el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τότεναμ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/12/2023

H Κυριακή συνδυάζεται με ένα μεγάλο ντέρμπι στην Premier League, αφού η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ (18:30) για την 16η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Οι δύο ομάδες διανύουν δύσκολη περίοδο, με ήττες και πάρα πολλούς τραυματισμούς, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε μία ούτως ή άλλως σπουδαία αναμέτρηση.

Για το μεγάλο ματς της 16ης αγωνιστικής της Premier League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλες οι αγορές της Premier League!


Τότεναμ – Νιούκαστλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 10/12/2023

Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της φετινής Premier League διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την 16η «στροφή» του πρωταθλήματος. Η Τότεναμ υποδέχεται τη Νιούκαστλ (18:30) και το παιχνίδι έχει τεράστια σημασία σε όλα τα επίπεδα και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι (27β.) ξεκίνησαν εντυπωσιακά στη σεζόν και βρέθηκαν κάποια στιγμή στην 1η θέση, όμως οι τραυματισμοί επηρέασαν την εικόνα τους και το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου διανύει περίοδο κρίσης. Είναι χαρακτηριστικό πως η Τότεναμ μετρά μόλις ένα βαθμό στα τελευταία πέντε παιχνίδια, χάνοντας από την Τσέλσι (1-4), τη Γουλβς (1-2), την Άστον Βίλα (1-2) και την Γούεστ Χαμ (1-2). Έτσι, είναι προφανές πως το ματς με τη Νιούκαστλ αποκτά χαρακτήρα τελικού, όμως το ίδιο ισχύει σε μεγάλο ποσοστό και για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα της Βόρειας Αγγλίας (26β.) παλεύει το τελευταίο διάστημα με απώλειες και με πάνω από δέκα παίκτες εκτός δράσης, κάτι που αποτυπώθηκε στο ματς με την Έβερτον. Η Νιούκαστλ έμεινε πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό, ηττήθηκε με 3-0 και έτσι μπήκε τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων με εξαιρετικά αποτελέσματα (νίκη επί της Τσέλσι με 4-1, νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0, ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν).

Η ομάδα του Έντι Χάου καλείται να απαντήσει για να μην χάσει άλλο έδαφος στη βαθμολογία της Premier League, όμως στο μυαλό της έχει και το επερχόμενο ματς με τη Μίλαν (13/12), το οποίο θα καθορίσει την ευρωπαϊκή της συνέχεια και το αν θα μπορέσει να βρει μία θέση ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Νιούκαστλ θα παραταχθεί ξανά χωρίς τους Τονάλι, Γουίλοκ, Γουίλσον, Τάρκετ, Λόνγκσταφ, Μπερν, Μπότμαν, Μπαρνς, Άντερσον, Μέρφι, Πόουπ ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο αρχηγός Λασέλ.

Πολλές οι απουσίες και για την Τότεναμ, με τον Ποστέκογλου να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Μπεντανκούρ, Ντάιερ, Μάντισον, Σεσενιόν, Βαν Ντε Βεν, Σόλομον και Πέρισιτς.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Τότεναμ – Νιούκαστλ: Στατιστικά και Προϊστορία 10/12/2023

  • Η Τότεναμ αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Σε αυτό το διάστημα «έγραψε» 4 ήττες και 1 ισοπαλία.
  • Η Τότεναμ έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία εφτά παιχνίδια της.
  • Έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Νιούκαστλ έληξαν με No Goal.
  • Η Νιούκαστλ διέλυσε την Τότεναμ με 6-1 στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι.
  • Βέβαια, στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχει απόλυτη ισορροπία: Δύο νίκες η Τότεναμ, δύο νίκες η Νιούκαστλ, δύο ισοπαλίες.
  • Οι δύο ομάδες «τρέχουν» σερί με εφτά G/G στις μεταξύ τους συναντήσεις.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Τότεναμ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά 10/12/2023

Εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση. Η Τότεναμ δεν είναι στα… καλά της τις τελευταίες εβδομάδες, όμως δεν είναι δυνατόν να χάνει συνέχεια, κυρίως γιατί η εικόνα της είναι σε γενικές γραμμές αυτή που πρέπει, παρά τις πολλές απουσίες. Επίσης, η έδρα θα παίξει ρόλο, όπως και το γεγονός πως η Νιούκαστλ ταλαιπωρείται από απουσίες πολλών σημαντικών παικτών και, επιπρόσθετα, έχει μπροστά της τον ευρωπαϊκό «τελικό» με τη Μίλαν.

Με βάση τα δεδομένα, οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη, όμως είναι σίγουρο πως θα δούμε μία μεγάλη και ισορροπημένη μάχη, που ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για το ματς στο Λονδίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Σε ποιοτικό επίπεδο, οι δύο ομάδες θεωρούνται ισοδύναμες. Όμως, το επερχόμενο ματς με τη Μίλαν και οι απουσίες της Νιούκαστλ φέρνουν σε θέση φαβορί την Τότεναμ.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Χωρίς τον Μάντισον, ο Σον… κουβαλάει μόνος του επιθετικά την Τότεναμ και οι απουσίες της Νιούκαστλ στην άμυνα ενδέχεται να τον φέρουν αρκετές φορές σε θέση βολής απέναντι από τον Ντουμπράβκα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τότεναμ – Νιούκαστλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τότεναμ – Νιούκαστλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 10/12/2023

Αμέτρητες οι απουσίες και στις δύο ομάδες. Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, ο Ποστέκογλου δεν υπολογίζει στους Μπεντανκούρ, Ντάιερ, Βαν Ντε Βεν, Μάντισον, Σόλομον, Πέρισιτς και Σεσενιόν, ενώ ο Σον θα παίξει με ενοχλήσεις.

«Νοσοκομείο» η Νιούκαστλ, που θα παραταχθεί χωρίς τους Πόουπ, Μπότμαν, Γουίλσον, Μέρφι, Μπερν, Άντερσον, Γουίλοκ, Λόνγκσταφ, Μπαρνς, Τάργκετ και Μανκίγιο. Εκτός δράσης φυσικά και ο τιμωρημένος Τονάλι, εξαιρετικά αμφίβολος ο αρχηγός Λασέλ, που λογικά θα σφίξει τα δόντια για να παίξει από την αρχή.

Τότεναμ (4-2-3-1): Βικάριο – Πόρο, Ρομέρο, Ντέιβις, Ουντότζι – Σαρ, Μπισουμά – Κουλουσέφσκι, Λο Σέλσο, Ριτσάρλισον – Σον

Νιούκαστλ (4-3-3): Ντουμπράβκα – Τρίπιερ, Λασέλ, Σαρ, Λιβραμέντο – Μάιλι, Γκιμαράες, Τζοέλιντον – Αλμιρόν, Ισάκ, Γκόρντον

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ