el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/10/2022

Ένα από τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 9ης αγωνιστικής της Super League είναι αυτό στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Αστέρα Τρίπολης (23/10, 19:30).

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Η διαφορά από την κορυφή είναι στους εννέα βαθμούς και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Ο Αστέρας από την πλευρά του, περνάει μία δύσκολη περίοδο. Στη διάρκεια της εβδομάδας αποκλείστηκε από το Κύπελλο με εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει μόλις ένα βαθμό.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικος!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Ανάλυση & Παρουσίαση 23/10/2022

Ένα αποτέλεσμα σε ντέρμπι και ειδικά όταν είναι εκτός έδρας, έχει τη δυναμική να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Σε ένα τέτοιο ήταν ο ΠΑΟΚ, πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και χρειαζόταν ένα… σωσίβιο.

Εν τέλει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του αγώνα. Παρουσιάστηκε πολύ πιο σοβαρή και πειθαρχημένη από τους γηπεδούχους και κατάφερε, πετυχαίνοντας δύο γκολ να πάρει μία τεράστιας σημασίας νίκη στο Φάληρο.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 9’ του αγώνα, χάρη σε αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου. Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε στη συνέχεια και πίεσε για την ισοφάριση, την οποία πέτυχε στο 37’ με γκολ του Χάμες Ροντρίγκες.

Αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το κενό που είχε ο Ολυμπιακός στην αριστερή του πλευρά του και «χτύπησαν» με τους Νάρεϊ και Τσαούση. Ο Γερμανός εξτρέμ βρέθηκε μέσα στην περιοχή στο 56’ με και με ένα τρομερό σουτ, έκανε το τελικό 1-2.

Τώρα ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην έδρα του, έπειτα από δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Το προηγούμενο ματς μέσα στην Τούμπα ήταν με τον Παναθηναϊκό στις 2 Οκτωβρίου, όταν οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν. Περιθώρια για νέα απώλεια δεν υπάρχουν. Η νίκη κόντρα στους Αρκάδες είναι μονόδρομος, έτσι ώστε να έχει αντίκρισμα και το αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Έπειτα από σχεδόν δύο μήνες επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων, το πρόσημο στον Αστέρα Τρίπολης, δεν μπορεί με τίποτα να είναι θετικό. Ο Ηρακλής Μεταξάς σίγουρα τα περίμενε διαφορετικά τα πράγματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν του έχουν βγει και το πλάνο φαίνεται ότι δε λειτουργεί.

Σε οκτώ αγωνιστικές, ο Αστέρας έχει ισάριθμους βαθμούς με μόλις μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Το μοναδικό νικηφόρο αποτέλεσμα σημειώθηκε εντός έδρας στις αρχές του μήνα (02/10) στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ με 2-0.

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια στο «Θ. Κολοκοτρώνης» έχει δύο ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Παναιτωλικό και μία ήττα από τον Άρη. Είναι προφανές ότι τα παιχνίδια δεν ήταν εύκολα, αλλά και η συγκομιδή είναι πενιχρή.

Πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος ήταν με τον Παναιτωλικό την περασμένη Κυριακή. Παρά τα υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας που είχαν οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να τη μετουσιώσουν σε ευκαιρίες και γκολ. Είχαν ελάχιστες καλές στιγμές στην εστία του Στεργιάκη και ο Παναιτωλικός κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία.

Στη διάρκεια της εβδομάδας, ο Αστέρας Τρίπολης είχε και αγώνα Κυπέλλου, όπου αν και εντός έδρας εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Το τελικό σφύριγμα στην κανονικά διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Στην παράταση, ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Κλωναρίδη, ο Αστέρας ισοφάρισε γρήγορα με τον Καστάνιο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κιάρτανσον και Μουνίθ πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα για το τελικό 1-3. Έτσι οι Αρκάδες έμειναν από πολύ νωρίς εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου.


ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Στατιστικά & Προϊστορία 23/10/2022

  • Το περσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα ήταν αρκετά επεισοδιακό σε εξέλιξη. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν τελικά με 3-2, χάρη σε πέναλτι του Κούρτιτς στο 90’ κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο σκορ από το 12’.
  • Συνολικά η προϊστορία είναι υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά» και σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος από το 2007 έως τώρα που ο Αστέρας είναι στην πρώτη κατηγορία, ο ΠΑΟΚ έχει 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες (12-4-3).
  • Στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς που έχουν γίνει στην έδρα του ΠΑΟΚ, οι γηπεδούχοι έχουν επτά νίκες και μόλις μία ήττα, πρόπερσι την τελευταία αγωνιστική των play off με σκορ 1-0.
  • Έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη έχει ο Αστέρας σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς. Από αυτά έχει τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η πιο πρόσφατη νίκη ήταν στις 19 Μαρτίου με 2-0 στην έδρα του Βόλου.
  • Επίσης οι Αρκάδες έχουν τρία συνεχόμενα Under φέτος εκτός έδρας, με την ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-0) και τις ισοπαλίες με Λεβαδειακό (1-1) και Λαμία (0-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

paok asteras1 23102022 novibet


ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Προγνωστικά 23/10/2022

Η αναμέτρηση στην Τούμπα έχει φαβορί, το οποίο είναι φυσικά ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έρχονται με… φόρα από το «διπλό» στην έδρα του Ολυμπιακού και καλούνται να επιστρέψουν στις εντός έδρας νίκες, κόντρα στον Αστέρα. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά αξίζει περισσότερο μαζί με το Under 2,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ ΑΣΟ ΚΑΙ UNDER 2,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00

Ακόμη μία καλή επιλογή που προσφέρει και μία κάλυψη σε περίπτωση που φύγει το αποτέλεσμα από τον άσο είναι επίσης η διπλή ευκαιρία υπέρ του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το No Goal.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟ NO GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82

Τέλος, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα πιέσει πολύ μέσα στην Τούμπα και θα… κατασκηνώσει στην περιοχή του Αστέρα, έχει ενδιαφέρον και ο καταλογισμός πέναλτι. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύο κόντρα στους Αρκάδες.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/10/2022

Με δύο τραυματίες, αλλά τρεις ουσιαστικά απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι τραυματίες Μπράντον και Βιεϊρίνια, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπείας τους.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς στις προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο πέρυσι, αλλά ακόμη υπολείπεται σε φυσικά κατάσταση και δε θα είναι διαθέσιμος.

Τέλος επιστρέφει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο Φάληρο και θα είναι και πάλι στα πλάνα του Λουτσέσκου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Ίνγκανσον, Κουλιεράκης, Τσαούσης – Κούρτιτς, Ντάντας – Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ – Ολιβέιρα.

paok asteras4 23102022 novibet

 


Αστέρας Τρίπολης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/10/2022

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει αρκετά προβλήματα για τον αγώνα στην Τούμπα, γεγονός που δυσκολεύει κάπως τα πλάνα του Ηρακλή Μεταξά.

Συγκεκριμένα, ο Μπαράλες τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με τον Ατρόμητο και είναι πολύ δύσκολο να προλάβει. Αμφίβολος είναι και ο Ντομίνγκεθ, που υπέστη διάστρεμμα και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Επιπλέον δεν υπολογίζεται και ο Καστάνιο που είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός πλάνων είναι και οι Μπερτόγλιο, Βαλιέντε, Γκαρθία. Αμφίβολοι είναι και οι Ιγκλέσιας και Γκαρντάφσκι καθώς ταλαιπωρήθηκαν από γαστρεντερίτιδα. Ο Καρμόνα έγινε αλλαγή με τον Ατρόμητο, αλλά έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει.

Ο Ριέρα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα μετά την αλλαγή του την Τετάρτη στο Κύπελλο. Ο Ισπανός μέσος αντικαταστάθηκε στο 36’ από τον Τιλίκα, αντέδρασε βγάζοντας τη φανέλα κι έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια. Η διοίκηση των τιμώρησε με πρόστιμο, αλλά είναι αμφίβολος διότι έχει ενοχλήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Ζουκάνοβιτς, Ατιένθα, Άλβαρεζ – Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Μουνάφο – Τιλίκα, Μπαρτόλο, Ρεγκίς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ