el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ρεάλ – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/11/2023

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Νάπολι στη Μαδρίτη (22:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Champions League. Για το μεγάλο ματς στο Santiago Bernabeu ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μεγάλο ματς στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ να περιμένει τη Νάπολι στην προτελευταία στροφή του ομίλου, με τη «βασίλισσα» να θέλει το απόλυτο και την πρωταθλήτρια Ιταλίας να σφραγίσει την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Ρεάλ – Νάπολι: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/11/2023

Οι όμιλοι στο Champions League έχουν μπει στην τελική ευθεία όπου θα ξεχωρίσουν οι ομάδες που θα προχωρήσουν στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Στην προτελευταία στροφή του 3ου ομίλου διεξάγεται ντέρμπι κορυφής, με Ρεάλ και Νάπολι να τίθενται αντιμέτωπες στη Μαδρίτη στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής.

Η «βασίλισσα» έχοντας το απόλυτο 4/4 έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και απομένει η τυπική εξασφάλιση της πρωτιάς, κάτι που θα γίνει μαθηματικά ακόμα και με μια ισοπαλία.

Η Νάπολι από την πλευρά της πάει στη Μαδρίτη έχοντας σαφές προβάδισμα για το δεύτερο εισιτήριο σε σχέση με την Μπράγκα (7 και 3 βαθμοί αντίστοιχα) και θέλει αποτέλεσμα στο Santiago Bernabeu ώστε να μην αφήσει ανοικτή την πρόκριση ως την τελευταία αγωνιστική που θα υποδεχθεί την Μπράγκα σε ενδεχόμενο «τελικό» πρόκρισης.

Οι μεν «μερένχες» προσπαθούν αυτή την περίοδο να ανταπεξέλθουν στο γεμάτο απουσιολόγιο που έχουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε αποτελέσματα και οι δε πρωταθλητές Ιταλίας να βρουν τα πατήματά τους μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την έλευση του Βάλτερ Ματσάρι.

Σίγουρα η πρόκριση στους «16» του Champions League θα είναι ένα καλό βήμα για να φτιάξει το κλίμα στο Diego Maradona και δη με καλό αποτέλεσμα στο «σπίτι» της Ρεάλ, η οποία δεν είναι όμως ποτέ αδιάφορη και… χαλαρή σε ευρωπαϊκό ματς.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ρεάλ – Νάπολι: Στατιστικά & Προϊστορία 29/11/2023

  • Η Ρεάλ έχει το απόλυτο 4/4 με 12 βαθμούς στον όμιλο, ενώ η Νάπολι έχει 7 βαθμούς.
  • Στον πρώτο γύρο επί ιταλικού εδάφους η Ρεάλ επικράτησε (2-3).
  • Σε 5 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες η Ρεάλ είναι αήττητη (4-1-0).
  • Η Ρεάλ έχει ρεκόρ 44-11-26 απέναντι σε Ιταλούς.
  • Η Νάπολι έχει ρεκόρ 6-7-10 απέναντι σε Ισπανούς.
  • Στους δύο αγώνες που έχει δώσει στη Μαδρίτη η Ρεάλ δεν έχει δεχθεί γκολ (1-0 την Ουνιόν, 3-0 την Μπράγκα).
  • Η Νάπολι έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της στον όμιλο αλλά έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία μόνο στη νίκη επί της Ουνιόν στο Βερολίνο (0-1).
  • Η Ρεάλ προέρχεται από νίκη επί της Κάντιθ (0-3), ενώ η Νάπολι από νίκη επί της Αταλάντα (1-2).
  • Οι Μαδριλένοι έχουν μία ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (3-1 από την Ατλέτικο) σε 18 αγώνες (15-2-1) και είναι αήττητοι στα 11 τελευταία παιχνίδια.
  • Η Νάπολι έχει κρατήσει το μηδέν σε ένα από τα 5 τελευταία παιχνίδια.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ρεάλ – Νάπολι: Προγνωστικά 29/11/2023

Ντέρμπι κορυφής στη Μαδρίτης, με τη Ρεάλ να θέλει να σφραγίσει την πρωτιά του ομίλου, ενώ η Νάπολι να σφραγίσει το δικό της εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση. Η ομάδα του Αντσελότι παρά τις απουσίες συνεχίζει ακάθεκτη στο Champions League και στην έδρα της έχει το πάνω χέρι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, έχοντας 2/2 χωρίς να δεχθεί γκολ ως τώρα στον όμιλο.

ΡΕΑΛ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Οι απόντες είναι αρκετοί, αλλά ο Μπέλιγχαμ έχει επιστρέψει. Σε 3 συμμετοχές στη διοργάνωση με τη Ρεάλ έχει ισάριθμα γκολ, ενώ βρήκε δίχτυα στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κάντιθ και θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την άμυνα της Νάπολι, την οποία είχε πληγώσει και στον πρώτο γύρο.

ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ – Νάπολι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρεάλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/11/2023

Ουκ ολίγα τα προβλήματα απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει ο Κάρλο Αντσελότι, που δεν έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Κουρτουά, Μιλιτάο, Τσουαμενί, Γκιουλέρ, Καμαβινγκά, Βινίσιους, Αριθαμπαλάγκα, ενώ επιπλέον αμφίβολος είναι ο Μόντριτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Λούνιν – Βάθκεθ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Νάτσο – Βαλβέρδε, Κροος, Ντίαθ, Μπέλιγχαμ – Χοσελού, Ροδρίγο.

Νάπολι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/11/2023

Ο Βάλτερ Ματσάρι έχει τις απουσίες Λίντστρομ, Ρούι και Ολιβέρα και θα χρειαστεί να επιστρατευθεί ο Ζουάν Ζεσούς για να καλύψει την αριστερή πλευρά στην άμυνα, την ώρα που έχει επιστρέψει ο Οσίμεν στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Νάταν, Ζεσούς – Λομπότκα, Ανγκουίσα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Οσίμεν, Κβαρατσκέλια.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ