el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/08/2023

Εκκίνηση με φαβορί και αουτσάιντερ! Ολυμπιακός και Πανσερραϊκός ξεκινούν την Κυριακή (22:00) τις φετινές τους υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Super League και για την πρεμιέρα τους επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος υποδέχονται στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» τους νεοφώτιστους στην κατηγορία.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στο Φάληρο για την πρεμιέρα της Super League  γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η Super League!

 


Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/08/2023

Ο Ολυμπιακός εκτός από το εμπόδιο του Πανσερραϊκού θα κληθεί στη φετινή του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League να νικήσει και την κούραση από το ευρωπαϊκό ματς που έδωσε την Πέμπτη στο Βέλγιο κόντρα στην Γκενκ.

Εκεί, ο Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία (1-1) και προκρίθηκε στα play off του Europa League. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στις καθυστερήσεις.

Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού, απόκτημα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και ποδοσφαιριστ’ξς που προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού με την είσοδό του στο τερέν μεταμόρφωσε προς το καλύτερο τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, απέδειξε με το «καλημέρα» τους λόγους που οι Πειραιώτες επέμεναν να τον αποκτήσουν δανεικό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όπως είναι φυσικό το πάθος και η ενέργεια που έβγαλε πάνω στο χορτάρι ο Αλεξανδρόπουλος «φωτογραφίζουν» ότι είναι φαβορί να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Πανσερραϊκό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακό για την πρεμιέρα απέναντι στους νεοφώτιστους καταστρώνει επιθετικό πλάνο. Ζητάει από τους παίκτες του κατοχή μπάλας, πίεση ψηλά και θέλει να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παραδέχθηκε μετά την πρόκριση επί της Γκενκ ότι η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση απέναντι στην Γκενκ και για την ενέργεια που έβγαλε όλη η ομάδα. Πρέπει να ισορροπήσουμε το επίπεδο φυσικής κατάστασης και παράλληλα να δεθούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Γενικότερα πρέπει να γεφυρώσουμε κάποια πράγματα», υποστήριξε ο 42χρονος προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Πανσερραϊκός στην πρεμιέρα μέσα στο Φάληρο δεν έχει τίποτα να χάσει και θα αγωνιστεί με άγνοια κινδύνου. Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία φέτος βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είναι γνωστός από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Ο μεγάλος τους στόχος είναι η παραμονή στα σαλόνια της Super League και στο μεταγραφικό παζάρι απέκτησαν αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές. Ο Ουρουγουανός προπονητής θα γνωρίζει ότι θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει την ομάδα του.

Ο Πανσερραϊκός στην πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα της Super League νίκησε με 4-0 την Καβάλα, ενώ ειχε προηγηθεί η νίκη με 2-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γκαρσία εξέφρασε την ικανοποίησή του και παράλληλα έστειλε μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία. Το σημαντικό είναι ότι όλοι έχουν μεγάλη διάθεση για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Συνεχώς πρέπει να βελτιωνόμαστε και πιστεύω σε όλα τα ματς θα παίξουμε ως λιοντάρια», τόνισε ο Ουρουγουανός προπονητής.


Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 20/08/2023

  • Από τη σεζόν 2010/11 έχουν να συνταντηθούν οι δύο ομάδες. Τότε ο Ολυμπιακός πανηγύρισε δύο νίκες. Μέσα στο Φάληρο επικράτησε 4-2 και στις Σέρρες 0-1.
  • Οι «ερυθρόλευκοι» σε 4 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα απέναντι στον Πανσερραϊκό μετράνε ισάριθμε νίκες και μέσα στο Φάληρο όλα τα παιχνίδια έχουν λήξει Over (4-2, 4-1). Η ομάδα από τις Σέρρες κόντρα στους «ερυθρόλευκους» έχει μια νίκη με σκορ 3-1 στο Κύπελλο.
  • Ο Ολυμπιακός στα δυο πρώτα φετινά επίσημα ματς απέναντι στην Γκενκ μοίρασε ισάριθμα Under. Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ νίκησαν 1-0 στο «Καραϊσκάκη» και στο Βέλγιο έμειναν στο 1-1.
  • Ο Πανσερραϊκός στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας έπαιξε τρία φιλικά με ομάδα επιπέδου Super League και όλα τα παιχνίδια ήρθαν Goal. Κόντρα στον ΠΑΣ το ματς έληξε 1-1, με τον Παναιτωλικό ηττήθηκε 2-3 και με τον Αστέρα Τρίπολης νίκησε 2-1.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά 20/08/2023

Η αναμέτρηση στο Φάληρο θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αφού ο Ολυμπιακός κουβαλάει τιμωρία από πέρυσι. Οι αποδόσεις στο στοίχημα έχουν ξεκάθαρο φαβορί τους Πειραιώτες με δεδομένο ότι υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

Οι άδειες εξέδρες αναμένεται να επιρεάσουν τον ρυθμό της αναμέτρησης, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται και από δυνατό παιχνίδι με την Γκενκ.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Πανσερραϊκός έχει στον πάγκο του έναν σκληρό προπονητή, ο οποίος έχει μάθει να παίζει σκληρή άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι θα δεχτούν πίεσης από τον Ολυμπιακό και μέσα στην περιοχή τους ενδέχεται να κάνουν το μοιραίο λάθος…

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.85 στη novibet 

Το πιο δυνατό παιχνίδί που θα επιλέξει ο Πανσερραϊκός αναμένεται να φέρει και περισσότερες κάρτες στους φιλοξενούμενους.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ oVER 2,5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕς ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 


Διαβάστε ακόμα… 

metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ