τον Ατρόμητο και στο πρώτο μέρους με τους Αζέρους είχαν καλή εικόνα. Τραυματίες παραμένουν οι Βατλίκ (τερμ.), Μπα, Ρέστος (αμ.) και Ελ Αραμπί (φορ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Ρέμπατσιουκ – Μπουχαλάκης, Κουντέ, Βρουσάι – Μπιελ, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ