el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Ρεν: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/10/2023

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη φυσική του έδρα για μια κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Ρεν στην «καυτή» Λεωφόρο την Πέμπτη (22:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Europa League.

Το «τριφύλλι, μετά την ακαταλληλότητα του ΟΑΚΑ, έχει μοναδική ευκαιρία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να κλείσει με νίκη τον πρώτο γύρο της φάση των ομίλων και παράλληλα να γίνει το απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση στη επόμενη φάση διοργάνωση.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Europa League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Europa League!

 


Παναθηναϊκός – Ρεν: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/10/2023

Μεγάλο παιχνίδι περιμένουμε στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεν. Η αναμέτρηση είναι κομβική και για τις δύο ομάδες, ενώ το επόμενο ματς που θα ακολουθήσει θα είναι επί γαλλικού εδάφους.

Με βάση την παρουσία των ομάδων στα φετινά παιχνίδια οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το ματς σ’ ένα γήπεδο που οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα δημιουργήσουν και πάλι καυτή ατμόσφαιρα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν την περιπέτεια και τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού μπροστά τους έχουν ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ματς.

Ο Παναθηναϊκός, με δεδομένο ότι έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς στον όμιλο και είναι αήττητος (νίκη 2-0 με Βιγιαρέαλ και ισοπαλία 0-0 με τη Μακάμπι), φιλοδοξεί να κάνει άλμα πρόκρισης. Οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» κόντρα στην Ρεν θα είναι ανάλογοι με αυτούς που έπαιξαν για 49 λεπτά στο Φάληρο.

Ο Γιοβάνοβιτς είδε την ομάδα του να κυριαρχεί στο πρώτο μέρος κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν θα πάει σε ριζικές αλλαγές.

Στην άμυνα οι λύσεις είναι περιορισμένες και με δεδομένο ότι οι Πάλμερ, Μάγκνουσον είναι τραυματίες, ο Γεντβάι αμφίβολος και ο Χουάνκαρ σε διαδικασία ανάρρωσης από το πρόβλημα στην ακοή, βασικοί θα παίξουν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς.

Στη μεσαία γραμμή οι θέσεις των Ρούμπεν, Τζούρισιτς είναι κλειδωμένες και υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Τσέριν και Βιλένα. Στη γραμμή κρούσης οι Μπερνάρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης θα ξεκινήσουν βασικοί. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Γερεμέγεφ, Ζέκα.

Ο Γιοβάνοβιτς στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραπονή της αναμέτρησης με τη Ρεν μίλησε για την γαλλική ομάδα, αλλά και την επιστροφή στη Λεωφόρο.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει φυσικά προσόντα παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και έχει μεγάλο ενθουσιασμό λόγω της νεαρής ηλικίας των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς», υποστήριξε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και στη συνέχεια τόνισε:

«Παίξαμε δύο ματς στο ΟΑΚΑ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και ήταν μία πολύ καλή έδρα για τον Παναθηναϊκό. Η Λεωφόρος είναι η φυσική μας έδρα αλλά είναι περιορισμένη η δυνατότητα του κόσμου να έρθει. Είναι κρίμα.

Χάνουμε μεγάλο αριθμό φιλάθλων που θα μπορούσαν να έρθουν να μας υποστηρίξουν. Λυπάμαι που δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε περισσότερο κόσμο. Είναι κρίμα να μην είμαστε στο ΟΑΚΑ γιατί θα ήταν, όπως και στα άλλα ματς, γεμάτο».

Η Ρεν στα διπλά ματς με τον Παναθηναϊκό θέλει να δείξει την ποιότητά της και να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή του 6ου ομίλου. Οι παίκτες του Μπρούνο Ζενεσιό στο γκρουπ έχουν τρεις βαθμούς σε 2 αγωνιστικές (νίκη 3-0 με Μακάμπι, ήττα 0-1 από τη Βιγιαρεάλ) και στο γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκονται στην 9η θέση με 11 βαθμούς (2-5-2).

Την Κυριακή η Ρεν ηττήθηκε (2-1) στην έδρα της Λοριάν και άπαντες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να βάλουν τέλος στο σερί των τριών ηττών.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεν και ως γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας φρόντισε να προετοιμάσει τους Γάλλους για την ατμόσφαιρα που συναντήσουν στη Λεώφορο.

«Οι παίκτες της Ρεν πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια τρελή ατμόσφαιρα. Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα και οι φίλαθλοι ασκούν μεγάλη πίεση από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Ρεν πρέπει να είναι ψύχραιμη», υποστήριξε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Ρεν: Στατιστικά, Προϊστορία 26/10/2023

  • Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει για πρωτη φορά στην ιστορία του την Ρεν.
  •  Ο Παναθηναϊκός απέναντι σε γαλλικές ομάδες μετράει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν στoν 3ο προκριματικό γύρο του Champions League τον Αύγουστο με τη Μαρσέιγ στα προκριματικά του Champions League. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς νίκησαν 1-0 στη Λεωφόρο με γκολ του Μπερνάρ και στη Μασσαλία ηττήθηκαν με σκορ 2-1 (σκόραρε ο Ιωαννίδης με πέναλτι). Οι διοφορές των δύο ομάδων λύθηκαν στα πέναλτι και ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μλαντένοβιτς.
  • Ο Παναθηναϊκός στον 6ο όμιλο του Europa League μετράει 2 Under και ισάριθμα No Goal. Η Ρεν έχει μια νίκη με Over (3-0 τη Μακάμπι), μια ήττα με Under (1-0 από Βιγιαρεάλ) και 2 No Goal.
  • Ο Παναθηναϊκός σε 7 παιχνίδια στη Super League μετράει 6 Over και 2 Under. Στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό υπήρξε διακοπή στο 49′ και το σκορ ήταν 1-1.
  •  Η Ρεν σε 9 αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 9η θέση με 11 βαθμούς και μετράει 6 Over και 3 Under.


Παναθηναϊκός – Ρεν: Προγνωστικά 26/10/2023

Για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεν επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Βρισκόμαστε πλέον στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και με δεδομένο ότι φτάνουμε στου δρόμου τα μισά οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι.

αποδοση 1.80 να σκοραρουν και οι δυο ομάδες στη Λεωφορο 

djuricic panathinaikos

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό άγγιξε το γκολ και απέναντι στη Ρεν θα αναλάβει και πάλι πρωτοβουλίες.

ανυτιμε τζουρισιτσ σε αποδοση 4.50 

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας στην καλύτερη απόδοση της αγοράς!


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ