el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τοπόλα: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/12/2023

«Τελικός» για τον Ολυμπιακό στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Μπάτσκα Τοπόλα (22:00) και ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει στο Europa Conference League.

Οι Πειραιώτες έχουν 4 βαθμούς στον όμιλο και τους αρκεί μία ισοπαλία για να πετύχουν τον σκοπό τους, αφού οι Σέρβοι έχουν μόλις έναν βαθμό μετά από πέντε ματς. Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα χωρίς τους φιλάθλους του, ενώ στην εξίσωση του αγώνα μπαίνει φυσικά και το ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Ο έμπειρος τεχνικός αντικατέστησε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η παρουσία του στον Ολυμπιακό ξεκινά με ένα μεγάλο «πρέπει» για την ευρωπαϊκή συνέχεια και για το υπόλοιπο της σεζόν στην ομάδα του.

Για το σημαντικό ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Κορυφώνεται η δράση στο Europa League!


Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα: Παρουσίαση, Ανάλυση 14/12/2023

Μετά τις ήττες από τη Γούεστ Χαμ (1-0) και την Φράιμπουργκ (5-0), o Ολυμπιακός έμεινε εκτός συνέχειας για τα νοκ-άουτ του Europa League, ωστόσο ο στόχος της 3ης θέσης, που οδηγεί στο Europa Conference League είναι μπροστά του.

Οι «ερυθρόλευκοι» (4β.) υποδέχονται την Μπάτσκα Τοπόλα (22:00) και με μία ισοπαλία θα πετύχουν τον σκοπό τους, ενώ το ίδιο θα συμβεί φυσικά και σε περίπτωση νίκης. Αντίθετα, οι ουραγοί Σέρβοι (1β.) θέλουν μόνο το τρίποντο για να κάνουν την έκπληξη και να αφήσουν τελευταίο τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης, αφού ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους. Ο έμπειρος τεχνικός αντικατέστησε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που «πλήρωσε» την βαριά ήττα από την Φράιμπουργκ (5-0) και την έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση των παικτών του.

Ο Καρβαλιάλ αναμένεται πάντως να βασιστεί στο πλάνο του προκατόχου του και όλα δείχνουν πως δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές, αφού το ματς με την Μπάτσκα Τοπόλα είναι κομβικό για το υπόλοιπο της σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, με βάση τα δεδομένα, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Καμπί. Θέση βασικού διεκδικούν επίσης οι Αλεξανδρόπουλος και Μπιέλ, ενώ εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Σκάρπα, Φρέιρε, Πορόζο και ο Μπιανκόν, που δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρόλευκων».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έχουν βελτιώσει αισθητά την εντός έδρας εικόνα τους το τελευταίο διάστημα. Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός μετρά τρεις στα τέσσερα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά του ματς στο «σπίτι» του και είναι δεδομένο πως θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και κόντρα στους Σέρβους, οι οποίοι διαθέτουν μία από τις χειρότερες άμυνες του Europa League με 14 γκολ παθητικό σε πέντε αναμετρήσεις.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τοπόλα: Στατιστικά, Προϊστορία 14/12/2023

  • Το πρώτο ματς των δύο ομάδων έληξε με 2-2.
  • Τα τελευταία τέσσερα ματς της Μπάτσκα Τοπόλα έμειναν στο No Goal.
  • Η Μπάτσκα Τοπόλα έχει μία από τις χειρότερες άμυνες στο Europa League με 14 γκολ παθητικό.
  • Τα τρία τελευταία ματς του Ολυμπιακού συνοδεύτηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Ο Ολυμπιακός κέρδισε δύο φορές στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του, ενώ «έγραψε» τρεις ήττες.
  • Και οι δύο ομάδες έχασαν με 5-0 από την Φράιμπουργκ.
  • Η Μπάτσκα Τοπόλα κέρδισε μόλις δύο φορές στα τελευταία εννιά παιχνίδια της εκτός έδρας.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τοπόλα: Προγνωστικά 14/12/2023

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο παίζοντας στην έδρα του. Οι Πειραιώτες είναι σαφώς ανώτεροι ποιοτικά και θα αποκλειστούν μόνο αν παρουσιάσουν την χειρότερη εκδοχή τους.

Η Μπάτσκα Τοπόλα έδειξε μαχητικό πρόσωπο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της και η ανάγκη για το τρίποντο θα την φέρει ψηλά στο γήπεδο, κάτι που ίσως παίξει ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Για το ματς της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως τα αμυντικά του προβλήματα και η ανάγκη της Μπάτσκα Τοπόλα για νίκη δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το G/G.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τοπόλα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τοπόλα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/12/2023

Χωρίς τους Σκάρπα, Πορόζο, Φρέιρε και Μπιανκόν ο Ολυμπιακός, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να ετοιμάζει σχήμα χωρίς εκπλήξεις, στη λογική του προκατόχου του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Αλεξανδρόπουλος και Μπιέλ.

Χωρίς προβλήματα οι Σέρβοι, που θα παραταχθούν εκτός απροόπτου με το σχήμα και τους παίκτες που έπαιξαν στο 0-0 με την Ραντνίτσκι.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόι, Ρέτσος, Ορτέγκα – Έσε, Καμαρά – Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας – Ελ Καμπί

Μπάτσκα Τοπόλα (5-3-2): Ίλιτς – Πέτροβιτς, Κάλουσιτς, Κρστιτς, Άντονιτς, Βλαλούκιν – Τσίρκοβιτς, Ράντιν, Κούβελιτς – Γιοβάνοβιτς, Μιλοβάνοβιτς

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ