el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σεβίλλη – Ρόμα: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/05/2023

H πρώτη κούπα της σεζόν στα μεγάλα ευρωπαϊκά Κύπελλα θα βρει κάτοχο την Τετάρτη (31/5, 22:00).  Η Σεβίλλη και η Ρόμα ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του Europa League στην Puskas Arena της Βουδαπέστης και όλη η Ευρώπη περιμένει ένα συγκλονιστικό ματς, με δύο ομάδες που σίγουρα θα ματώσουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Για την τεράστια αναμέτρηση στην Ουγγαρία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet ο σπουδαίος τελικός γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλες οι αγορές και οι κορυφαίες αποδόσεις για το Europa League στη Novibet!


Σεβίλλη – Ρόμα: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/05/2023

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Μετά από μία σεζόν γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και ματσάρες, η Σεβίλλη και η Ρόμα βρίσκονται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση της κούπας στο Europa League.

Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι με τον ίδιο στόχο και τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο: Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το ματς στην Puskas Arena της Βουδαπέστης. Στη μία μεριά, η Σεβίλλη της μεγάλης αντεπίθεσης στο δεύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν και των έξι τίτλων από το 2006 μέχρι σήμερα και στην άλλη η περσινή νικήτρια του Europa Conference League, μία βαριά φανέλα με την… υπογραφή του Ζοσέ Μουρίνιο.

sevilla roma prognostika novibet

Η Σεβίλλη έχει – δικαιολογημένα – κατακτήσει τον αέρα της ομάδας που κάνει κουμάντο στη διοργάνωση και αυτό φάνηκε στα δύσκολα παιχνίδια των προηγούμενων γύρων. Οι Ισπανοί ξεκίνησαν τη χρονιά στο Champions League, όμως τερμάτισαν τρίτοι σε όμιλο με Μάντσεστερ Σίτι, Μπορούσια Ντόρτμουντ και στη συνέχεια πήγαν στο αγαπημένο τους Europa League για να πραγματοποιήσουν μία εξαιρετική πορεία.

Σε πρώτη φάση, οι Σεβιγιάνοι απέκλεισαν την PSV (3-0, 0-2) και τη Φενέρμπαχτσε (2-0, 0-1), όμως εκεί που έδειξαν τα… δόντια τους ήταν στα προημιτελικά και στα ημιτελικά. Η Σεβίλλη, υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ (ο οποίος αντικατέστησε τον Χόρχε Σαμπάολι), ξεπέρασε τα εμπόδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2, 3-0) και της Γιουβέντους (1-1, 2-1), δείχνοντας χαρακτήρα και ποιότητα κόντρα σε ομάδες – φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

sevilla roma prognostika novibet

H Ρόμα ξεκίνησε από τη φάση των ομίλων ως η περσινή νικήτρια του Europa Conference League και – ως κλασική ομάδα Μουρίνιο – έδειξε μεγάλη σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μετά τη δεύτερη θέση στο τρίτο γκρουπ (πίσω από την Μπέτις), η Ρόμα ξεπέρασε κατά σειρά τα εμπόδια των Σάλτσμπουργκ (0-1, 2-0), Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0, 0-0), Φέγενορντ (0-1, 4-1) και Λεβερκούζεν (1-0, 0-0) μέχρι τον τελικό της Βουδαπέστης.

Η Ρόμα δέχτηκε μόλις τρία γκολ σε αυτά τα οκτώ νοκ-άουτ παιχνίδια, ενώ σε δύο από αυτούς τους γύρους χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να προκριθεί. Αυτό είναι αρκετό για να καταλάβει κάποιος το mentality των Ιταλών και τον χαρακτήρα που έχει «χτίσει» ο Ζοσέ Μουρίνιο με τους παίκτες του.

sevilla roma prognostika novibet

Εντός συνόρων, οι δύο ομάδες θα ήθελα να πετύχουν σίγουρα κάτι παραπάνω. Η Σεβίλλη (49β.) ήταν για καιρό κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και με μία μεγάλη αντεπίθεση κατάφερε να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, όμως, αυτήν την στιγμή, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της σεζόν στη La Liga, βρίσκεται πίσω από την 7η Οσασούνα (50 β.), καθώς και πίσω από τις Αθλέτικ Μπιλμπάο (50β.), Τζιρόνα (49β.) και Ράγιο Βαγιεκάνο (49β.).

Η Ρόμα (60β.) έχασε και μαθηματικά την προοπτική του Champions League και θα ψάξει νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν, κόντρα στη Σπέτσια, μήπως καταφέρει να ξεπεράσει την 5η Αταλάντα (61β.), με τον… αστερίσκο της έφεσης που θα κάνει η 7η Γιουβέντους (59β.) για να κερδίσει ξανά δέκα βαθμούς. Αν συμβεί αυτό, τότε η Ρόμα δεν θα βρίσκεται στις ευρωπαϊκές θέσεις της Serie A και θα κερδίσει το εισιτήριο μόνο αν κατακτήσει το Europa League.


Σεβίλλη – Ρόμα: Στατιστικά & Προϊστορία 31/05/2023

  • Στο μοναδικό επίσημο μεταξύ τους παιχνίδι στην ιστορία τους, η Σεβίλλη κέρδισε με 2-0 τη Ρόμα.
  • Στα οκτώ νοκ-άουτ παιχνίδια της μέχρι τον τελικό, η Ρόμα κατέγραψε 7 Under 2,5 και No Goal.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σεβίλλης στο Europa League έληξαν με G/G.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Σεβίλλης σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με No Goal.
  • Τόσο η Σεβίλλη, όσο και η Ρόμα, μετρούν 1,5+ γκολ υπέρ ανά ματς στο φετινό Europa League.
  • H Ρόμα αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (1 ήττα, 3 ισοπαλίες).
  • Η Σεβίλλη αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της (1 ήττα, 2 ισοπαλίες).
  • Η Ρόμα ετοιμάζεται για τον πρώτο της τελικό στο Europa League (με το format που ισχύει τα τελευταία χρόνια). Αντίθετα, η Σεβίλλη σήκωσε την κούπα το 2006, το 2007, το 2014, το 2015, το 2016 και το 2020.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Σεβίλλη – Ρόμα: Προγνωστικά 31/05/2023

Σπουδαίος και αμφίρροπος τελικός στη Βουδαπέστη. Η Σεβίλλη διαθέτει σίγουρα το know how γι’αυτά τα ματς, όμως η Ρόμα έχει να… δείξει ποιότητα και το μεγάλο «όπλο» που ακούει στο όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Για το ματς που θα κρίνει τον μεγάλο νικητή του φετινού Europa League ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.95 ΣΤΗ NOVIBET

Χ/Χ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.40 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ρόμα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να περιμένει πίσω από την μπάλα και να οδηγήσει το ματς στο δικό της τέμπο. Στην άλλη μεριά, η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να αποφύγει τα ρίσκα: Αν μείνει πίσω στο σκορ θα έχει πολύ δύσκολο έργο για την κούπα. Έτσι, όλα δείχνουν ένα κλειστό και «σφιχτό» παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να φτάσουμε μέχρι και τα πέναλτι…

sevilla roma prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Ρόμα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σεβίλλη – Ρόμα: Πότε είναι και πού δείχνει το Europa League Final

Ο φετινός τελικός του Europa Legaue θα διεξαχθεί στην Puskas Arena της Βουδαπέστης στις 31 Μαΐου του 2023, στις 22:00. O μεγάλος αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για την σπουδαία αναμέτρηση.


Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες και Ενδεκάδα 31/05/2023

Η απουσία του Ακούνια δημιουργεί πονοκέφαλο στο τεχνικό επιτελείο των Ανδαλουσιάνων, αφού πρόκειται για έναν κομβικό παίκτη σε όλα τα επίπεδα. Ο Τέλες θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, εξαιρετικά αμφίβολος ο Φερνάντο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπουνού – Νάβας, Μπαντέ, Γκουντέλι, Τέλες – Φερνάντο, Ράκιτιτς – Οκάμπος, Τόρες, Μπράιαν – Εν Νεσίρι


Ρόμα: Νέα, Απουσίες και Ενδεκάδα 31/05/2023

Το μεγάλο άγχος του Ζοσέ Μουρίνιο αφορά τον Ντιμπάλα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει ήδη τοποθετηθεί εκτός τελικού, όμως παλεύει για να μπορέσει να βοηθήσει έστω και για λίγα λεπτά από τον πάγκο. Εκτός είναι ο Κάρσντροπ, αμφίβολοι – αλλά με ξεκάθαρη διάθεση να σφίξουν τα δόντια και να παίξουν – οι Πελεγκρίνι, Σπινατσόλα, Πατρίσιο και Μάτιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνεζ – Τσελίκ, Κρισάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα – Πελεγκρίνι, Ελ Σαράουι (Ντιμπάλα) – Άμπραχαμ


UEFA Europa League Fixtures Highlights

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ