el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κατάρ – Ισημερινός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/11/2022

Το Μουντιάλ του Κατάρ για το 2022 αρχίζει και τα μάτια όλων είναι στραμμένα στην πρεμιέρα! Η αναμέτρηση, που θα σηκώσει την αυλαία των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, διεξάγεται στο «Αλ Μπαΐτ» ανάμεσα στη διοργανώτρια και τον Ισημερινό (20/11, 18:00).

Το Κατάρ θέλει να μπει με το δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και φυσικά θέλει να καταστήσει σαφές ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση σε ένα όμιλο με Ολλανδία, Σενεγάλη και Ισημερινό. Οι Λατινοαμερικάνοι πήραν το τέταρτο εισιτήριο από τα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής και μόνο τυχαία δε βρίσκονται στα γήπεδα του Κατάρ.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Κατάρ απέναντι στον Ισημερινό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Κατάρ – Ισημερινός: Ανάλυση & Παρουσίαση 20/11/2022

Το εναρκτήριο παιχνίδι κάθε Παγκοσμίου Κυπέλου είναι φυσικά της διοργανώτριας ομάδας. Αυτό είναι θεσμός και δεν αλλάζει και φυσικά θα ισχύσει κανονικά και στο Μουντιάλ του 2022, όπου το Κατάρ θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Κυριακή στις 18:00, τον Ισημερινό.

Στο τέλος της εβδομάδας πάντως προέκυψε μία είδηση που δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά προκάλεσε σοκ μόνο και μόνο στο άκουσμά της! Σύμφωνα με τον Καταριανό δημοσιογράφο, Αμζάντ Ταχά, ο οποίος θεωρείται ειδικός σε στρατηγικές πολιτικές υποθέσεις και συνεργάζεται και με την Daily Mail, το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες του Ισημερινού.

Για την ακρίβεια είπε ότι η χώρα του δωροδόκησε με 7,4 εκατομμύρια δολάρια οκτώ παίκτες του Ισημερινού για να χάσουν το εναρκτήριο παιχνίδι με 1-0. Το tweet που ανάρτησε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποκλειστικό: Το Κατάρ δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Ισημερινού με 7,4 εκατομμύρια δολάρια για να χάσουν το πρώτο παιχνίδι (1-0 2ο ημίχρονο).

Πέντε insiders του Κατάρ και του Εκουαδόρ επιβεβαίωσαν αυτό. Ελπίζουμε ότι είναι ψευδές. Ελπίζουμε ότι η κοινοποίηση αυτού θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. Ο κόσμος θα πρέπει να αντιταχθεί στη διαφθορά της FIFA».

qatar ecuador3 18112022 novibet

Μέχρι λίγες ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων, δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για τη συγκεκριμένη καταγγελία. Ενδεχομένως η δημοσιοποίηση να λειτούργησε και ως τροχοπέδη και να μη δόθηκε συνέχεια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, το Κατάρ κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είχε καταφέρει να προκριθεί σε κανένα από τα προηγούμενα και τώρα οι αρμόδιοι θεωρούν ότι έχουν την ευκαιρία να ανέβουν επίπεδο.

Με προπονητή τον Ισπανό Φέλιξ Σάντσεθ η ομάδα έδωσε πολλά φιλικά στη διάρκεια της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ. Στα περισσότερα εξ αυτών, η ομάδα του τα πήγε αρκετά καλά, κερδίζοντας μάλιστα αρκετές αναμετρήσεις

Τον τελευταίο μήνα, το Κατάρ έδωσε τέσσερα φιλικά, όλα στην Ισπανία, στα οποία επικράτησε σε όλα. Κέρδισε αρχικά τη Γουατεμάλα με 2-0, την Ονδούρα με 1-0, τον Παναμά με 2-1 και το τελευταίο ήταν πριν από δέκα μέρες με την Αλβανία με 1-0.

Ο ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει κανείς από το ρόστερ του Κατάρ είναι ο Αλμοέζ Αλί. Ο 26χρονος επιθετικός διαθέτει εμπειρία και από ευρωπαϊκές ομάδες, αφού έχει παίξει σε Αυστρία και Ισπανία. Είναι επίσης ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του Κατάρ.

Ο Ισημερινός από την άλλη επιστρέφει στην τελική φάση ενώ Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 2014, όταν ήταν στη Βραζιλία. Έχει φτάσει τέσσερις φορές στο τελικό τουρνουά, όλες από το 2000 και μετά. Πρώτη ήταν το 2002, δεύτερη το 2006 και τρίτη το 2014.

qatar ecuador6 18112022 novibet

Τώρα επιστρέφει υπό τις οδηγίες του Αργεντινού προπονητή, Γκουστάβο Αλφάρο. Οι Λατινοαμερικάνοι τερμάτισαν στην 4η θέση του ομίλου της Νοτίου Αμερικής, πίσω από την πρωτοπόρο Βραζιλία, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη και σφράγισαν το τελευταίο εισιτήριο.

Μάλιστα η επιτυχία τους δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μικρή, αφού άφησαν εκτός ομάδες όπως οι Κολομβία, Περού, Παραγουάη και Χιλή. Είναι αήττητοι στα φιλικά προετοιμασίας που έχουν δώσει από τον Ιούνιο και μετά. Σε σύνολο έξι αγώνων μετρούν όμως δύο νίκες με 1-0 και τέσσερις ισοπαλίες με 0-0. Κοινώς δεν έχουν δεχθεί γκολ, αλλά έχουν σκοράρει μόλις δύο.

Το αστέρι της ομάδας του Ισημερινού είναι ο Ενέρ Βαλέντσια. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και σε ηλικία 33 ετών έχει αρκετές παραστάσεις, με παρουσία στην Premier League, αλλά και στη Φενερμπαχτσέ το τελευταίο διάστημα. Είναι πρώτος σκόρερ του Ισημερινού με 35 τέρματα.


Κατάρ – Ισημερινός: Στατιστικά & Προϊστορία 20/11/2022

  • Κατάρ και Ισημερινός έχουν δώσει μόλις ένα φιλικό παιχνίδι στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ήταν στις 12 Οκτωβρίου στη Ντόχα, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-3.
  • Οι δύο πρώτοι σκόρερ στην ιστορία των ομάδων, ο Αλμοέζ Αλί του Κατάρ και ο Ενέρ Βαλέντσια του Ισημερινού είχαν πετύχει από δύο τέρματα.
  • Στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έδωσε το Κατάρ μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Όλα ήταν φιλικά, αφού το τελευταίο επίσημο παιχνίδι ήταν πέρυσι τέτοια εποχή για το Αραβικό Κύπελλο.
  • Μέσα στο 2022 έχει δώσει 13 παιχνίδια και έχει δύο ήττες από την Κ23 της Κροατίας και τον Καναδά, σε δύο φιλικά που έδωσε στα τέλη Σεπτεμβρίου.
  • Ο Ισημερινός έχει δώσει δέκα παιχνίδια μέσα στο 2022 και μετράει δύο νίκες, μία ήττα και επτά ισοπαλίες (1-7-2).
  • Με εξαίρεση την ήττα από την Παραγουάη στο προτελευταίο παιχνίδι των προκριματικών με 3-1, όλα τα υπόλοιπα που έδωσε ο Ισημερινός μέσα στο 2022, έληξαν Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

qatar ecuador4 18112022 novibet


Κατάρ – Ισημερινός: Προγνωστικά 20/11/2022

Το Κατάρ μπορεί να είναι η διοργανώτρια ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά είναι και η πιο αδύναμη του πρώτου ομίλου. Αυτό αναμένεται να φανεί και στην πρεμιέρα με τον Ισημερινό, όπου οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τον πρώτο λόγο. Επίσης η φημολογία για δωροδοκία κάποιων παικτών του Ισημερινού αναμένεται να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα της Νοτίου Αμερικής. Πληρώνει καλά το διπλό.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45

Παρά το γεγονός ότι ο Ισημερινός έχει ένα μικρό προβάδισμα, το Κατάρ θα προσπαθήσει με… νύχια και με δόντια να πάρει το αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, αλλά αυτό που έχει πολύ καλή προοπτική και πληρώνει πολύ καλά είναι το Goal.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06

Τέλος, μία αρκετά safe επιλογή που… περικλείει και αρκετά αποτελέσματα και μπορεί να λειτουργήσει και ως κάλυψη είναι η διπλή ευκαιρία υπέρ των φιλοξενουμένων μαζί με το Over 1,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET Χ2 & OVER 1,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00


Κατάρ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/11/2022

Ο Φέλιξ Σάντσεθ δεν έχει σημαντικά προβλήματα εν όψει της πρεμιέρας των υποχρεώσεων του Κατάρ.

Για την ακρίβεια μόνο ένας είναι ο… πονοκέφαλος και ο λόγος γίνεται για τον 29χρονο επιθετικό Αχμέντ Αλαελντίν.

Ο σέντερ φορ της Αλ Γκαράφα αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με την Αλβανία -το τελευταίο χρονικά για το Κατάρ στις 9 Νοεμβρίου- και είναι αμφίβολος.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον 46χρονο Ισπανό προπονητή και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεσή του.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Αλ Σιμπ – Μιγκέλ, Αλ Ουάρι, Σαλμάν, Χασάν, Αχμέντ – Χατέμ, Μπουντιάφ, Αλ Χαΐντος – Αλί Αφίφ.

qatar ecuador2 18112022 novibet


Ισημερινός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/11/2022

Ο Ισημερινός πηγαίνει στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και απουσίες από την ενδεκάδα.

Μία αλλαγή έγινε το τελευταίο διάστημα -από τη στιγμή που είχε ήδη ανακοινωθεί η αποστολή- και ήταν του Μπάιρον Καστίγιο. Ο διεθνής αμυντικός έμεινε εκτός για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί ο Ισημερινός, έπειτα από καταγγελία της Χιλής στη FIFA, σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής είχε γεννηθεί στην Κολομβία και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά.

Εν τέλει ο παίκτης δικαιώθηκε από το CAS, αλλά ο Ισημερινός δεν ήθελε να προκαλέσει εκ νέου «άδικες κυρώσεις» όπως τις χαρακτήρισε και τον άφησε εκτός αποστολής. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντομίνγκεθ – Πρεκιάδο, Τόρες, Χινκάπι, Εστουπινάν – Γκρουέθο, Καϊσέντο, Τσιφουέντες – Πλάτα, Βαλέντσια, Ιμπάρα.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ