el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/11/2023

Μεγάλο και ιστορικό ντέρμπι στη Γαλλία: H Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μονακό (22:00) για την 13η αγωνιστική της Ligue 1 και το ματς ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου στο γαλλικό πρωτάθλημα.

H Παρί βρίσκεται για την ώρα στην 1η θέση με 27 βαθμούς, όμως η Μονακό βρίσκεται κοντά της με 24 βαθμούς, λίγο πιο πίσω από την 2η της βαθμολογίας (26β.) Νις.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θέλει να επεκτείνει το σερί των πέντε νικών στο πρωτάθλημα και, ταυτόχρονα, να… απαντήσει στην εξαιρετική παράδοση των Μονεγάσκων στους τελευταίους μεταξύ τους αγώνες: Είναι χαρακτηριστικό πως η Μονακό μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία την τελευταία διετία απέναντι στην παρέα του Κιλιάν Μπαπέ.

Για το μεγάλο ματς στο Παρκ ντε Πρενς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!


Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό: Παρουσίαση, Ανάλυση 24/11/2023

Η διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων βρήκε την Παρί στο καλύτερο σημείο της: Μετά από πέντε σερί νίκες (κόντρα σε Ρεν, Στρασβούργο, Μπρεστ, Μονπελιέ και Ρεμς), η ομάδα του Λουίς Ενρίκε «έπιασε» κορυφή και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, «σβήνοντας» παράλληλα τις γκέλες στην αρχή της σεζόν.

Ο Κιλιάν Μπαπέ ανεβαίνει συνεχώς και αντέδρασε θετικά στην δημόσια κριτική του «Λούτσο» σχετικά με τις αποφάσεις του στον αγωνιστικό χώρο, όμως η Παρί καλείται να διαχειριστεί αρκετές και σημαντικές απουσίες. Ο Ζεϊρ – Εμερί, το wonderkid που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στο κέντρο, χτύπησε στο ντεμπούτο του με την Εθνική και τέθηκε εκτός μάχης, σε μία λίστα που περιλαμβάνει ακόμα τους Μάρκο Ασένσιο, Πρενσέλ Κιμπεμπέ, Νούνο Μέντες, Κέιλορ Νάβας και Ντανίλο Περέιρα.

H Μονακό ταξιδεύει στη γαλλική πρωτεύουσα με οδηγό τα τελευταία τρία ματς κόντρα στην Παρί (2 νίκες, 1 ισοπαλία), όμως πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της. Είναι χαρακτηριστικό πως σε έξι ματς μακριά από το Πριγκιπάτο μετρά μόλις δύο νίκες, μαζί με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Λιλ (2-0).

Πολλές οι απουσίες και για τους Μονεγάσκους, που είναι υποχρεωμένοι να παίξουν χωρίς τον καλύτερο μέσο τους, τον Γιουσούφ Φοφανά, λόγω τιμωρίας. Εκτός δράσης και οι Μοχάμεντ Σαλίσου, Κάιο Ενρίκε, Ελίες Μπεν Σεγκίρ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει γύρω από το status των Φολαρίν Μπάλογκαν, Τακούμι Μιναμίνο και Γκιγιέρμο Μαριπάν.

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό: Στατιστικά και Προϊστορία 24/11/2023

  • Η Μονακό κέρδισε στα δύο από τα τρία τελευταία της παιχνίδια με την Παρί, ενώ είναι αήττητη σε αυτά τα ματς, έχοντας και μία ισοπαλία.
  • Με εξαίρεση την ήττα από τη Μίλαν στην Ιταλία, η Παρί κέρδισε στα υπόλοιπα έξι από τα τελευταία εφτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Παρί κέρδισε στα έξι από τα τελευταία εφτά παιχνίδια της στην έδρα της.
  • Η Μονακό κέρδισε δύο φορές στα τελευταία έξι παιχνίδια της μακριά από το Πριγκιπάτο.
  • Η Παρί «τρέχει» σερί οκτώ αγώνων με Over 2.5 γκολ.
  • Τα τελευταία τρία ματς της Μονακό συνοδεύτηκαν με No Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό: Προγνωστικά 24/11/2023

Η Μονακό διαθέτει την ποιότητα για να παλέψει, όμως η Παρί, έστω και με αρκετές απουσίες, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ανεβαίνει συνεχώς και, φυσικά, είναι πάντα πιο δυνατή στην έδρα της.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως οι Μονεγάσκοι είναι… χαμένοι από χέρι και το παιχνίδι θα είναι συναρπαστικό.

Για το ματς στο Παρίσι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

H Μονακό μπορεί να «χτυπήσει» στην κόντρα και η Παρί διαθέτει μεγάλη ποιότητα επιθετικά: Έτσι, σίγουρα θα δούμε υψηλό τέμπο και αρκετά γκολ στο ντέρμπι.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΟΛΟ ΜΟΥΑΝΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Η άμυνα της Μονακό θα είναι σίγουρα προσαρμοσμένη στον Μπαπέ και ο Κόλο Μουανί, που σκόραρε στο πρόσφατο ματς της Εθνικής με την Γαλλία θα βρει χώρο για να απειλήσει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 24/11/2023

Το δίλημμα «Ράμος ή Κόλο Μουανί» για την θέση του φορ απασχολεί τον Λουίς Ενρίκε, με τον Γάλλο να έχει το προβάδισμα. Εκτός δράσης για τους Παριζιάνους οι Ζεϊρ – Εμερί, Ασένσιο, Περέιρα, Κιμπεμπέ, Νάβας, Μέντες.

Σημαντικά τα προβλήματα και για τους Μονεγάσκους: Εκτός δράσης ο τιμωρημένος και κομβικός Φοφανά, τραυματίες οι Σαλίσου, Κάιο Ενρίκε, Μπεν Σεγκίρ, ερωτηματικό για τους Μπάλογκαν,  Μιναμίνο και  Μαριπάν.

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Σκρίνιαρ, Μαρκίνιος, Ερνάντες – Φαμπιάν, Βιτίνια, Σολέρ – Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, Μπαπέ

Μονακό (3-4-3): Κον – Σίνγκο, Μαριπάν, Μαγκάσα – Ντιατά, Ζακάρια, Ματάτσο, Γιάκομπς – Γκολόβιν, Ακλιούς – Μπεν Γιέντερ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ