el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολλανδία – Κροατία: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/06/2022

Οι ημιτελικοί του UEFA Nations League ξεκινούν με ένα σπουδαίο παιχνίδι. Το ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολλανδία και Κροατία δεσπόζει την Τετάρτη το βράδυ (21:45) στο Ρότερνταμ με φόντο το τρόπαιο.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο ημιτελικός του UEFA Nations League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο UEFA Nations League! 

 


Ολλανδία – Κροατία: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/06/2022

Λίγους μήνες μετά το Μουντιάλ, η Ολλανδία και η Κροατία ετοιμάζονται για μία σημαντική μάχη με φόντο το τρόπαιο του UEFA Nations League.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα προκριθεί στον τελικό της Κυριακή κι εκεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το ματς Ισπανία – Ιταλία.

Ολλανδία και Κροατία αποκλείστηκαν από την Αργεντινή στα προημιτελικά και τα ημιτελικά, αντίστοιχα, στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ωστόσο, τώρα θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν την κούπα και να δείξουν ότι μπορούν να σταθούν στις τοπ ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

H Ολλανδία «επιβίωσε» ως αήττητη σε όμιλο με το Βέλγιο, την Πολωνία και την Ουαλία, όμως από τότε υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή στον πάγκο της. Ο Ρόναλντ Κούμαν αντικατέστησε τον Λουίς Φαν Χάαλ και έγινε το νέο αφεντικό στους «Οράνιε».

Ο Κούμαν ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2023 και συμφώνησε μέχρι το 2026. Ο Ολλανδός Coach στο πρώτο του ματς για τα προκριματικά του Euro ηττήθηκε 4-0 από τη Γαλλία (24/3) και λίγες ημέρες αργότερα πανηγύρισε την παρθενική του νίκη με 3-0 απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Ο στόχος για τους Ολλανδούς είναι αυτή τη φορά να κατακτήσουν το έπαθλο. Δεν έχουν ξεχάσει το γεγονός ότι το 2019 έφτασαν στον τελικό Nations League, αλλά ηττήθηκαν από την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι στην Κροατία. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στον τελικό. Η Κροατία παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι σωματικά σκληρή και διαθέτει αγωνιστική ένταση στο παιχνίδι της.

Φτάσαμε στον τελικό το 2019. Το χάσαμε και τώρα έχουμε την ευκαιρία στην έδρα μας να φτάσουμε σε έναν ακόμη τελικό. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε…», υποστήριξε ο Κούμαν παραμονή της αναμέτρησης και αναγνώρισε το πλεονέκτημα της έδρας που έχει η ομάδα του.

Οι Κροάτες στη διοργάνωση κυριάρχησαν απέναντι σε Δανία, Γαλλία και Αυστρία, δείχνοντας σταθερά σοβαρότητα και ποιότητα. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς την τελευταία πενταετία ανήκει στις τοπ παραδοσιακές δυνάμεις. Μετράει δύο μετάλλια (3η) στα πιο πρόσφατα Μουντιαλ, ενώ έφτασε στους 16 στο Euro 2020.

Οι Κροάτες διψούν για ένα τρόπαιο προκειμένου να σφραγίσουν μια εξαιρετική πορεία και να δώσουν τη μέγιστη χαρά στον κόσμο τους. Παράλληλα, ίσως είναι και η τελευταία ευκαιρία για να πάρει ένα τρόπαιο με την Κροατία ο ηγέτης της ομάδα Λούκα Μόντριτς, αφού το φινάλε της καριέρα του πλησιάζει.

Ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, πιστεύει στους παίκτες του, όμως στάθηκε και στον παράγοντα της έδρας, λέγοντας:

«Αντιμετωπίζουμε ίσως την πιο σκληρή ομάδα στη διοργάνωση. Το γήπεδο θα είναι sold out, η Ολλανδία έχει νέο προπονητή διαθέτει μια φανταστική ομάδα και παίζει εξαιρετικά στην άμυνα. Οι φιλαθλοί μας θα ακούστους επίσης…».


Ολλανδία – Κροατία: Στατιστικά & Προϊστορία 14/06/2023

  • Οι δύο ομάδες έχουν παίξει μόλις δύο φορές στο παρελθόν μεταξύ τους και μοιράστηκαν από μία νίκη: Το 2008 η Ολλανδία κέρδισε 3-0 σε φιλικό, ενώ οι Κροάτες επικράτησαν 2-1 το 1998, στον μικρό τελικό του Μουντιάλ της Γαλλίας.
  • Η Ολλανδία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει 4 Over και 1 Under, ενώ 2 ματς έληξαν Goal και 3 No Goal.
  • Η Κροατία τερμάτισε στην 3η θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει παίξει δύο παιχνιδια στα προκριματικά του Euro. Στο πρώτο έμεινε στο 1-1 με τη  Ουαλία, ενώ στο δεύτερο νίκησε εκτός έδρας την Τουρκία με 2-0. Ο Κόβασιτς ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων κόντρα στους Τούρκους.
  •  Οι Κροατές στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράνε 3 Under και 2 Over και η μοναδική τους ήττα ήταν από την Αργεντινή στον ημιτελικό του Μουντιάλ.
  • Η Κροατία στον πρώτο όμιλο στην πρωτη κατηγορια του Nations League τερμάτισε στην πρωτη θέση (4-1-1) κι άφησε πίσω τις Δανία, Γαλλία, Αυστρία. Οι παίκτες του Ντάλιτς ξεκίνησαν άσχημα με ήττα από την Κροατία, όμως στη συνέχεια απάντησαν με μια ισοπαλία (1-1 με τη Γαλλία) και 4 νικες (Δανία 0-1, Γαλλία 0-1, Δανία 2-1, Αυστρία 1-3)
  • Η Ολλανδία τερμάτισε αήττητη (5-1-0) στον 4ο όμιλο του Nations League και με 14 γκολ είχε την καλύτερη επίθεση. Οι «οράνιε» ξεκίνησαν εντυπωσιακά με το 1-4 μέσα στο Βέλγιο και στη συνέχεια νίκησαν δύο φορές την Ουαλία (1-2, 3-2, είχαν μια ισοπαλία (2-2) και μια νίκη (0-2) με την Πολωνία κι έκλεισαν το γκρουπ με το 1-0 κόντρα στο Βέλγιο.
  • Το ρόστερ της Ολλανδίας 
  • Το ρόστερ της Κροατίας 
  • Το πανόραμα του UEFA Nations League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ολλανδία – Κροατία: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/06/2022

Οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετική πορεία και διψούν για το τρόπαιο. Η κατάκτηση του UEFA Nations League χαρίζει 11 εκατ. ευρω. Για τον ημιτελικό ανάμεσα σε Ολλανδία και Κροατία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι δύο ομάδες φημίζονται για την ποιοτητά τους, ενώ δεν παραδίδουν εύκολα τα όπλα. Τοπ ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες…

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.10 στη novibet

Οι Ολλανδοί λόγω έδρας θα παίξουν πιο επιθετικά, όμως οι Κροάτες έχουν υλικό για να σκοράρουν και να βάλουν δύσκολα στους «οράνιε».

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα σε αποδοση 2.85 


Ολλανδία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/06/2023

Για την Ολλανδία υπάρχουν δύο σημαντικά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Εκτός δράσης τέθηκαν οι τραυματίες Ματάις Ντε Λιχτ και Μέμφις Ντεπάι. Πανέτοιμοι οι Ακέ, Ντούμφρις, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο έπαινα αντίπαλοι στον τελικό του Champions League.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέιλοου – Ντούμφρις, Φαν Ντάικ, Βότμαν, Ακέ – Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ – Μπέργκγουιν, Γκάκπο, Σίμονς.

Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/06/2023

Ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, θα στερηθεί τον βασικό στόπερ Γιόσκο Γκβάρντιολ και ελπίζει ότι η απουσία του δεν θα χαλάσει την αμυντική λειτουργία. Πρόκεται για τον παίκτη που ήταν από τους κορυφαίους στο Μουντιάλ του Κατάρ. Εκτός τέθηκε και ο Λιβάγια, αλλά στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν λύσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Ερλιτς, Σόσα – Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Πάσαλιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς.


Διαβάστε ακόμα…

elections novibet

Στοίχημα Εκλογές 2023: Αποδόσεις και Προγνωστικά


liverpool champions league 2005 novibet

Champions League: Top-5 τελικών (videos)


haaland mancity novibet

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο απόλυτος επιθετικός που σπάει τα κοντέρ!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ