el
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/12/2022

Το χειμερινό διάλειμμα για το Μουντιάλ ολοκληρώθηκε και οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο την Πέμπτη (17:30) στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» ως κάτοχοι του τροπαίου καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και ενόψει της ρεβάνς να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8». Από την πλευρά του ο Βόλος θέλει να γίνει η ευχάριστη έκπληξη του Κυπέλλου και να βάλει δύσκολα στους παίκτες Γιοβάνοβιτς.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι σε αντίθεση με πέρυσι που ίσχυε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, από φέτος η ΕΠΟ τον κατήργησε, οπότε ισχύει ότι και στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας!


Παναθηναϊκός – Βόλος: Ανάλυση & Παρουσίαση 15/12/2022

Το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα του Βόλου.

Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί, μετά το break για το Παγκόσμιο Κύπελλο, να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας και ενόψει της ρεβάνς να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στόχος των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ίναι ως Κυπελλούχοι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Το «τριφύλλι» στη διακοπή μπήκε στη διαδικασία της χειμερινής προετοιμασίας και ο Γιοβάνοβιτς θέλησε να διατηρήσει τους παίκτες του σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Ο Σέρβος προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στα φιλικά που έγιναν στην Κύπρο.

Εκεί ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε δύο νίκες με Χάποελ Μπερ Σεβά (3-1) και Νέα Σαλαμίνα (0-1) κι έμεινε στην ισοπαλία (2-2) με την Πάφο.

Στο τελευταίο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα ο Γιοβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης για 70 λεπτά και με σκόρερ τον Σπόραρ να λύνει τον γόρδιο δεσμό στην άμυνα των γηπεδούχων.

Η θετική παρουσία του Βέρμπιτς ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη της προετοιμασίας στην Κύπρο. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός θα κληθεί να αναλάβει ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες, αφού η επιστροφή του Αϊτόρ αργεί.

Επίσης, στο μεταγραφικό τομέα έχουν οροθετηθεί οι στόχοι με τους «πράσινους» να εξετάζουν περιπτώσεις για την ενίσχυση της αριστερής πλευράς στην άμυνα, αλλά στη γραμμή κρούσης. Πλην του Αϊτόρ και ο Γκάνεα έχει τεθεί «νοκ άουτ», ενώ ο Πούγγουρας δεν μπήκε στην αποστολή λόγω ίωσης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Βόλο περιλαμβάνει τους: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Σιδεράς, Κυριόπουλος, Σαβιέρ.

Ο Βόλος στο πιο δυνατό τεστ που έδωσε στη διακοπή νίκησε την περασμένη βδομάδα τη Λαμία με 3-1. Οι Βολιώτες σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασαν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα εμφανιστούν αλλαγμένοι.

Αναμφισβήτητα η απουσία του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος συνεχίζει στην ΑΕΚ, θα τους επηρεάσει μεσοεπιθετικά. Το κενό του Ισπανού καλύφθηκε από τον 24χρονο Αργεντινό, Έντσο Γκάγκι, ο οποίος αγωνιζόταν στην Chaco For Ever.

Ο προπονητής Κώστας Μπράτσος συμπεριέλαβε στην αποστολή για την Αθήνα 20 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.


Παναθηναϊκός – Βόλος: Στατιστικά & Προϊστορία 15/12/2022

  • Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στη Λεωφόρο, σκόραραν και οι δύο ομάδες (4-1, 1-1, 5-1, 2-1)
  • Ο Βόλος δέχθηκε 2+ γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στη Superleague (Παναιτωλικός – Βόλος 2-3, Ατρόμητος – Βόλος 0-2, Λαμία – Βόλος 2-2, ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0)
  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη μια φορά φέτος στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-1 στον Βόλο και δίχτυα για τους «πράσινους» βρήκαν οι Παλάσιος, Σπόραρ, Τσέριν.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Παναθηναϊκός – Βόλος: Προγνωστικά 15/12/2022

Σ’ ένα θεσμό που παραδοσιακά κρύβει εκπλήξεις επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα στο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βόλο.

Μετά τη χειμερινή διακοπή για το Μουντιάλ οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και αξίζει να αναφέρουμε ότι προέρχονται από μίνι προετοιμασία.

Το story που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες «φωτογραφίζει» ανοιχτό παιχνίδι. Συγκεκριμένα στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στη Λεωφόρο, σκόραραν και οι δύο ομάδες (4-1, 1-1, 5-1, 2-1). Επίσης, στο φετινό ματς πρωταθλήματος οι δύο πλευρές έπαιξαν ανοιχτά και οι «πράσινοι» επικράτησαν στον Βόλο με 5-1.
Η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί και ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι φέτος στο Κύπελλο δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ!

ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ NOVIBET 2.50 ΣΤΟ GOAL/GOAL

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας ο Γιοβάνοβιτς είδε τον Βέρμπιτς να ανεβάζει στροφές και περιμένει από τον Σλοβένο εξτρέμ να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Ο 29χρονος ανήκει στους παίκτες που ξέρουν καντάρια μπάλα, πατάει περιοχή και κυνηγάει το γκολ.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΒΕΡΜΠΙΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50

Στα Combo Bets η γκάμα των αγορών προσφέρει αμέτρητες επιλογές και αποδόσεις που είναι ικανές να εκτοξεύσουν. Το «τριφύλλι» έχει τον τρόπο να κερδίζει μέσα στη Λεωφόρο και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς διακρίνεται για τη σοβαρότητά της.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Στα special Bets κρατάμε τον καταλογισμό πέναλτι σε απόδοση 2.85!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Παναθηναϊκός – Βόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/12/2022

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις γνωστές απουσίες των Αϊτόρ, Τρουιγέ, Γκάνεα έχει και αυτή του Πούγγουρα που έμεινε εκτός με ίωση. Αμφίβολοι για το αρχικό σχήμα είναι οι Ρούμπεν και Κουρμπέλης. Ο Σέρβος προπονητής περιμένει από τους παίκτες του συγκέντρωση και σοβαρότητα για να κάνουν το πρώτο βήμα της πρόκρισης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λοντίγκιν – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Τσοκάι, Τσέριν, Μπερνάρ – Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/12/2022

Δύο σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, για την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Τσοκάνης δεν υπολογίζεται λόγω της θλάσης, ενώ νοκ άουτ με ενοχλήσεις στη γάμπα τέθηκε και ο Λούνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κότνικ – Ουές, Λυμπεράκης, Εσκοβάλ, Σιέλης – Μεταξάς, Ματίγια – Ντέλετιτς, Νοκέρ, Βίκτορ Φερνάντεθ – Οζέγκοβιτς.


Διαβάστε ακόμα…

kifisia-aek1-novibet

Κηφισιά – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/12/2022


olympiacos atromitos1 15122022 novibet

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/12/2022

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ