el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βόλος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 29/10/2022

Το πρώτο από τα δύο πολύ μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής -χρονικά- διεξάγεται το Σάββατο (29/10, 19:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Εκεί όπου ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Το δεύτερο είναι την Κυριακή μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην «ΟΠΑΠ Arena». Αυτά τα δύο ματς ξεχωρίζουν.

Ο Βόλος έχει κάνει μία τρομερή χρονιά μέχρι στιγμής. Είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας νικήσει ΑΕΚ και Άρη και αποσπάσει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό. Δείχνει μία απίστευτη συνοχή και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη είναι το σημείο αναφοράς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 νίκες σε 9 παιχνίδια. Το παιχνίδι στο Βόλο θεωρείται κομβικό από κάθε άποψη για τους «πράσινους».

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Βόλου απέναντι στον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Βόλος – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Παρουσίαση 29/10/2022

Τρεις είναι οι ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει έως τώρα στο πρωτάθλημα. Αυτές που είναι στην πρώτη τριάδα. Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Βόλος. Κι αν για τους δύο πρώτους υπήρχε μία σκέψη ότι μπορούν να είναι τόσο ψηλά, για το Βόλο αποτελεί δεδομένα ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα.

Οι Θεσσαλοί πέρασαν αρκετές αλλαγές φέτος το καλοκαίρι. Ξεκίνησαν τη σεζόν με νέο προπονητή, ο οποίος αποχώρησε μετά την πρώτη αγωνιστική και στη θέση του ανέλαβε ο Κώστας Μπράτσος που ήταν και πέρυσι, ενώ υπήρξαν και διαφοροποιήσεις στο έμψυχο δυναμικό.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που είχαν καλή σεζόν πέρυσι, αποχώρησαν από την ομάδα με πρώτο και κυριότερο τον πρώτο σκόρερ, Τομ Φαν Βιρτ, που μετά την πρώτη αγωνιστική πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Παρά τις αλλαγές όμως, η συνοχή και η αποτελεσματικότητα που παρουσιάζει είναι παροιμιώδης!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που οι Βολιώτες έχουν νικήσει εκτός έδρας την ΑΕΚ, έχουν αποσπάσει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και έχουν επικρατήσει και του Άρη στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα του Μπράτσου τρέχει ένα σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα και έχει απόσταση τρεις και τέσσερις βαθμούς από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

Την τελευταία αγωνιστική ο Βόλος δοκιμάστηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, όπου με ακόμη μία πειστική και μεστή εμφάνιση πήρε τη νίκη με 2-0. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ είχαν και σε εξαιρετική μέρα τον Κλέιμαν, που έβγαλε ότι πήγαινε στην εστία.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη ζει το δικό του όνειρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων νικών, που τον έχουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν την κορυφαία επίδοσή τους με εννέα συνεχόμενες νίκες, την οποία είχαν πετύχει και τη σεζόν 1994-95, όταν μάλιστα κατέκτησαν το νταμπλ και πλέον έχουν βάλει στόχο το μαγικό 10, που θα επιδιώξουν το Σάββατο στο Βόλο.

Διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις δύο γκολ παθητικό έπειτα από εννέα αγωνιστικές και την τρίτη καλύτερη επίθεση με 15 γκολ, πίσω από την ΑΕΚ που έχει 17 και τον Βόλο που έχει 16 τέρματα.

Πάντως, το εξαιρετικό κλίμα που έχουν φτιάξει οι συνεχόμενες επιτυχίες και το 9 στα 9 ήρθαν να μετριάσουν οι δύο πολύ σοβαροί τραυματισμοί. Αρχικά του Τρουιγιέ στη Λαμία και στη συνέχεια του Αϊτόρ στο ματς με τον Άρη. Και οι δύο ποδοσφαιριστές υπέστησαν ρήξη χιαστού και θα χάσουν το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το πλήγμα στους «πράσινους» ειδικά όσον αφορά τον Αϊτόρ είναι πολύ μεγάλο. Ο Ισπανός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά συνολικά του πρωταθλήματος έχοντας σημειώσει τα 8 από τα συνολικά 15 τέρματα των της ομάδας του.

Πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του και θα εντάξει τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς πολύ περισσότερο στο παιχνίδι του «τριφυλλιού», ενώ περιμένει συνολικά περισσότερα από την τετράδα Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ και Βέρμπιτς.

Οι δύο Σλοβένοι πάντως έβγαλαν τα… κάστανα από τη φωτιά στον τελευταία αγώνα με τον Άρη, όταν στο 92’, ο Βέρμπιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Σπόραρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζει μία πολύ μεγάλη εκδρομή, καθώς οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι περισσότεροι από 10.000 θα βρεθούν στις εξέδρες!


Βόλος – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 29/10/2022

  • Πολύ μικρή είναι η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στον Βόλο. Μόλις τρία παιχνίδια έχουν διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και στα οποία υπάρχει… ποικιλία, αφού έχει έρθει ένας άσος, ένα διπλό και μία ισοπαλία.
  • Το πρώτο παιχνίδι τη σεζόν 2019-20, έληξε ισόπαλο με 1-1, την επόμενη χρονιά επικράτησαν οι «πράσινοι» με 2-0 και πέρυσι ο Βόλος πήρε τη νίκη με 3-1.
  • Πέρυσι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στο Κύπελλο. Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ήταν ο επαναληπτικός. Στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 στη Λεωφόρο και στον Βόλο το ματς έληξε 0-0.
  • Τα τέσσερα από τα πέντε φετινά παιχνίδια του Βόλου στην έδρα του έχουν λήξει όλα Under, μόνο της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν στο Over.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει επτά ματς No Goal φέτος και μόλις δύο είναι τα Goal. Αυτά τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που έληξαν και τα δύο με 2-1.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

volos panathinaikos2 29102022 novibet


Βόλος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 29/10/2022

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Το παιχνίδι στο Βόλο είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά αποτελεί μία σημαντική προϋπόθεση αν οι «πράσινοι» θέλουν να διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Επιπλέον θα έχουν τη συμπαράσταση από τουλάχιστον 10.000 φιλάθλους τους. Το «διπλό» δείχνει ότι έχει αξία.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Το Under δείχνει ότι θα τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Αυτό παρατηρείται στα τέσσερα από τα πέντε εντός έδρας ματς του Βόλου, αλλά και στα δύο από τα τρία παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Η ΑΓΟΡΑ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.68

Τέλος μία επιλογή που προσφέρει και κάλυψη σε μία από τις αρχικές, είναι η διπλή ευκαιρία υπέρ του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το Under 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET Χ2 ΚΑΙ UNDER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Βόλος – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/10/2022

Δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στον Βόλο για τον Κώστα Μπράτσο, εν όψει και του σημαντικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό.

Αμφίβολος είναι μόνο μεσοεπιθετικός Βίκτορ Φερνάντεθ, ο οποίος ακόμη και να προλάβει να μπει στην αποστολή, το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στον πάγκο.

Άλλα προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών δεν υπάρχουν και οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα – Μπαριέντος, Τσοκάνης – Φερνάντες, Μεσκίδα, Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς.

volos panathinaikos1 29102022 novibet


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/10/2022

Δύο τραυματίες έχει ο Παναθηναϊκός, οι οποίοι θα είναι πλέον μόνιμη στη σχετικά λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο λόγος γίνεται για τον Αϊτόρ και τον Αλέξις Τρουιγιέ. Και οι δύο έχουν υποστεί ρήξη χιαστού και δε θα είναι διαθέσιμοι για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Αντίθετα, οι Κουρμπέλης και Κώτσιρας έχουν ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις τους. Στη διάρκεια της εβδομάδας προπονήθηκαν κανονικά και θα βρίσκονται στην αποστολή για το ματς στο Βόλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Σάντσες, Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Χουανκάρ – Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ – Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ