el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/10/2022

Το παιχνίδι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σεβίλλη (22/10 22:00) μπορεί να μην είναι μία μάχη για τις πρώτες θέσεις, ωστόσο είναι άκρως σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Η Ρεάλ προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, ανεβάζοντας τη διαφορά από τους Καταλανούς, ενώ παράλληλα διατήρησε το αήττητο στην κατηγορία. Εννοείται ότι το κλίμα στους Μαδριλένους είναι εξαιρετικό.

Η Σεβίλλη από την άλλη ψάχνεται. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα μέχρι στιγμής και η ομάδα βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας, αναζητώντας ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που θα τη βγάλει από το αδιέξοδο. Μήπως αυτό θα είναι στη Μαδρίτη;

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Σεβίλλη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη: Ανάλυση & Παρουσίαση 22/10/2022

Η Ρεάλ δείχνει ότι διανύει μία πολύ καλή περίοδο έως τώρα. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί από τη στιγμή που η ομάδα είναι αήττητη από την αρχή της σεζόν και μετράει 13 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 15 αγώνες.

Στο πρωτάθλημα έχει εννέα νίκη και μία ισοπαλία έπειτα από δέκα αγωνιστικές. Η μοναδική απώλεια ήταν η εντός έδρας ισοπαλία με την Οσασούνα (1-1) στις 2 Οκτωβρίου. Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι, η Ρεάλ προηγήθηκε, δέχθηκε την ισοφάριση και η Οσασούνα έμεινε με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά, όμως οι Μαδριλένοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Την τελευταία εβδομάδα, η La Liga είχε εμβόλιμη αγωνιστική, άρα οι ομάδες είχαν ακόμη ένα παιχνίδι. Αρχικά η Ρεάλ νίκησε σχετικά εύκολα την Μπαρτσελόνα στο μεγάλο και παραδοσιακό ντέρμπι της Ισπανίας.

Οι «μερένχες» υποδέχθηκαν τους Καταλανούς, προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, δεν πτοήθηκαν από τη μείωση του σκορ στο 83’ με τον Φεράν Τόρες και διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 με πέναλτι του Ροντρίγκο στις καθυστερήσεις.

real sevilla4 22102022 novibet

Μάλιστα στο συγκεκριμένο ματς, κατέστη σαφές ότι παρά την ανοδική πορεία που έχει η Μπαρτσελόνα, στην παρούσα χρονική περίοδο δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της Ρεάλ.

Έπειτα από τρεις μέρες, η Ρεάλ ταξίδεψε στο Έλτσε για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Οι ουραγοί της βαθμολογίας δε θα μπορούσαν να ανακόψουν το φρενήρη ρυθμό που έχει η «Βασίλισσα» και η νίκη με 3-0 ήρθε σχεδόν με συνοπτικές διαδικασίες για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Τώρα η Ρεάλ πρέπει να κάμψει της αντίστασης μίας εκ των παραδοσιακών δυνάμεων του ισπανικού ποδοσφαίρου, η οποία πάντως δεν βρίσκεται στα πάνω της και φέτος περνάει αγωνιστική κρίση.

Αυτή είναι η αλήθεια για τη Σεβίλλη, που άρχισε τη νέα σεζόν με εξαιρετικές περγαμηνές, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα. Για την ακρίβεια πολύ άσχημα, αφού οι Ανδαλουσιανοί απέχουν οκτώ βαθμούς από την πρώτη τετράδα και το Champions League.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα τη Σεβίλλη μέχρι στιγμής. Μπορεί η ομάδα να είναι αήττητη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο τρεις ισοπαλίες και μία νίκη δεν είναι η καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

real sevilla5 22102022 novibet

Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα της Ανδαλουσίας έπαιξε εκτός έδρας με τη Μαγιόρκα και πήρε μία σημαντική βαθμολογική ανάσα, επικρατώντας με 1-0. Μπορεί να μην έπιασε πολύ υψηλή απόδοση, ωστόσο ήταν ουσιαστική και εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Η συνέχεια βέβαια δεν ήταν ανάλογη στη διάρκεια της εβδομάδας και τον εντός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Καβάνι (6’) και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 86’ με τον Λαμέλα.

Μάλιστα θα μπορούσαν ακόμη και να χάσουν το ματς, αφού η Βαλένθια κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις, όμως Μπόνο απέκρουσε την εκτέλεση του Γκαγιά στο 102’ και τουλάχιστον έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.


Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη: Στατιστικά & Προϊστορία 22/10/2022

  • Το περσινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Σαντιάγκο Μπερναπέου» έληξε με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων και σκόρερ τους Μπενζεμά, Ροντρίγκο από τη Ρεάλ και Μιρ από τη Σεβίλλη.
  • Η συνολική προϊστορία είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό υπέρ της Ρεάλ. Αρχικά να αναφέρουμε ότι στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια, οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι με δώδεκα νίκες και μόλις μία ισοπαλία (12-1-0).
  • Η τελευταία φορά που κέρδισε η Σεβίλλη μέσα στη Μαδρίτη ήταν τη σεζόν 2008-09, στις 7 Δεκεμβρίου 2008 με σκορ 4-3!
  • Από το 1935 έως και σήμερα έχουν γίνει 78 παιχνίδια πρωταθλήματος με γηπεδούχο τη Ρεάλ, η οποία έχει νικήσει στα 58. Ισόπαλα ήρθαν 12 ματς, ενώ η Σεβίλλη έχει 8 νίκες.
  • Από τα έντεκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, στα δέκα από αυτά σημειώθηκαν περισσότερα από τρία τέρματα, άρα το Over 2,5 δείχνει ότι έχει καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.
  • Επιπλέον τα τέσσερα από τα έξι φετινά εντός έδρας ματς της Ρεάλ έχουν λήξει στο Over 2,5.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga.

real sevilla3 22102022 novibet


Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη: Προγνωστικά 22/10/2022

Ο άσος είναι πολύ χαμηλά σε απόδοση για να ασχοληθείς στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Σεβίλλη. Ωστόσο, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο άσος από ημίχρονο, ο οποίος πληρώνει πολύ καλύτερα κι έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Εξίσου καλή επιλογή είναι η αγορά του combo bet για νίκη της Ρεάλ σε συνδυασμό με το Goal, δηλαδή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Μάλιστα το Goal έχει έρθει στα πέντε από τα έξι φετινά εντός έδρας των Μαδριλένων (5 νίκες, 1 ισοπαλία).

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00

Ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε το βραβείο της Χρυσής Μπάλας στη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ έχει σκοράρει τόσο την περασμένη Κυριακή με την Μπαρτσελόνα όσο και με την Έλτσε την Τετάρτη. Με καλή ψυχολογία μπορεί να βρει εκ νέου δίχτυα και κόντρα στη Σεβίλλη.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΑΡΙΜ ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ρεάλ – Σεβίλλη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/10/2022

Ένα είναι το σημαντικό θέμα στη Ρεάλ Μαδρίτης και που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τον Κάρλο Αντσελότι.

Αυτό του Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος γκολκίπερ απουσιάζει το τελευταίο διάστημα καθότι τραυματίας και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τη Σεβίλλη.

Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή και πάντα σε συνεννόηση με τον Κάρλο Αντσελότι. Άλλωστε ο Ιταλός τεχνικός δεν σκοπεύει να ρισκάρει να χάσει εκ νέου και για μεγαλύτερο διάστημα τον βασικό του τερματοφύλακα.

Δεδομένα εκτός είναι επίσης ο μέσος Θεμπάλος και ο επιθετικός Μαριάνο, οι οποίοι είναι τραυματίες. Αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψουν κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λούνιν – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί – Μόντριτς, Κρόος, Τσουαμενί – Βινίσιους, Βαλβέρδε, Μπενζεμά.

real sevilla1 22102022 novibet


Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/10/2022

Πολύ μεγάλα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει η Σεβίλλη και συγκεκριμένα ο Χόρχε Σαμπάολι για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός έδρας.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει πολλές απουσίες στην άμυνα και προσπαθεί να λύσει το… δυσεπίλυτο γρίφο.

Σίγουρα εκτός είναι οι στόπερ, Νιανζού, Ρέκικ και ο αριστερός μπακ, Ακούνα, που είναι τραυματίας και ο στόπερ Κίκε Σάλας που αποβλήθηκε κόντρα στη Βαλένθια.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μαρκάο θα παίξει στα στόπερ μαζί με τον Νεμάνια Γκουντέλι, ο οποίος είναι μέσος. Αμφίβολος είναι και ο μέσος Φερνάντο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί λίγες ώρες πριν από τον αγώνα στη Μαδρίτη.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μπόνο – Καρμόνα, Μαρκάο, Γκουντέλι – Μοντιέλ, Ίσκο, Ράκιτιτς, Τέγιες – Τόρες, Πάπου Γκόμεζ, Μιρ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ