el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/11/2022

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στην Τούμπα, την Κυριακή (13/11, 21:30), εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο. Πρόκειται για μία αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αφενός για τις δύο ομάδες κι αφετέρου για την κατάσταση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 5η θέση με 22 βαθμούς και μάλιστα μπορεί ακόμη και να σκαρφαλώσει στην 3η θέση, ανάλογα και με το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Φαλήρου, μεταξύ του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Όπως και να ‘χει ο αγώνας είναι άκρως σημαντικός και για τις δύο ομάδες, που ψάχνουν το καλύτερο δυνατό φινάλε σε ένα πολύ εντυπωσιακό, η αλήθεια είναι, πρώτο γύρο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Βόλος: Ανάλυση & Παρουσίαση 13/11/2022

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να αφήνει πίσω του, τα άσχημα αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις που τον ταλάνισαν από τις αρχές του πρωταθλήματος. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, μεταμορφωμένο προς το καλύτερο και πολύ πιο κοντά στα θέλω και τις απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ήττα από την ΑΕΚ στην «ΟΠΑΠ Arena» λειτούργησε ως καμπανάκι για άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε μία κακή εμφάνιση, η οποία δε συνάδει ούτε με το υλικό που διαθέτει, αλλά ούτε και με τη συνολική του εικόνα. Ήταν κατώτερος των προσδοκιών και χρειαζόταν άμεσα μία αλλαγή κατεύθυνσης.

Αυτή έγινε αρχικά στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία μεστή εμφάνιση. Πήρε σημαντικό προβάδισμα με δύο γρήγορα στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και στη συνέχεια διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ματς. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και νίκησε με 2-0.

Η συνέχεια ήταν στη διάρκεια της εβδομάδας στη Νεάπολη και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι προσηλωμένοι στο στόχο τους, με πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καλή ανάπτυξη και σφικτή αμυντική λειτουργία. Δεν κινδύνεψαν σχεδόν ποτέ από τους γηπεδούχους και το 3-0 ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία.

Ενδεικτικές ήταν άλλωστε και οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μια στιγμή. Χρειάζεται χρόνο. Ο χρόνος είναι σύμμαχος και βοηθάει τους παίκτες να προσαρμοστούν καλύτερα σε αυτά που ζητάμε. Ο χρόνος βοηθάει να βάλουμε τους παίκτες σε καλύτερο κλίμα. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι.

Είμαι χαρούμενος σήμερα γιατί κερδίσαμε με καθαρό σκορ. Αν με απογοητεύει κάτι είναι που δεν πετύχαμε ένα ακόμα γκολ κάτι που θα μπορούσε να συμβεί αν εκμεταλλευόμασταν καλύτερα τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο υπάρχει ο Βόλος. Η ομάδα της Θεσσαλίας αποτελεί, χωρίς καμία αμφισβήτηση, την ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα. έχει καταφέρει να είναι ισόβαθμή με τον Ολυμπιακό στους 24 βαθμούς στην 4η θέση, πάνω από ΠΑΟΚ και Άρη.

Αν μη τι άλλο, αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα στην Τούμπα. Άλλωστε ακόμη και σε περίπτωση ήττας από τον ΠΑΟΚ, ο Βόλος απλά θα υποχωρήσει μία θέση και θα κλείσει το πρώτο μισό της κανονικής διάρκεια στην 5η θέση.

Οι Θεσσαλοί είχαν δύο παιχνίδια που δεν είχαν πανηγυρίσει τη νίκη. Αρχικά ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας με 5-1 και στη συνέχεια έμειναν στην ισοπαλία 2-2 με τη Λαμία εκτός έδρας.

Ακολούθησε το μεσοβδόμαδο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό. Αν και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έφτασαν να προηγούνται με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς με 2-0, στο τέλος… καρδιοχτύπησαν.

Έδωσαν χώρους στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μείωσαν με τον Μπαλάν σε 2-1 στο 82’, ενώ ο Παμλίδης είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις. Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για τη συνολική εικόνα της ομάδας του:

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν αγχωμένοι. Δεν δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες. Το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος. Στο σημείο που έπρεπε να ελέγξουμε τον ρυθμό, μας έπιασε ένας παρορμητισμός που μας έκανε να υποφέρουμε και ήμασταν τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε».


ΠΑΟΚ – Βόλος: Στατιστικά & Προϊστορία 13/11/2022

  • Τρία παιχνίδια έχουν διεξαχθεί στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Βόλου, όπου οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι.
  • Στα δύο πρώτα που έγιναν τις σεζόν 2019-20 και 2020-21, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 και 3-1, αντίστοιχα.
  • Το περσινό παιχνίδι στην Τούμπα όμως ήταν μακράν το κορυφαίο μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Βόλος προηγήθηκε στο 12’, ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς και στο 42’ ήταν μπροστά με 4-1 (!), αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο δεύτερο ημίχρονο και με τρία γκολ πήραν την ισοπαλία με 4-4!
  • Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει έξι παιχνίδια φέτος στην Τούμπα και έχει σκοράρει σε όλα. Τα τρία ήταν Under και No Goal και τα άλλα τρία ήταν Over και Goal!
  • Και ο Βόλος όμως έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει, τα οποία είναι πέντε για την ακρίβεια.
  • Επίσης είναι αήττητος σε αυτά τα πέντε ματς με τρεις νίκες κόντρα σε ΑΕΚ, Παναιτωλικό και Ατρόμητο και δύο ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Λαμία!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

paok volos3 13112022 novibet


ΠΑΟΚ – Βόλος: Προγνωστικά 13/11/2022

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για τον αγώνα με τον Βόλο. Είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να κλείσει τον πρώτο γύρο με ακόμη μία νίκη. Μία επιλογή που έχει αρκετά καλή απόδοση είναι το Combo Bet 1 & Over 1,5 το οποίο πληρώνει αρκετά καλά.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET 1 & OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Ακόμη μία αρκετά καλή επιλογή είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει σε γκολ σε όλα τα εντός έδρας ματς και αντίστοιχα, ο Βόλος σε όλα τα εκτός έδρας. Είναι φύσει επιθετικές ομάδες και λογικά θα επιβεβαιώσουν την επιλογή μας.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.04

Τέλος μπορούμε να τσεκάρουμε και την επιλογή για καταλογισμό πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει πέναλτι στα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς, ενώ και το περσινό ματς με τον Βόλο στην Τούμπα είχε επίσης την εσχάτη των ποινών…

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Βόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/11/2022

Δεν αλλάζουν τα προβλήματα του ΠΑΟΚ ούτε για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, με αντίπαλο τον Βόλο στην Τούμπα.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες αμυντικοί Βιεϊρίνια, Τσαούσης, Λύρατζης, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Νάρεϊ.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Κούρτιτς, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και θα είναι εκ νέου διαθέσιμος. Ξεκουράστηκε και θα πάρει πάλι φανέλα βασικού, ο Κουλιεράκης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Ράφα Σοάρες – Ντάντας, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας – Ολιβέιρα.

paok volos2 13112022 novibet


Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/11/2022

Ένα πρόβλημα προέκυψε στο Βόλο μετά τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι αυτό έχει να κάνει με τον Τσοκάνη.

Ο έμπειρος Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε αλλαγή στο 9’ και θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά.

Αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του Πάολο Φερνάντες με τη φανέλα του Βόλου, καθώς από το δεύτερο επιστρέφει στην ΑΕΚ, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι και τον άφησε δανεικό για το πρώτο μισό της σεζόν στους Βολιώτες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Μεταξάς, Μπαριέντος – Μπατόκιο, Βίκτορ Φερνάντεζ, Πάολο Φερνάντες – Οζέγκοβιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ