el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πορτογαλία – Γκάνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/11/2022

Μπαίνει στο παιχνίδι του Μουντιάλ και ο 8ος όμιλος της διοργάνωσης. Ξεχωρίζει στην πρεμιέρα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πορτογαλία και Γκάνα (18:00).

Οι Πορτογάλοι του Φερνάντο Σάντος με ηγέτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πλειάδα αστέρων στο ρόστερ τους έχουν υψηλές βλέψεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο μεγάλος τους στόχος είναι να μπουν με το «δεξί» στη διοργάνωση.

Στην αντίπερα όχθη, η Γκάνα έχει το τίτλο του «αουτσάιντερ» όχι μόνο στην αναμέτρηση, αλλά και στο γκρουπ με Ουρουγουάη και Νότια Κορέα. Ωστόσο, αν ρίξει μια ματιά κανείς στο ρόστερ της καταλαβαίνει ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Με 1000+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Γκάνα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Πορτογαλία – Γκάνα: Ανάλυση & Παρουσίαση 24/11/2022

Η Πορτογαλία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ και από την πρεμιέρα θέλει να αποδείξει ότι φέτος έχει μεγάλες φιλοδοξίες στα γήπεδα του Κατάρ. Ο προπονητής Φερνάντο Σάντος είναι στο τιμόνι για 4η σερί μεγάλη διοργάνωση και με δεδομένο ότι οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλες επιτυχίες δεν θα αλλάξει την αγαπημένη του τακτική.

Υπενθυμίζουμε ότι επί Σαντος οι Πορτογάλοι κατέκτησαν το Euro το 2016 και το Nations League το 2019. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας γνωρίζει με κλειστά μάτια το υλικό του και έχει μάθει να διαχειρίζεται τα αστέρια της Πορτογαλίας.

Σε αυτό το γκρουπ ανήκει φυσικά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετράει 7 γκολ σε 17 συμμετοχές σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπελλου και έχει λάβει μέρος σε 4 διαφορετικά Μουντιάλ!

Ο CR7 θέλει να δώσει απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους, ενώ όπως πάντα κυνηγάει και ατομικά ρεκόρ. Παράλληλα, ο Πορτογάλος σταρ από την Τρίτη το μεσημέρι αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρίζοντας 16 εκατομμύρια λίρες!

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για το Μουντιάλ. Έχουμε έναν καταπληκτικό προπονητή, μια πολύ καλή γενιά ποδοσφαιριστών. Θα είναι τρομερά δύσκολο, αλλά όλα είναι πιθανά. Οι πιο δύσκολες ομάδες θα είναι η Γαλλία, η Ισπανία, η Αργεντινή, η Γερμανία και η Βραζιλία. Πάντως, αν το κατακτήσουμε σίγουρα θα αποσυρθώ. 100%», δήλωσε ο Ρονάλντο και προσέθεσε:

«Θέλω να παίξω δυο ή τρία χρόνια ακόμα. Νομίζω θέλω να τελειώσω στα 40, πιστεύω θα είναι μια καλή ηλικία. Αλλά δεν ξέρω, δεν ξέρω το μέλλον. Μερικές φορές σχεδιάζεις κάτι αλλά η ζωή είναι δυναμική. Δεν ξέρω τι θα συμβεί».

Εκτός του 37χρονου Ρονάλντο η Πορτογαλία διαθέτει και νέο αίμα, παίκτες που πρωταγωνιστούν σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στην επίθεση δεσπόζουν οι Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα, Ράφαελ Λεάο στη μεσαία γραμμή οι Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες και Ζοάο Μάριο και στην άμυνα – πλην του 39χρονου Πέπε – οι Μέντες, Ρούμπεν Ντίας και Ζοάο Κανσέλο.

«Βρισκόμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας και όπως κάθε πρεμιέρα σε μεγάλη διοργάνωση έτσι και αυτή κρύβει μεγάλους. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και με έχουν διαβεβαιώσει ότι θα τα δώσουν όλα για την διάκριση στον Μουντιάλ», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος.

mundial 2022 portugal5 novibet

Η Γκάνα για 4η φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε τελική φάση Μουντιάλ, ενώ είχε την πιο επιτυχημένη πορεία το 2010 με την 7η θέση.  Ο προπονητής της Ότο Αντό ανέλαβε την τεχνική ηγεσία φέτος, ενώ τη σεζόν 21/22 ήταν στη θέση του βοηθού.

Οι Γκανέζοι αναγνωρίζουν ότι σ’ έναν όμιλο με Ουρουγουάη, Πορτογαλία και Νότια Κορέα δεν ανήκουν στα φαβορί για την πρόκριση, όμως διαθέτουν ρόστερ με εξαιρετικούς παίκτες που είναι ικανοί για όλα. Αναμφισβήτητα ξεχωρίζουν οι Αντρέ και Τζόρνταν Αγιού, ο Ινάκι Γουίλιαμς, ο Τόμας Πάρτεϊ της Άρσεναλ και ο Μοχάμεντ Κούντους τους Άγιαξ.

Η Γκάνα αγωνιστικά διαθέτει ταχύτητα, όμως αποτελεί «αγκάθι» το γεγονός ότι δεν τελειώνει τις τελικές φάσεις που δημιουργεί.

Τα «μαύρα αστέρια» δεν πρόκειται να παραδοθούν στις ορέξεις της παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο προπονητής, Ότο Αντό, έδωσε το σύνθημα λέγοντας: «Οι παίκτες που ανυπομονούν για την πρεμιέρα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα η Πορτογαλία διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ, όμως κι εμείς έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα κι αυτό θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».


Πορτογαλία – Γκάνα: Στατιστικά & Προϊστορία 24/11/2022

  • Μόλις μια φορά έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν και μάλιστα ήταν για τη φάση των ομίλων το 2014 στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τότε η Πορτογαλία επικράτησε με 2-1 και το σκόρ που σφράγισε τη νίκη πέτυχε ο Ρονάλντο.
  • No Goal έχουν λήξει τα τελευταία 6 από τα 8 παιχνίδια της Πορτογαλίας.
  • Παράδοση σε Goal/Goal έχει δημιουργήσει η Πορτογαλία με 5/6 σε παιχνίδια τελικής φάσης Μουντιάλ.
  • 7 σερί No Goal μετράει η Γκάνα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Πορτογαλία – Γκάνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Πορτογαλία – Γκάνα: Προγνωστικά 24/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πορτογαλία και Γκάνα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 8ου ομίλου στο Μουντιάλ.

Οι Πορτογάλοι στηρίζουν πολλά στο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ θα αναλάβει πρωτοβουλίες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτελεί κι τις περισσότερες στημένες φάσεις.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET 

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65

Η Γκάνα θα προσπαθήσει με αμυντική τακτική και κόντρα επιθέσεις να χαλάσει το παιχνίδι της Πορτογαλίας. Γι αυτό το λόγο το…

Χ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ


mundial 2022 portugal1 novibet

Πορτογαλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/11/2022

Ο Σάνος ανησυχεί για την αγωνιστική ετοιμότητα του Νούνο Μέντες, ενώ σύμφωνα με όσα έδειξε θα στηριχτεί σε άμυνα και επίθεση στους δύο πιο έμπειρους παίκτες. Ο λόγος για τον Πέπε και τον Ρονάλντο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντιόγκο Κόστα – Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Πέπε, Γκερέιρο – Καρβάλιο, Νέβες – Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Λεάο – Ρονάλντο.

Γκάνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/11/2022

Για την Γκάνα το απουσιολόγιο είναι λευκό και με δεδομένο ότι πρόκεται για ματς πρεμιέρας ο Ότο Αντό θα ρίξει στο χορτάρι όλα τα δυνατά του όπλα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ατί Ζιγκί – Ράχμαν, Σαλισού, Αμαρτέι, Λάμπτεϊ – Σαμέντ, Πάρτεϊ – Τζόρνταν Αγιού, Κούντους, Σουλεμάνα – Ινάκι Γουίλιαμς.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ