el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/05/2023

Παναθηναϊκός και Άρης μονομαχούν την Κυριακή το βράδυ (20:00) στην τελευταία στροφή των playoffs της Super League και για το συγκεκριμένο παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Στο «τριφύλλι» επικρατεί απογοήτευση για τη διαφαινόμενη απώλεια του Πρωταθλήματος, όμως οι φίλαθλοί του ετοιμάζουν αποθέωση για μια σεζόν που οι «πράσινοι» έγιναν και πάλι πρωταγωνιστές.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς της Super League στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/05/2023

Ο Παναθηναϊκός έχασε το Πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του, αφού δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μια νίκη στα τρία διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Στο «τριφύλλι», μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, έμειναν στο -3 από την ΑΕΚ και πλέον χρειάζονται ένα θαύμα για να πάρουν τον τίτλο.

Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που νικήσουν τον Άρη και παράλληλα η ΑΕΚ ηττηθεί από τον Βόλο στην «Αγία Σοφιά». Άπαντες στο Κορωπί γνωρίζουν ότι οι μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, όμως δεν είναι ρεαλιστικές.

Γι’ αυτό το λόγο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα στον Πειραιά ξέσπασε λέγοντας «ότι εμείς χαρίσαμε το πρωτάθλημα κανείς δεν μας το πήρε», αφού τα τρία σερί παιχνίδι χωρίς νίκη με ΑΕΚ (0-0), ΠΑΟΚ (1-1) και Ολυμπιακό (ήττα 1-0) οδήγησαν στην απώλεια της πρώτης θέσης.

Όπως είναι φυσικό η απογοήτευση στον Παναθηναϊκό είναι έκδηλη, όμως άπαντες κοιτούν μπροστά και στο τελευταίο ματς της σεζόν με τον Άρη σκέφτονται το «τρίποντο».

Στόχος όλων είναι να κλείσουν με «χαμόγελα» μια σεζόν που η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρωταγωνίστησε από την πρώτη αγωνιστική μέχρι το τέλος και εξασφάλισε την έξοδό της στα προκριματικά  του Champions League.

Ο Άρης σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν και αυτό αποδείχθηκε και με την εικόνα που εμφάνισε στο ματς της Δευτέρας που ηττήθηκε (1-2 Video) από την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κανένα βαθμολογικό άγχος, αφού εξασφάλισαν την 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League.

Ωστόσο, οι παίκτες του Τόλη Τερζή για λόγους γοήτρου θα κυνηγήσουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα μετά τις τρεις φετινές ήττες από τους «πράσινους».

Μεσοβδόμαδα η διοίκηση του Άρη ενημέρωσε τον προπονητή Τόλη Τερζή ότι θα είναι το απόλυτο αφεντικό στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν. Η συγκεκριμένη είδηση σχολιάστηκε από τον προπονητή, τονίζοντας: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να δικαιώσω τις προσδοκίες της διοίκησης και να είναι σίγουρος και ο κόσμος ότι θα κάνω το παν για να τα καταφέρουμε ως ομάδα».

Σχετικά με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε: «Μαθηματικά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν.  Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, να κάνουμε καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Η αξιολόγηση των παικτών μας έχει γίνει ήδη. Μας δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε κάποια παιδιά, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα».


Παναθηναϊκός – Άρης: Στατιστικά, Προϊστορία 14/05/2023

  • Στα τρία φετινά παιχνίδια ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη οι «πράσινοι» πανηγύρισαν τρεις νίκες και όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στο γκολ (1-0, 1-0, 2-1).
  • Στο ματς της κανονικής διάρκειας στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη στις καθυστερήσεις με γκολ του Σπόραρ.
  • Τα 7 από τα 8 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Under και No Goal.
  • Τα 8 από τα 9 παιχνίδια του Άρη στα playoffs έχουν λήξει Over και τα 7 από αυτά είναι Goal.
  • 4 σερί Under μετράει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια τους στα playoffs της Super League. Μάλιστα στα συγκεκριμένα ματς πανηγύρισε μόνο μια νίκη.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Παναθηναϊκός – Άρης: Προγνωστικά 14/05/2023

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη και φιλοδοξεί με μια νίκη μπροστά στους φιλάθλους του να κλείσει με «χαμόγελα» μια σεζόν που από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και στις δυο ομάδες υπάρχει κούραση και αυτό μας προϊδεάζει ότι η τακτική θα πάει περίπατο και θα γίνει ανοιχτό ματς. Ο Άρης έ θα παίξει με λιγότερη διάθεση στην άμυνα, ενώ στα 8 από τα 9 παιχνίδια των playoffs έχει σκοράρει και μετράνε 7 Goal/Goal.

να σκοραρουν και οι δυο ομάδεσ σε αποδοση 2.45 στη novibet

Η πρώτη κίνηση που έκανε η ΠΑΕ πριν καν λήξει το πρωτάθλημα ήταν η επέκταση του συμβολαίου στον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν από τις φετινές αποκαλύψεις του πρωταθλήματος και πλέον υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες και γκολ. Απέναντι στον Άρη ο Γιοβάνοβιτς σχεδιάζει να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

ανυτιμε σκορερ ιωαννιδησ σε αποδοση 2.90

Λόγω της κούρασης περιμένουμε κι άτσαλα μαρκαρίσματα εντός περιοχής. Ο διαιτητής δεν θα διστάσει να δείξει την άσπρη βούλα.

ΚΑΤΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/05/2023

Ο Παναθηναϊκός παρά την απώλεια του τίτλου έκανε καταπληκτική σεζόν κι αυτό το αναγνωρίζει ο κόσμος του. Στο τελευταίο ματς θα αποθεωθεί ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του. Επιστρέφει από τιμωρία Σένκεφελντ, βασικός αναμένεται να αγωνιστεί ο Ιωαννίδης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Σένκεφλεντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας – Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν – Μπερνάρ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/05/2023

Ο Τερζής προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές, όμως η 11αδα θα είναι αξιόμαχη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Πάλμα και Φαμπιάνο είναι αμφίβολοι και δύσκολα θα αγωνιστούν. Πιθανή η επιστροφή του Σαμπιάνη κάτω από τα δοκάρια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιαμπάνης – Εμπακατά, Μαζικού, Πίρσμαν, Ενκουλού – Ντουκουρέ, Νταρίντα, Ρουπ – Καμάτσο, Γκαρσία, Γκρέι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ