el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βόλος – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/10/2022

Μετά τη διακοπή μίας εβδομάδας για τις υποχρεώσεις του Nations League, η Super League επιστρέφει και πλέον θα πάει σε συνεχόμενα παιχνίδια, μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Ο Άρης δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο το Βόλο (02/10, 19:30) σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τους «κίτρινους».

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να δώσουν συνέχεια στις νίκες, μετά την εντυπωσιακή επικράτηση επί του Ολυμπιακού και μάλιστα με ανατροπή. Ωστόσο, ο Βόλος έχει βάλει δύσκολα σε όλους τους μεγάλους που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής κι αυτό αναμένεται να κάνει την προσεχή Κυριακή και με τον Άρη.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Βόλου απέναντι στον Άρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Βόλος – Άρης: Ανάλυση & Παρουσίαση 02/10/2022

Ο Βόλος τα έχει πάει αρκετά καλά μέχρι στιγμή στη σεζόν. Μετά και την πέμπτη αγωνιστική είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς. Τόσους έχει και ο Ολυμπιακός, ενώ έχει ένα λιγότερο από την ΑΕΚ.

Το μοναδικό ίσως αρνητικό αποτέλεσμα της χρονιάς μέχρι στιγμής είναι η εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ την τρίτη αγωνιστική. Σε όλα τα υπόλοιπα, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου τα έχει πάει πολύ καλά. Ενδεχομένως και καλύτερα απ’ ότι περίμεναν στην ομάδα της Μαγνησίας.

Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Βόλος φιλοξένησε τον Ιωνικό, τον οποίο και νίκησε 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται ως δίκαιο. Η ομάδα του Μπράτσου πήρε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξε το σκορ στο 15’ με τον Οζέγκοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός αποδεικνύεται, μέχρι στιγμής, λίρα εκατό για τους Βολιώτες. Ήρθε για να καλύψει το κενό του Φαν Βιρτ, που πήγε στην ΑΕΚ και το έχει κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σκοράροντας δύο φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, είχε δοκάρι στο 28’ και γκολ στη συνέχεια της φάσης, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και ο Βόλος ανέβασε την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Λούνα στο 54’ και σφράγισε τη νίκη.

Ο Άρης βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, στο οποίο φαίνεται ότι το πρόσημο θα είναι θετικό. Η διοίκηση συμφώνησε με τον Άλαν Πάρντιου πριν από τη διακοπή και ο Άγγλος επιθετικός έκατσε στον πάγκο της ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχοντας κάνει ελάχιστες προπονήσεις.

Όπως φάνηκε όμως, πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα. Ο Άρης κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή επί του Ολυμπιακού με 2-1. Το αποτέλεσμα αυτό είχε διπλό κέρδος για το σύλλογο, αλλά και τον ίδιο Πάρντιου.

volos aris4 02102022 novibet

Αφενός έδωσε μία πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα στον Άρη. Έχοντας ήδη μία ισοπαλία σε εντός έδρας ντέρμπι -αυτό με τον ΠΑΟΚ- αλλά και την ήττα στο Αγρίνιο, είχε μείνει αρκετά πίσω στην κατάταξη. Έτσι η νίκη ήταν μονόδρομος.

Αφετέρου ο Άρης και πολύ περισσότερο ο Άλαν Πάρντιου κέρδισε πολύτιμο χρόνο. Η νίκη έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας και των οπαδών και έδωσε το περιθώριο στον Βρετανό προπονητή, να δουλέψει πολύ πιο ήρεμα, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Είναι προφανές ότι η κατάσταση δε θα ήταν η ίδια σε μία αντίστροφη περίπτωση, όπου ο Άρης θα είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η νίκη και πολύ περισσότερο ο τρόπος που επιτεύχθηκε επίδρασαν, τουλάχιστον, ευεργετικά!

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα με τον Μασούρα στο 15’. Ο Άρης βελτιώθηκε πολύ στο δεύτερο μισό του αγώνα -έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές που έκανε ο Πάρντιου- και κατάφερε με δύο γκολ στο 76’ και στο 79’ να κάνει την ανατροπή.


Βόλος – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 02/10/2022

  • Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι σχετικά μικρή, αλλά σε αυτό το διάστημα ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί έξι παιχνίδια μέχρι στιγμής, από τα οποία λείπει η ισοπαλία, αφού ο Βόλος έχει δύο νίκες και ο Άρης έχει τέσσερις.
  • Στο Πανθεσσαλικό έχουν γίνει τρία ματς. Στο πρώτο, που διεξήχθη τον Αύγουστο του 2019, ο Βόλος νίκησε 1-0. Στα επόμενα δύο, ο Άρης επικράτησε 1-0 και 2-1.
  • Το περσινό ματς ήταν άκρως επεισοδιακό και έληξε με 2-1 υπέρ του Άρη. Είχε επίσης και τρεις αποβολές, δύο για τον Βόλο και μία για τον Άρη.
  • Με εξαίρεση την πρεμιέρα και το εντός έδρας 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης, τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Βόλου έληξαν όλα στο Under.
  • Πιο μοιρασμένα είναι τα παιχνίδια του Άρη, αφού έχει τρία Over και δύο Under. Εκτός έδρας έχει μία ήττα από τον Παναιτωλικό με 3-1 και μία νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 2-0.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

volos aris1 02102022 novibet


Βόλος – Άρης: Προγνωστικά 02/10/2022

Το παιχνίδι στο Βόλο αναμένεται να είναι εντυπωσιακό και ισορροπημένο. Ο Βόλος έχει βάλει δύσκολα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ ο Άρης προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού και θα αναζητήσει ανάλογη συνέχεια. Μέχρι στιγμής υπήρχε νικητής σε όλες τις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ήρθε η ώρα για την πρώτη ισοπαλία.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25

Ο Βόλος έχει σκοράρει στα δύο από τρία εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει. Ακόμη και σε αυτό με τον ΟΦΗ που έχασε 1-0, είχε αρκετές ευκαιρίες. Ομάδα με αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια της είναι και ο Άρης, τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας. Περιμένουμε να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Βόλος – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/10/2022

Ο Κώστας Μπράτσος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Βόλου, χωρίς να προκύψουν νέα προβλήματα στην ομάδα του.

Άπαντες θα είναι στη διάθεσή του. Ακόμη και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Νοκέρ, ο οποίος δεν είχε παίξει πριν από τη διακοπή, ανέβασε ρυθμούς και λογικά θα είναι στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Μεσκίδα, Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς.

volos aris3 02102022 novibet


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/10/2022

Μπορεί ο Βόλος να μην έχει προβλήματα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Άρη. Για την ακρίβεια ο Άλαν Πάρντιου έχει αρκετά και είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Δεδομένη είναι η απουσία του βασικού αμυντικού μέσου Ντουκουρέ, οποίος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του και θα απουσιάσει.

Εκτός είναι και ο ένας εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών. Ο λόγος γίνεται για τον Μπράμπετς, ο οποίος τραυματίστηκε με την Εθνική Τσεχίας και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Ο Νταμπό είχε μία ίωση κι έχασε μερικές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά λογικά θα είναι στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού – Ντιόπ, Ματέο Γκαρσία – Καμάτσο, Μαντσίνι, Μανού Γκαρσία – Πάλμα.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ