el
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/11/2022

Ματς «τελικός» ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Άιντραχτ στη Λισαβόνα για την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ! Οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και το διακύβευμα είναι το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει την ομάδα που θα συνεχίσει στους «16» της διοργάνωσης καθώς σε 5 αγωνιστικές οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει από 7 βαθμούς.

Τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας παίζουν για δύο αποτελέσματα, ενώ οι «αετοί» θα παίξουν τα ρέστα τους, αφού μόνο με νίκη θα συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Σπόρτινγκ απέναντι στην Άιντραχτ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/11/2022

Σπουδαίο παιχνίδια μας περιμένει στο Στάδιο «Jose Alvalade» της Λισαβόνας. Με βάση τη βαθμολογική κατάσταση στον όμιλο τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα.

Ο νικητής θα συνεχίσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ηττημένος ή θα πάει στο Γιουρόπα Λιγκ ή θα αποχαιρετήσει οριστικά τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Αυτό θα το μάθει ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα προκύψει στην αναμέτρηση Μαρσέιγ – Τότεναμ.

Σε πιθανή ισοβαθμία της Άιντραχτ με τη Μαρσέιγ οι Γερμανοί μειονεκτούν, ενώ αν προκύψει ισοβαθμία με Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ οι Γάλλοι έχουν και πάλι το πλεονέκτημα.

Στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας (Τότεναμ, Σπόρτινγκ, Άιντραχτ) που προκύπτει με ήττα της Τότεναμ από τη Μαρσέιγ και ισοπαλία στο Σπόρτινγκ- Άιντραχτ, τότε η ομάδα της Λισαβόνας συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας την περασμένη αγωνιστική και μετά την ισοπαλία 1-1 στο με την Τότεναμ έμεινε ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Έτσι, στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς παίζει για δύο αποτελέσματα, αλλά βασικός της στόχο είναι να μην εφησυχάσει. Οι Πορτογάλοι μπροστά στο κοινό τους θα παίξουν για την νίκη και απλά θα έχουν στο βάθος του μυαλού τους ότι υπάρχει και η βολική ισοπαλία.

Στο Λονδίνο τα «λιοντάρια» άγγιξαν τη νίκη με το γκολ του Έντουαρντς, όμως λύγισαν στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης και ισοφαρίστηκαν στον 80’ από τον Μπεντακούρ.

Πάντως, το Σάββατο στο πρωτάθλημα τη Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ υπέστη αναπάντεχη ήττα στην έδρα της Αρούκα με σκορ 1-0 (Video). Έτσι, οι «πράσινοι» απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας και σε 11 αγωνιστικές βρίσκονται στο -12 από την Μπενφίκα.

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ στάθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άιντραχτ και τόνισε χαρακτηριστικά: «Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα με την Αραούκα και είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και πρέπει να βελτιωθούμε. Πλέον κοιτάμε μπροστά και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ζητούμενο είναι η νίκη και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

realmadrid eintracht5 novibet

H Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα τα παίξει όλα για όλα στη Λισαβόνα, αφού γνωρίζει ότι μόνο με νίκη θα συνεχίσει στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «Αετοί» από πέρυσι που κατέκτησαν το Europa League έχουν συνηθίσει να παίζουν «τελικούς» και άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το χρυσό «τρίποντο». Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστική απέναντι στη Μαρσέιγ.

Εκεί οι Γερμανοί επικράτησαν με 2-1 και με τη συγκεκριμένη νίκη διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στους 16. Απέναντι στους Μασαλούς τα γκολ των Μουανί και Καμάντα χάρισαν τη νίκη και ο προπονητής της Άιντραχτ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του. «Τα δώσαμε όλα και δικαιωθήκαμε. Ζήσαμε μια μοναδική βραδιά στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζω να μην είναι η τελευταία μας.

Μας περιμένει νέο οριακό παιχνίδι στην Πορτογαλία και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Χρειαζόμαστε όλο το ρεπερτόριο μας για να πάρουμε την νίκη- πρόκριση. Η ήττα (1-2 Video) το Σάββατο από την Ντόρτμουντ ανληκει στο παρελθόν τώρα έχουμε μπροστά μας ένα μας χωρίς αύριο και σημαντικό για την ιστορία της ομάδας».


Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Στατιστικά & Προϊστορία 01/11/2022

  • Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις φετινές εμφανίσεις μέσα στην έδρα της στον όμιλο του Τσάμπιος Λιγκ μετράει μια νίκη (2-0 με την Τότεναμ) και μια ήττα (0-2 από τη Μαρσέιγ).
  • Η Άιντραχτ το Σάββατο φιλοξένησε για την 12η αγωνιστική της Bundesliga την Ντόρτμουντ. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η ομάδα της Φρανκφούρτης ηττήθηκε με σκορ 1-2. Έτσι, έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
  • Στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια η εστία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει παραβιαστεί, ενώ στα τελευταία 6 ματς η Αϊντραχτ σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ.
  • Τα 4 από τα 5 τελευταία ματς της Σπόρτινγκ έχουν λήξει Under, ενώ στα 9 τελευταία παιχνίδια δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ!
  • Ο Αλεξανδρόπουλος πουλήθηκε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό στην Σπόρτινγκ έναντι 4,5 εκατ. ευρώ. Ο ταλαντούχος Έλληνας μέσος μετράει ήδη 8 συμμμετοχές με τη φανέλα της Σπόρτινγκ κι έχει παίξει 3 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Σπόρτινγκ – Άιντραχτ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

    Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!



Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά 01/11/2022

Δεν μιλάμε για ένα απλό παιχνίδι, αλλά για ένα ματς χωρίς αύριο, αφού ο νικητής θα συνεχίσει στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ηττημένος ενδέχεται να μείνει και εκτός Ευρώπης. Για το μεγάλο ματς της τελευταίας αγωνιστικής επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών που μας προσφέρει η Novibet.

Η Άιντραχτ θέλει μόνο νίκη, αντίθετα η Σπόρτινγκ βολεύεται και με την ισοπαλία. Αυτό σημαίνει ότι οι Γερμανοί θα ρισκάρουν και το ματς ενδέχεται να γίνει… ροντέο.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Στα Combo Bets οι αποδόσεις είναι δελεαστικές και αξίζει να ρισκάρουμε με τη θαρραλέα Άιντραχτ…

 Χ2 & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ματς θα έχει αγωνιστική ένταση και ο διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς για να διατηρήσει την ηρεμία αναμένεται να μοιράσει κάρτες.

OVER 5.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.10


Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/11/2022

Η Σπόρτινγκ μπροστά στο κοινό της θα κληθεί να κάνει παιχνίδι και έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι προκρίνεται και με την ισοπαλία. Το ζητούμενο είναι η σταθερότητα στην άμυνα. Ο Αμορίμ δεν υπολογίζει τους Μπραγκάντσε, Νέτο, Παουλινιο παίκτες που δίνουν ενέργεια μεσοεπιθετικά.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Άνταμ – Ινάσιο, Κοάτες, Ρέις – Πόρο, Ουγκάρτε, Αλεξανδρόπουλος, Σάντος – Τρινκάο, Γκονσάλβες – Έντουαρντς.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/11/2022

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ θα παίξει επιθετικά με στόχο τη νίκη που θα του χαρίσει και την πρόκριση. Οι Γερμανοί θα παίξουν με την καλύτερη δυνατή 11αδα. Ο Σόου επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στη θέση του Ρόντε. Ο Κνάουφ είναι διαθέσιμος, αλλά δεν θα ξεκινήσει. Θα λείψουν οι Λεντς, Χασέμπε, Μπούτα (αμυντικοί).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Τραπ – Τούτα, Γιάκιτς, Εντικά – Εμπίμπε, Πελεγκρίνι, Καμάντα, Σόου – Λιντστρεμ, Γκέτσε – Μουανί.



Διαβάστε ακόμα… 

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ