el
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/11/2023

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊκάκης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League (19:30). Για το μεγάλο ντέρμπι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ώρα (νέου) ντέρμπι στη Super League με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να τίθενται αντιμέτωποι στο Φάληρο με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» και φόντο την κορυφή.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στη Super League!


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/11/2023

Μεγάλο ματς στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό να περιμένει τον ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι όπου αμφότεροι αναζητούν τη νίκη με φόντο την κορυφή.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός που θα έχει τελικά τη στήριξη των φίλων του καθώς ακόμα εκκρεμεί η τελεσίδικη απόφαση για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θέλει άλλη μία νίκη και να συνεχίσει από εκεί που είχε αφήσει τις εντός έδρας εμφανίσεις του πριν την αναμέτρηση με τον «αιώνιο», καθώς τις είχε συνδυάσει με ουσία και θέαμα.

Από την άλλη πλευρά ο «δικέφαλος» του Βορρά μετά την ήττα και κυρίως την κακή εμφάνιση στη Νέα Φιλαδέλφεια αναζητά απάντηση και ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διατηρήσει την επαφή με την πρώτη θέση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωρίζοντας πως η ομάδα του αρέσκεται να παίρνει αποτελέσματα σε εκτός έδρας ντέρμπι θέλει από την ομάδα του να επανέλθει στις ανταγωνιστικές εμφανίσεις, σε ένα δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αντίστοιχης δυσκολίας ματς, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τις εμφανίσεις με Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ και η οποία έχει καταφέρει να διατηρήσει τη συγκέντρωσή της χωρίς να επηρεαστεί από τις… δικαστικές περιπέτειες του «αιώνιου» ντέρμπι.

Η νέα τους σύγκρουση αναμένεται με ενδιαφέρον, με τον Γερμανό διαιτητή Ντάνιελ Σλάγκερ που έχει τη φήμη του… πεναλτάκια να καλείται να κρατήσει τις λεπτές ισορροπίες.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 05/11/2023

  • Ο Ολυμπιακός έχει 21 βαθμούς σε 9 αγώνες, καθώς έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού λόγω όσων έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει 17 βαθμούς σε 9 αγώνες στο πρωτάθλημα.
  • Ο Ολυμπιακός πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό μετρούσε 5/5 νίκες στο Φάληρο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-2).
  • Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας μετρά 1-1-2 και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0).
  • Οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια τους.
  • Στα περσινά τους παιχνίδια ο Ολυμπιακός είχε 2/2 στα Playoffs (3-1, 0-1), ενώ στην κανονική περίοδο ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Φάληρο (1-2), ενώ το ματς στην Τούμπα έμεινε στο 0-0.
  • Στα τελευταία τρία παιχνίδια τους στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ έχει προηγηθεί με γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
  • Παράλληλα οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο Φάληρο έχουν συνδυαστεί με G/G.
  • Ο Γερμανός διαιτητής Ντάνιελ Σλάγκερ που κλήθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση, σε 11 αγώνες που έχει σφυρίξει φέτος έχει καταλογίσει 9 πέναλτι, ενώ σε 7 αγώνες σε Bundesliga και 2.Bundesliga έχει καταλογίσει 8 πέναλτι.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 05/11/2023

Ντέρμπι ανοικτό σε προγνωστικά στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να θέλουν τη νίκη με φόντο την κορυφή.

Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν σκοράρει αμφότεροι και σε όλα το σκορ οποιαδήποτε στιγμή ήταν στο 1-1, όπως ήταν και στον ημιτελικό κυπέλλου το 2022 στο ίδιο γήπεδο που είχε λήξει 1-1 με δύο γκολ στην παράταση.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Γερμανός διαιτητής Ντάνιελ Σλάγκερ που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι έχει αναδειχθεί σε… πεναλτάκια, καθώς σε 11 αγώνες φέτος έχει δώσει 9 πέναλτι και εντός συνόρων σε 7 αγώνες έχει δώσει 8 φορές την εσχάτη των ποινών.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ OVER 0.5 ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟK έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/11/2023

Φορτούνης και Ροντινέι που δεν ήταν διαθέσιμοι στο Ηράκλειο τώρα επιστρέφουν στην 11άδα του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνεθ να αναμένεται να επαναφέρει και τον Ελ Καμπί, την ώρα που ο Ορτέγκα θα μείνει εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πασχαλάκης – Κίνι, Πορόζο, Ρέτσος, Ροντινέι – Καμαρά, Έσε, Φορτούνης, Ποντένσε – Μασούρας, Ελ Καμπί.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/11/2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το σχήμα της Νέας Φιλαδέλφειας για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, με Βιεϊρίνια και Σοάρες να είναι νοκ άουτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε – Τσιγγάρας, Μεϊτέ – Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τόμας.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ