el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/10/2023

Επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (19:30) στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League και η «γκέλα» απαγορεύεται.

Οι νεοφώτιστοι υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία παίζουν με άγνοια κινδύνου και θα τα δώσουν όλα για να «χαμογελάσουν» μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/10/2023

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν επεισοδιακή για τον Παναθηναϊκό. Τη διακοπή στο ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» (με το σκορ 1-1) διαδέχθηκε η ήττα (1-2) από τη Ρεν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ένα αποτέλεσμα που με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής έριξε τον Παναθηναϊκό από την κορυφή της βαθμολογίας στον 6ο όμιλο του Europa League.

Για το ντέρμπι τη περασμένης Κυριακής στο Φάληρο το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League κατακύρωσε το ματς με σκορ 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και παράλληλα αφαίρεσε έναν βαθμό από τους Πειραιώτες.

Η απόφαση είναι εφέσιμη, όμως με τα τωρινά δεδομένα άλλαξε η κατάσταση στην βαθμολογία της Super League και ο Παναθηναϊκός (19 βαθμούς) ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «πράσινοι» πραγματοποιήσαν εξαιρετική εμφάνιση την Πέμπτη με τη Ρεν, όμως δεν κατάφεραν να την συνδυάσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ήττα ήρθε λόγω της αστοχίας στις τελικές προσπάθειες και της αδράνειας στην άμυνα.

Ο Γιοβάνοβιτς απέναντι στον Πανσερραϊκό θα κάνει rotation. Οι Ζέκα, Βέρμπιτς, Γερεμέγεφ, Τσοκάι μπήκαν στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Μάγκνουσον, Πάλμερ, Ξενόπουλος, Κλαϊνχάισλερ και Χουάνκαρ.

Παίκτες όπως οι Πέρεθ, Βιλένα, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Σπόραρ που μπήκαν αλλαγή με την Ρεν αναμένεται να παίξουν βασικοί κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε φέτος στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας έπειτα από 12 χρόνια και υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα. Μάλιστα, μέχρι τώρα έχει κοιτάξει στα μάτια όλους τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στο Φάληρο μέχρι να δεχθεί δύο γκολ στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα (2-0), έχοντας χάσει πέναλτι στο 0-0, ενώ απέσπασε ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ (1-1).

Την προηγούμενη αγωνιστική οι Σερραίοι «λύγισαν» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη στις καθυστερήσεις (1-0) κι έφυγαν από το γήπεδο με αρκετά παράπονα από τη διαιτησία. Συνολικά έχουν 9 βαθμούς χάρη στις νίκες με Λαμία (2-0) και ΠΑΣ (3-2) στις Σέρρες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε εκτός αποστολής τους Στίνα και Ντάνκερλουι που δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, ενώ δεν ταξίδεψε στην Αθήνα και ο τιμωρημένος Πεταυράκης.

Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός, Τζαλολίντιν Μασαρίποφ, υπολογίζεται κανονικά και μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή των νεοφώτιστων.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Χάγιεκ, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Γούλερι, Μπαιροβιτς, Μασαρίποφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης στη Λεωφόρο ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς.

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 29/10/2023

  • Το ματς στη Λεωφόρο είναι η πρώτη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδα από το 2011 και την τελευταία παρουσία του Πανσερραϊκού στη Super League. Τότε οι δύο ομάδες πανηγύρισαν από μία νίκη (2-0 ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, 1-0 ο Πανσερραϊκός στις Σέρρες).
  • Ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα με τα περισσότερα Under στη Super League. Συγκεκριμένα σε 7 αγωνιστικές μετράει 5 Under και 2 Over.
  • Ο Παναθηναϊκός σε 7 παιχνίδια μετράει 6 Over και 1 Under.
  • Ο Πανσερραϊκός σε 4 εκτός έδρας ματς μετράει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ έχει σκοράρει σε 2 ματς (με Κηφισιά 4-4 και ΑΕΚ 1-1) που πήρε και αποτέλεσμα.
  • Ο Παναθηναϊκός σε 4 ματς στη Λεωφόρο έχει σκοράρει 11 γκολ και έχει δεχθεί 4 τέρματα. Σε κανένα δεν έχει μείνει στο μηδέν στην επίθεση, ενώ όποτε δέχθηκε γκολ δεν νίκησε (2-2 με ΠΑΟΚ, 1-2 με ΑΕΚ).
  • Βαθμολογία Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Το στοίχημα της ημέρας είναι πάντα ψαγμένο σε τοπ αποδόσεις.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


jovanovic pao novibet

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά 29/10/2023

Στην αναμέτρηση στη Λεωφόρο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Για το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πανσερραϊκό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο Πανσερραϊκός, παρότι είναι νεοφώτιστος δεν παίζει φοβισμένα στην επίθεση και θα ψάξει το γκολ μέσα στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός στην άμυνα αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ υπάρχει και η κούραση από το ματς με τη Ρεν.

αποδοση 2.40 να σκοραρουν και οι δυο ομαδες

Ο Σπόραρ θα ξεκουράσει στην κορυφή της επίθεσης τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Σλοβένος φορ με μόλις ένα τέρμα σε 6 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα θα κυνηγήσει το γκολ για να ανακτήσει και ψυχολογία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συνήθως εκτελεί και τα πέναλτι.

ανυτιμε σκορερ σποραρ σε αποδοση 2.10 

Ο Πανσερραϊκός είναι σκληρή ομάδα και έχει τη σφραγίδα του Πάμπλο Γκαρσία. Μέσα στη Λεωφόρο θα κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι νεοφώτιστοι θα παίξουν και με στόχο να χαλάσουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκό και αυτό ίσως το πληρώσουν.

κοκκινη καρτα στο ματς σε αποδοση 4.35


Διαβάστε ακόμα…

Το Στοίχημα της ημέρας 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ