el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βόλος – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/12/2023

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό (16:30) στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Super League. Για το παιχνίδι στον Βόλο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μαγνησία για να αντιμετωπίσει τον Βόλο σε βαρύ κλίμα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλοντας μόνο νίκη για να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή, ενώ οι Θεσσαλοί ψάχνουν αποτέλεσμα για τη μάχη της παραμονής.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στον Βόλο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Βόλος – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/12/2023

Μετά τη συντριβή στο Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα καθώς τον περιμένει η αποστολή στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από το σοκ της πολύ βαριάς ευρωπαϊκής ήττας στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ (5-0), αποτέλεσμα το οποίο προκάλεσε πολύ μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας κι έχει θέσει εν αμφιβόλω και τη συνέχση της παρουσίας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία.

Για τον Ολυμπιακό η ήττα συνδυάστηκε με μια πολύ κακή εμφάνιση και πολλά αμυντικά κενά που κόστισαν, με το αποτέλεσμα να σφραγίζει τον μαθηματικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς ακόμα και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική με την Μπάτσκα Τοπόλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα σφραγιστεί η 3η θέση και το εισιτήριο για το Conference League.

Όμως η βαριά ήττα έχει βαρύνει το κλίμα και ζητούμενο είναι σε πρώτη φάση να μην επηρεάσει ενόψει της αναμέτρησης στον Βόλο για τη Super League.

Η μάχη του πρωταθλήματος δεν σταματά και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή, με το «τρίποντο» στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας να είναι επιτακτική ανάγκη.

Στην αντίπερα όχθη οι Θεσσαλοί περιμένουν τον Ολυμπιακό προερχόμενοι από μια πολύ σημαντική νίκη επί του Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό (1-0)

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μωραΐτη χάρισε τη δεύτερη νίκη της σεζόν στην ομάδα του Άνχελ Λόπεθ που έφτασε τους 10 βαθμούς και πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνει για να σωθεί, καθώς η φετινή πορεία δεν έχει σχέση με την περσινή.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Βόλος – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 03/12/2023

  • Ο Ολυμπιακός έχει 27 βαθμούς, ενώ ο Βόλος 10 σε 12 αγωνιστικές.
  • Οι Πειραιώτες μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν 5-0 από τη Φράιμπουργκ για το Europa League, ενώ ο Βόλος σε εξ αναβολής παιχνίδι νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό. Στην τελευταία του υποχρέωση στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό.
  • Σε 10 μεταξύ τους αγώνες ο Ολυμπιακός μετρά 8 νίκες, ενώ δύο ματς έχουν έρθει ισόπαλα. Ανάμεσά τους το περσινό 1-1 στο Φάληρο.
  • Το 1-0 επί του Πανσερραϊκού ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι στο οποίο ο Βόλος δεν δέχθηκε τέρμα.
  • Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε όλα τα ματς στο πρωτάθλημα.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Βόλος – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 03/12/2023

Αποστολή στον Βόλο για τον Ολυμπιακό με την αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στη Γερμανία να είναι επιβεβλημένη για τους Πειραιώτες ώστε να μη χάσουν έδαφος στην κούρσα της κορυφής.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη, ενώ πέρυσι ο Ολυμπιακός πέρασε με άνεση από το Πανθεσσαλικό, τόσο στην κανονική περίοδο (0-4), όσο και στα Playoffs (0-3).

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 0-1, 0-2, 0-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Μπροστάρης στην αντίδραση των «ερυθρόλευκων» θα είναι ο Κώστας Φορτούνης που έχει τρία συνεχόμενα ματς που βρίσκει δίχτυα στο πρωτάθλημα.

ΣΚΟΡΕΡ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΒόλοςΟλυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/12/2023

Ουκ ολίγοι απόντες για τον Άνχελ Λόπεθ, με τον Βόλο να δηλώνει ένα καρέ παικτών για έκτιση τιμωρίας λόγω καρτών σε αυτό το ματς. Ο λόγος για τους Μπαριέντος, Ταχιάτο, Ντέλετιτς, Τσοκάνη, οι απουσίες των οποίων αναγκάζουν τον Ισπανό να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόστιτς – Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Άλχο – Μεταξάς, Γκλάβτσιτς – Κίτσος, Κόμπα, Μαχαίρας – Μωραΐτης.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/12/2023

Στον Ολυμπιακό δεν έφτανε η βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ απέκτησε και τραυματίες, με τον Γιόβετιτς να έχει υποστεί θλάση, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός και ο Ποντένσε, με το απουσιολόγιο να περιλαμβάνει επίσης Σκάρπα, Φρέιρε και Πορόζο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Κίνι, Ντόη, Μπιανκόν – Ροντινέι – Έσε, Καμαρά – Φορτούνης, Μπιέλ, Μασούρας – Ελ Καμπί.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ