el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/08/2023

Επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα ο Ολυμπιακός, την στιγμή που ο Ατρόμητος ξεκινάει τις εγχώριες υποχρεώσεις του σε μια δύσκολη έδρα. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την Κυριακή (21:30) το βράδυ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο, ενώ η ομάδα από το Περιστέρι μετά την αναβολή της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό πέφτει στα βαθιά με στόχο την έκπληξη.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Φάληρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στη Super League!

 


Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/08/2023

Ολυμπιακός και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τους Πειραιώτες να είναι το μεγάλο φαβορί για να κάνουν το δυο στα δυο στη φετινή Super League μπροστά στο κοινό τους. Η ομάδα από το Περιστέρι είναι αουτσάιντερ και μετά την αναβολή της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό παίζει το πρώτο της επίσημο ματς σε μια δύσκολη έδρα.

Στον Ολυμπιακό η νίκη (3-1) επί της Τσουκαρίτσκι στα play offs του Europa League συνδυάστηκε με εντυπωσιακή εμφάνιση και τα «χαμόγελα» αυξήθηκαν στον Πειραιά. Έλαμψε με την απόδοσή του ο Κώστας Φορτούνης, ενώ το θετικό ήταν ότι Ελ Καμπί βρήκε δίχτυα.

Όπως ήταν φυσικό ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ ικανοποιήθηκε από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά ζήτησε ανάλογη συνέχεια και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το παιχνίδι που έκανε η ομάδα. Ήμασταν καταιγιστικοί, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα ήταν βελτιωμένοι, πετύχαμε τρία γκολ μας ακύρωσαν άλλα δύο. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει σχετικά με την προκρισή μας στους ομίλους του Europa League. Kάναμε αρκετές φάσεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και απέναντι στον Ατρόμητο», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχεδιάζει μίνι ροτέισον. Οι Ελ Αραμπί, Σκάρπα, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος και Ντόι είναι οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα και το τεχνικό επιτελείο θα κάνει αλλαγές για να διατηρήσει σε καλό επίπεδο όλους τους ποδοσφαιριστές.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευη το βράδυ προχώρησαν σε νέα μεταγραφή και ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου μπακ, Ομάρ Ρίτσαρντς από την Νότιγχαμ

Ο Ατρόμητος ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Super League σε μια έδρα που δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Φέτος η ομάδα από το Περιστέρι συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας και ο στόχος είναι να μπει στα play offs του πρωταθλήματος.

Στο Περιστέρι διατήρησαν στον πάγκο τους τον Κρις Κόλμαν και πραγματοποιήσαν προσεχτικές μεταγραφές με στόχο την ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και διατήρησε τον κορμό.

Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 της Λαμίας. Κινητήριος μοχλός στη μεσαία γραμμή ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά. O μέσος που παίζει στον Ατρόμητο δανεικός από τον Ολυμπιακό έμεινε εκτός αποστολής λόγω της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Πομόνης, Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Γκονθάλεθ, Αμπαρτζίδης, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Τριμμάτης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.


Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Στατιστικά, Προϊστορία 27/08/2023

  • Αφιλόξενο το Καραϊσκάκη για τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία πέντε ματς απέναντι στην ομάδα από το Περιστέρι μετράει 4 νίκες, 1 ισοπαλία.
  • Under και No Goal (2-0) έληξε η φετινή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη Super League με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι οι νεοφώτιστοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 4ο λεπτό.
  •  Στα δέκα τελευταία ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ο Ολυμπιακός μετράει 7 νίκες, ενώ 3 ματς έληξαν ισοπαλία. Ο απολογισμός στα συγκεκριμένα ματς ήταν 6 Under και 4 Over.
  • Τον Οκτώβριο του 2017 νίκησε τελευταια φορά με σκορ 0-1 ο Ατρόμητος μέσα στο «Γ. Καραίσκάκης».
  • Περύσι οι δυο ομάδες συναντήθηακν 4 φορές. Για το πρωτάθλημα το ματς στο Φάληρο έληξε 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ στο Περιστέρι οι ομαδες κόλλησαν στο 1-1. Στο Κύπελλο Novibet ο Ολυμπιακός επικράτησε στην έδρα του 4-1 και στη ρεβάνς το ματς σταμάτησε στο 2-2.
  • Βαθμολογία Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Προγνωστικά 27/08/2023

Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε ποιότητα και είναι ικανός μπροστά στο κοινό του να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Για το ματς στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στο τελευταίο κομμάτι των παιχνιδιών του δεν χαλαρώνει.

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΝΑ ΣΗΜΙΕΩΘΕΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ 75 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ 

Στην πρεμιέρα στο Φάληρο είχαμε καταλογισμό πέναλτι. Πλέον με τη συμμετοχή του VAR δεν ξεφεύγει τίποτα από τους διαιτητές.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.60 στη novibet

Ο Ατρόμητος θα μπει στο τερέν με γεμάτες μπαταρίες και για ένα ημίχρονο είναι ικανός να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.45 


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ