el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Σεβίλλη – Βαλένθια: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/10/2022

Με καταιγιστικούς ρυθμούς συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Ισπανία, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει εμβόλιμη αγωνιστική στη La Liga. Είναι δεδομένο άλλωστε, καθώς εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα πρωταθλήματα θα πρέπει να συσσωρεύσουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

Από το πρόγραμμα της Τρίτης (18/10), το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στη Σεβίλλη και στη Βαλένθια (20:00). Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν και μάλιστα προχώρησαν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Σαμπάολι να αναλαμβάνει αντί του Λοπετέγκι.

Η Βαλένθια από την άλλη είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γι’ αυτό και το προσεχές παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Σεβίλλης απέναντι στη Βαλένθια γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Σεβίλλη – Βαλένθια: Ανάλυση & Παρουσίαση 18/10/2022

Η Σεβίλλη έχει κάνει ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν και τα αποτελέσματα που έχει φέρει αποδεικνύουν του λόγους το αληθές. Έπειτα από εννέα αγωνιστικές, έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι πέρυσι που τερμάτισε στην 4η θέση και βγήκε στο Champions League είχε συνολικά τέσσερις ήττες. Και φέτος έχει ήδη κάνει τέσσερις μέσα σε διάστημα εννέα αγωνιστικών. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ζουλιέν Λοπετέγκι από την τεχνική ηγεσία και την πρόσληψη του Χόρχε Σαμπάολι.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Αργεντινός προπονητής βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από την Ανδαλουσία. Η προηγούμενη ήταν για ένα χρόνο από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Μάιο του 2017.

Ο Σαμπάολι είναι εδώ και τρεις αγώνες στην τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης και σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να την κρατήσει αήττητη. Αρχικά ήταν η ισοπαλία εντός έδρας με την εξαιρετική φέτος Αθλέτικ Μπιλμπάο και στη συνέχεια η ισοπαλία στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ για το Champions League.

Την περασμένη αγωνιστική, η Σεβίλλη δοκιμάστηκε στη Μαγιόρκα, η οποία πριν από τον αγώνα είχε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος. Η Σεβίλλη είχε την ανούσια κατοχή και η Μαγιόρκα τις ευκαιρίες, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας Μπουνού να είναι ο κορυφαίος των φιλοξενουμένων.

Η Σεβίλλη πήρε εν τέλει τη νίκη χάρη σε μία από τις τέσσερις τελικές που έκανε στο ματς. Στο 53’ ο Νεμάνια Γκούντελ βρήκε δίχτυα κι έδωσε στην ομάδα του την υπερπολύτιμη νίκη!

Η Βαλένθια από την πλευρά της έχασε μίας πρώτης τάξεως την περασμένη αγωνιστική να πάρει ακόμη μία νίκη. Στο παιχνίδι με την Έλτσε ο στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί και τίποτα λιγότερο. Ωστόσο, το τελικό 2-2 δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών.

Το παιχνίδι ήταν περισσότερο μία προσωπική μονομαχία του Περέ Μιλά με τον Έντισον Καβάνι, καθώς και οι δύο πέτυχαν από δύο τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Ο Μιλά άνοιξε το σκορ στο 29’ με πέναλτι, αλλά ο Καβάνι ισοφάρισε επίσης με την εσχάτη των ποινών στο 41’. Μάλιστα ο Ουρουγουανός έκανε την ανατροπή και στο 45’ έβαλε μπροστά την Βαλένθια, αλλά αποχώρησε στο ημίχρονο με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ωστόσο στο 65’ ο Μιλά έκανε το 2-2 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Καβάνι πέτυχε τα δύο πρώτα του με τη φανέλα της Βαλένθια, αλλά αυτό δεν έφτανε για τις «νυχτερίδες» για να πάρουν τη νίκη.

Το θετικό που κρατάει ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ότι η ομάδα του είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Ωστόσο το τελευταίο με την Έλτσε δεν θεωρείται και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όταν ο αντίπαλος είναι ουραγός στη βαθμολογία.

Η διαφορά από την έκτη θέση που είναι η απαρχή των ευρωπαϊκών συμμετοχών είναι μόλις τρεις βαθμούς, αλλά σε περίπτωση νίκης επί της Έλτσε, θα ήταν στον ένα βαθμό.


Σεβίλλη – Βαλένθια: Στατιστικά & Προϊστορία 18/10/2022

  • Το περσινό παιχνίδι έληξε με 3-1 υπέρ της Σεβίλλης και συνολικά οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες επί της Βαλένθια.
  • Η Βαλένθια μετράει δύο συνεχόμενες νίκες στις σεζόν 2017-18 και 2018-19, οι οποίες είναι και οι μοναδικές στα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια. Σε αυτά τα δεκαοκτώ παιχνίδια, η Σεβίλλη έχει δώδεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τις δύο συνεχόμενες ήττες της Βαλένθια (12-4-2).
  • Επίσης η συνολική προϊστορία από το 1935 έως και πέρυσι 45-16-16 σε σύνολο 77 αγώνων.
  • Τα τελευταία τρία παιχνίδια, από τη στιγμή που ο Χόρχε Σαμπάολι ανέλαβε τη Σεβίλλη έληξαν στο Under 2,5.
  • Αντίθετα, τα έξι τελευταία παιχνίδια της Βαλένθια στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας, έληξαν στο Over 2,5.
  • Η Σεβίλλη έχει δώσει τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια φέτος και σε κανένα δεν έχει πάρει τη νίκη. Μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Τελευταία εντός έδρας νίκη ήταν στις 22 Μαΐου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την περσινή περίοδο.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga.

sevilla valencia2 18102022 novibet


Σεβίλλη – Βαλένθια: Προγνωστικά 18/10/2022

Η Σεβίλλη είναι αρκετά βελτιωμένη μετά την έλευση του Χόρχε Σαμπάολι και ψάχνει την πρώτη της νίκη μέσα στο «Σάντσεθ Πιχθουάν» φέτος στο πρωτάθλημα. Μετά το «διπλό» επί της Μαγιόρκα, η συγκυρία μοιάζει να είναι ιδανική. Δεν θα είναι εύκολη αποστολή, αφού η Βαλένθια θα είναι σκληρό… καρύδι. Ωστόσο ο άσος είναι value for money!

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Σαμπάολι, τα τρία παιχνίδια της Σεβίλλης είναι όλα στο Under 2,5. Ο Αργεντινός έχει φροντίσει να σφίξει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του κι αυτό περιμένουμε ότι θα συμβεί και στο προσεχές ματς με τη Βαλένθια.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85

Μία καλή επιλογή είναι ο νικητής κόρνερ αγώνα για τη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση και η απόδοση για τα κόρνερ προσφέρεται σε πολύ καλή τιμή.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΚΟΡΝΕΡ ΑΓΩΝΑ ΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Βαλένθια έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/10/2022

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί η Σεβίλλη στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Βαλένθια. Ο Χόρχε Σαμπάολι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον αμυντικό Ρέκικ και τον επιθετικό Κορόνα.

Αντίθετα, είναι και πάλι διαθέσιμοι ο μεσοεπιθετικός Φερνάντο και μεσοαμυντικός Χέσους Νάβας. Και οι δύο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και θα είναι και πάλι στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μπούνου – Μοντιέλ, Νιάνζου, Μαρκάο – Καρμόνα, Ακούνα, Ράκιτιτς, Γκουντέλι, Όλιβερ – Πάπου, Ντόλμπεργκ.

sevilla valencia3 18102022 novibet


Βαλένθια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/10/2022

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Τζενάρο Γκατούζο κι αυτό έχει να κάνει με τον Έντισον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με την Έλτσε και αποχώρησε στο ημίχρονο. Είναι αμφίβολη ακόμη και η συμμετοχή του στην αποστολή, ενώ ακόμη κι αν είναι, δε θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Αμφίβολος είναι και ο μέσος Σάμου Καστιγέχο, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Γκατούζο θα κάνει κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει το αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Ντιακαμπί, Παουλίστα, Λάτο – Γκιγιαμόν, Μορίμπα, Αλμέιδα – Κλάιφερτ, Λίνο, Ντούρο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ