el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολλανδία – Ελλάδα: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/09/2023

Στο «Philips Stadium» στρέφονται τα βλέμματα όλων την Πέμπτη το βράδυ (21:45) για την αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολλανδία και Ελλάδα στα προκριματικά του Euro 2024!

H Εθνική ομάδα δίνει μια μεγάλη μάχη στα προκριματικά και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπει σφήνα στα δυο μεγάλα φαβορί (Γαλλία και Ολλανδία) του β’ ομίλου με προορισμό την τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η αναμέτρηση της Εθνικής θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Alpha και τα κανάλια Novasports!

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι Ολλανδία – Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

 


Ολλανδία – Ελλάδα: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/09/2023

Ο Β’ όμιλος που συμμετέχει η «γαλανόλευκη» περιλαμβάνει δύο μεγάλα φαβορί τις Γαλλία και Ολλανδία, όμως η Ελλάδα έχει μπει σφήνα και δείχνει ικανή να εξελιχθεί σε ευχάριστη έκπληξη.

Οι «Οράνιε» σε δύο ματς στα προκριματικά του Euro μετράνε μια ήττα (4-0 με την Γαλλία) και μια νίκη (3-0 με το Γιβραλτάρ). Το παιχνίδι στο Αϊντχόφεν είναι οριακό για τους παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν, αφού θέλουν να μπουν σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Coach των Ολλανδών διαθέτει πλειάδα αστέρων στο ρόστερ του και αναμφισβήτητα ξεχωρίζουν οι Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Φρένκι ντε Γιουνγκ (Μπαρτσελόνα), Γκάκπο (Λίβερπουλ) και Βέγκχορστ (Χόφενχαϊμ).

Ωστόσο, δεν περνάει απαρατήρητη η απουσία του πρώτου σκόρερ της Ολλανδίας, Μέμφις Ντεπάι, αλλά και του Βαϊνάλντουμ. Οι δύο τελευταίοι ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Ολλανδίας απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Αναλυτικά η αποστολή της Ολλανδίας για το παιχνίδι με την Ελλάδα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν παραμονή του ματς στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Ελλάδα λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου γνωρίζουν το διακύβευμα στο παιχνίδι με την Ελλάδα. Πρέπει να διορθώσουμε τα αποτελέσματά μας στον όμιλο και μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας. Οι παίκτες μου έχουν κάνει την αυτοκριτική τους μετά την βαριά ήττα από τη Γαλλία».

Στο ρόστερ της Ολλανδίας υπάρχουν τρεις πρωτοεμφανιζόμενοι. Ο λόγος για τους Φαν ντε Φεν (Τότεναμ), Μάατσεν (Τσέλσι) και Χάρτμαν (Φέγενορντ).

Η Ελλάδα με 6 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου κι έχει μοιράσει υποσχέσεις. Η «γαλανόλευκη» την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Γαλλία στο Παρίσι και ενώ είχαν προηγηθεί οι δύο νίκες με Γιβραλτάρ (0-3) και Ιρλανδία (2-1).

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Philips Stadium» και παράλληλα να αποδείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση που οδηγεί απευθείας στο Euro.

«Αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο της «γαλανόλευκης» αποτελεί η απουσία του Μαυροπάνου (τιμωρημένος), ενώ ο Φορτούνης αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην παρουσία του στην Εθνική.

Η συγκεκριμένη απόφαση προέκυψε μετά τη μη κλήση του Φορτούνη στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας, ενω στον Γκουστάβο Πογέτ ασκήθηκε έντονη κριτική και για το γεγονός ότι στις κλήσεις δεν συμπεριέλαβε τους Κωνσταντέλια, Δουβίκα, Αλεξανδρόπουλο και Βαγιαννίδη.

Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός προπονητής δέχθηκε ερωτήσεις και προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για όσους άφησε εκτός αποστολής.

«Είχα ένα φανταστικό τηλεφώνημα με τον Φορτούνη και ένα πολύ καλό τηλεφώνημα με τον ΠΑΟΚ και γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους δεν κλήθηκε ο Κωνσταντέλιας, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βάζουμε εμπόδια στον δρόμο της Εθνικής.

Δεν υπάρχουν προβλήματα, η Εθνική έχει μείνει εκτός μεγάλων διοργανώσεων για δέκα χρόνια και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σπρώξουμε την ομάδα προς αυτή την κατεύθυνση. Κοιτάμε συνολικά το καλό της Εθνικής.

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μένουν ιδιωτικά», τόνισε ο Πογέτ και για το παιχνίδι με την Ολλανδία, υποστήριξε: «Μας περιμένει ένα κρίσιμο ματς, θα ήταν σηματικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι με την Ολλανδία.


Ολλανδία – Ελλάδα: Στατιστικά, Προϊστορία 07/09/2023

  • Η προϊστορία είναι σε πορτοκαλί φόντο. Σε 5 επίσημα ματς η Ολλανδία μετράει 4 νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στην Ελλάδα, ενώ η «γαλανόλευκη» το 2016 νίκησε 1-2 σε φιλικό μέσα στο «Philips Stadium» με σκόρερ τους Μήτρογλου και Γιαννιώτα.
  • Σε τρία παιχνίδια στον όμιλο των προκριματικών η Ελλάδα μετράει 2 Over, 1 Under, 2 Νο Goal και 1 Goal.
  • Η Γαλλία σε δυο ματς στα προκριματικά μετράει 2 Over και ισάριθμα No Goal.
  • Διαιτητής αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μίχαελ Όλιβερ. Ο Άγγλος είναι από τους ρέφερι που πρωταγωνιστούν στα παιχνίδια και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Αυτό αποδείχθηκε και στο πρόσφατο ματς ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παναθηναϊκό εκεί που έδειξε 8 κίτρινες κάρτες και ένα πέναλτι.
  • Η βαθμολογία στο Β’ όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ολλανδία – Ελλάδα: Προγνωστικά 07/09/2023

Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες στο Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί θέλουν νίκη για να μπουν σε τροχιά απευθείας πρόκρισης, ενώ η Ελλάδα ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Για τη μάχη ανάμεσα σε Ολλανδία και Ελλάδα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της novibet.

Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Εθνική ομάδα σε επίπεδο τακτικής παίρνει άριστα στα προκριματικά του Euro και θα βάλει δύσκολα στους Ολλανδούς.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.35 στη novibet

Αμυντικά η Ολλανδία διαθέτει απίστευτη ποιότητα, όμως επιθετικά με την απουσία του Ντεπάι θα αποδιοργανωθεί. Πρωτοβουλίες στην επίθεση των Οράνιε θα αναλάβει ο Γκάκπο.

ανυτιμε σκορερ γκακπο σε αποδοση 2.80 

Ο διαιτητής Μίχαελ Όλιβερ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και μέσα στην περιοχή είναι ιδιαίτερα σχολαστικός.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.80 


Ολλανδία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 07/09/2023

Ο προπονητής της Ολλανδίας, Ροναλντ Κούμαν, δεν υπολογίζει στην επιθετική γραμμή τους βασικούς Ντεπάι και Μπέργκγουιν. Μάλεν και Γκάκπο προορίζονται για το αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φλέκεν – Ακέ, Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Ντάμφρις – Βίφερ, Ντε Γιονγκ – Λανγκ, Μάλεν, Σίμονς – Γκάκπο.

Ελλάδα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 07/09/2023

Το σηματικότερο πρόβλημα για τον Γκουστάβο Πογέτ είναι η απουσία του Μαυροπάνου, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Το κενό στην άμυνα αναμένεται να καλύψει ο Παναγιώτς Ρέτσος. Οι Φορτούνης, Κωνσταντέλιας, Δουβίκας δεν κλήθηκαν στην αποστολή. Η τελευταίας προπόνηση της «γαλανόλευκης» ολοκληρώθηκε με την ατυχία να χτυπάει τον Μπάλντοκ, αφού υπέστη τράβηγμα και τέθηκε νοκ άουτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Κουρμπέλης, Σιώπης – Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας – Γιακουμάκης.


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ