el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λειψία – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/09/2023

Στην 6η αγωνιστική της Bundesliga δεσπόζει η «μονομαχία» ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν το Σάββατο (19:30).

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι και φέτος θα διεκδικήσουν την κορυφή στο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Ηδη έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, αφού πριν από ένα μήνα συναντήθηκαν στον τελικό του Σούπερ Καπ και η Λειψία έστησε το δικό της party πληγώνοντας τους Βαυαρούς.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Bundesliga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Bundesliga!

 


Λειψία – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίασ 30/09/2023

Το Σάββατο στις 7.30 μ.μ. Λειψία και Μπάγερν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Red Bull Arena στο κορυφαίο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που θα απαντηθούν από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, όμως το βασικότερο είναι για το αν η Λειψία είναι ικανή να αμφισβητήσει την κυριαρχία των Βαυαρών στην Γερμανία.

Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός μετά από 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Η Λειψία με 4 νίκες και 1 ήττα έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς με 14-4 γκολ και την περασμένη αγωνιστική πέτυχε σπουδαία νίκη (0-1) μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Τίμο Βέρνερ, ενώ το θετικό για τους «ταύρους» είναι ότι για 3ο σερί παιχνίδια διατήρησαν το «μηδέν» στην άμυνα.

Η Λειψία στα πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει πάρει τον αέρα της Μπάγερν. Συγκεκριμένα μετράει δύο διαδοχικές νίκες μέσα στο Μόναχο. Πριν από ένα μήνα στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας οι «κόκκινοι ταύροι» επικράτησαν 3-0, ενώ είχε προηγηθεί η επικράτηση με 3-1 στα μέσα Μαΐου.

Στη Λειψία αποθεώνουν τη δουλειά του Μάρκο Ρόζε, ο οποίος από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία έχει δημιουργήσει το καλυτερο ποσοστό επιτυχιών από κάθε άλλο Coach των ταύρων.

Την Τετάρτη που μας πέρασε η Λειψία αντιμετώπισε και νίκησε με 3-2 την Βέχεν στον πρώτο γύρο του Κυπελλου Γερμανίας και ο προπονητής ξεκούρασε αρκετούς βασικούς.

«Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές. Δεν παίζει κανένα ρόλο ότι τους κερδίσαμε στα δύο τελευταία ματς, είναι μια διαφορετική ανάμετρηση. Εμείς από την πλευρά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, θεωρώ ότι το τελευταία διάστημα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο», υποστήριξε ο προπονητής της Red Bull, Μάρκο Ρόζε.

Η Μπάγερν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (ισόβαθμη με τη Λεβερκούζεν) και σε 5 παιχνίδια μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Το τελευταίο δείγμα γραφής των Βαυαρών στην Bundesliga ήταν η εντυπωσιακή νίκη με 7-0 κόντα στην Μπόχουμ.

Στο συγκεκριμένο ματς οι επιθετικοί των Βαυαρών ξεσπάθωσαν και ο Κέιν με «χατ τρικ» και δύο ασίστ έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση.

Η Μπάγερν επιθετικά ήταν ασταμάτητη και ολοκλήρωσε το ματς με 26 ευκαιρίες και 16 σουτ στον στόχο!

Το ζητούμενο για τους παίκτες του Τόμας Τούχελ είναι να συνεχίσουν στον ίδοο ρυθμό και μέσα στη Λειψία να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα από τους ταύρους στον τελικό του Σούπερ Καπ. Κανείς στο Μόναχο δεν έχει ξεχάσει το συγκεκριμένο ματς.

Οι Βαυαροί την Τρίτη έκαναν… προπόνηση στην έδρα της Μίνστερ με σκορ 4-0 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπελλου. Ο Τούχελ δεν χρησιμοποιήσε ούτε λεπτό τον Χάρι Κέιν, προκειμένου να τον έχει φρέσκο για το παιχνίδια με τη Λειψία.

Ο Τόμας Τούχελ από την ώρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς κόντρα στην Λειψία και θέλει να βάλει τέλος στην αρνητική παράδοση.

Το νεότερο προβημα που προέκυψε για την Μπάγερν είναι η απουσία του Γκνάμπρι. Ο εξτρέμ των πρωταθλητών τραυματίστηκε στο χέρι στην αναμέτρηση του Κυπελλου και θα επιστρέψει στη δράση τον Νοέμβριο.

«Μας στεναχωρεί ο τραυματισμός του Γκνάμπρι. Πρέπει να βρουμε λύσεις και να κοιτάξουμε μπροστά. Ξέρουμε τη Λειψία και θεωρώ ότι θα ανταποκριθούμε στις δυσκολίες. Συνεχώς βελτιωνόμαστε και ελπίζω ότι θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα περασμένα ματς στην άμυνα», υποστήριξε ο Τούχελ και άφησε να εννοηθεί ότι ακόμα δεν έχει ξεχάσει τις αμυντικές ανορθογραφίες που έγιναν με τη Λεβερκούζεν (2-2).


Λειψία – Μπάγερν: Στατιστικά, Προϊστορία 15/09/2023

  • 18 φορές έχουν συναντηθεί Λειψία και Μπάγερν. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης οι Βαυαροί μετρούν 10 νίκες, η Λειψία 3 και 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • 10 αναμετρήσεις έχουν γίνει στη Λειψία ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι μετράνει μόλις μια νίκη (2-1 το 2018), η Μπάγερν 6 και 3 ματς έχουν λήξει «Χ».
  • Ο Τσάβι Σίμος με 3 γκολ και 4 ασίστ είναι ο κορυφαίος παίκτης της Λειψίας στην μέχρι τώρα φετινή πορεία της Red Bull στην Bundesliga.
  • Ο Χάρι Κέιν με 7 γκολ στην Bundesliga και 3 ασίστ είναι πρώτος σκόρερ της Μπάγερν στο πρωτάθλημα, όμως βρίσκεται 2ος στη συνολική λίστα, αφού ο Γκιρασί της Στουτγκάρδης έχει πετύχει 10 γκολ.
  • Στα τελευταία 8 ματς τα 6 έχουν λήξει Over, τα 2 Under, ενώ ανάλογο είναι το Goal (6) και Νο Goal (2).
  • Βαθμολογία Bundesliga 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Λειψία – Μπάγερν: Προγνωστικά 30/09/2023

Περιμένουμε σπουδαίο ματς στην Red Bull Arena ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν. Για το μεγάλο παιχνίδι της Bundesliga επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Μπάγερν στα δύο τελευταία ματς με τη Λειψία έχει βρει τον μπελά της και θέλει να δώσει απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους. Οι Βαυαροί έχουν την ποιότητα για να φύνουν νικητές από την έδρα των «ταύρων» και να λυγίσουν την καλύτερη άμυνα της Γερμανίας.

νικη μπαγερν σε αποδοση 2.00 στη novibet

Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και οι ομάδες παίζουν φουλ επιθετικά. Η Μπάγερν σε 5 ματς έχει σκοράρει 18 γκολ και η Λειψία στα αντίστοιχα 14.

GOAL & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Φέτος ο Λερόι Σανέ σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση και είναι ικανός να συνεχίσει και μέσα στη Λειψία. Ήδη μετράει 4 γκολ σε 5 συμμετοχές στην Bundesliga περισσότερα από κάθε άλλη φορά σε σχέση με το παρελθόν.

ανυτιμε σκορερ σανε σε αποδοση 3.60


Λειψία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/09/2023

Στη Λειψία ο Μάρκο Ρόζε δεν υπολογίζει τους Ντάνι Όλμο (μέσος), Όρμπαν (στόπερ) και Χαϊντάρα (χαφ). Δίλημμα υπάρχει για τη θέση δίπλα στον Σίμονς και υποψήφιοι είναι οι Καρβάλιο, Μπαουμγκάρτνερ και Φόρσμπεργκ.

Λειψία (4-4-2): Μπλάσβιτς – Χένρικς, Σιμακάν, Λουκέντα, Ραούμ – Καμπλ, Σλάγκερ, Φόρσμπεργκ, Σίμονς – Οπέντα, Σέσκο

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/09/2023

Στην Μπάγερν ο Μάνουελ Νόιερ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, αλλά ακόμα δεν είναι πανέτοιμος. Τραυματίες είναι οι Ντε Λιχτ (αμ.) και Γκνάμπρι (εξτρέμ), ενω οι Κιμ και Ουπαμεκάνο, Μίλερ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και θα αγωνιστούν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ουλράιχ – Λάιμερ, Ουπαμεκάνο, Κιμ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μουσιάλα, Κομάν – Κέιν


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ