el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βέρντερ Βρεμης – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/08/2023

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γερμανίας με μια παραδοσιακή μονομαχία. Η Βέρντερ υποδέχεται την Μπάγερν την Παρασκευή το βράδυ (21:30) στο εναρκτήριο παιχνίδι της Bundesliga.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή τα πάντα στην Γερμανία κινούνται στους ρυθμούς του Χάρι Κέιν. Oι Βαυαροί μετά τη σπουδαία μεταγραφή θέλουν με το καλημέρα να αποδείξουν ότι και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Η Βέρντερ στην πρεμιέρα και μπροστά στο κοινό της δεν έχει τίποτα να χάσει και στόχος της είναι να βάλει… μπαρούτι στην ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ματς στη Βρέμη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι στην πρεμιέρα της Bundesliga παίζει εδώ με Live Streaming, Bet Builder, 0% γκανιότα και ενισχυμένες αποδόσεις !

Δράση παντού στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!

 


Βέρντερ Βρεμης – Μπάγερν: Παρουσίαση, Ανάλυση 18/08/2023

Το πρωτάθλημα στην Bundesliga της Γερμανίας κάνει πρεμιέρα με μια παραδοσιακή μάχη ανάμεσα στο Βέζερστάντιον της Βρέμης ανάμεσα σε Βέρντερ και Μπάγερν.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι ξεκίνησαν αρνητικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η Βέρντερ Βρέμης ηττήθηκε (3-2 Video) στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου από την Βικτόρια Κολωνίας και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχο και η ομάδα του Όλε Βέρνερ έχει διπλό στόχο κόντρα στην Πρωταθλήτρια Μπάγερν. Αρχικά θέλει να αντιδράσει με μια καλή εμφάνιση και ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης να διεκδικήσει με το καλημέρα μια έκπληξη.

«Είμαστε αουτσάιντερ στο παιχνίδι, όμως μέσα στην έδρα μας θα δώσουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εχουμε απεναντί μας μια ομάδα που πάντα στοχεύει στην κουρφή», τόνισε ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Όλε Βέρνερ.

Οι «πράσινοι» της Γερμανίας στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ξόδεψαν ελάχιστα χρήματα. Αποκτήθηκε ο μέσος Σένε Λίνεν από την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, ενώ ελεύθερος από τη Λίβερπουλ ήρθε ο Ναμπί Κεϊτά.

Επιθετικά η Βέρντερ θα στηριχθεί και πάλι στον Νίκλας Φίλκρουγκ, ενώ για βολήθεια στη γραμμλη κρουσης αποκτήθηκε και ο Νταβίντ Καβνάτσκι από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πωλήσεις των Μπούχαναν (Μπέρμιγχαμ), Σμιντ (Τούλουζ), Ενγκελχαρντ (Φράιμπουργκ) και Τσιαρόντια έφεραν 7 εκατ. στα ταμεία, όμως δεν αντιμετωπίστηκαν με ενθουσιασμό από τους φιλάθλους.

Η Μπάγερν στο πρωτο ματς της νέας σεζόν δέχθηκε… σφαλιάρα από τη Λειψία. Οι Βαυροί ηττήθηκαν στο Super Cup Γερμανίας με 0-3 και το ντεμπούτο του Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Κάθε ήττα των Βαυαρών εκτοξεύει την κριτική και πλέον το ερώτημα αν ο Τόμας Τούχελ είναι ο κατάλληλος να δημιουργήσει την ομάδα που ονειρεύονται στο Μόναχο επανήλθε στο προσκήνιο.

Επίσης μετά από οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα οι Βαυαροί συνήθως αγριεύουν και πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει αγωνιστικό ξέσπασμα μέσα στη Βρέμη είναι ένα πιθανό σενάριο.

Αυτό περιμένουν άπαντες στο Μόναχο και όλα τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα στον Χάρι Κέιν που θα κάνει στη Βρέμη την πρεμιέρα του στην Bundesliga. Οι Βαυαροί κατάφεραν να αποκτήσουν τον Άγγλο φορ από την Τότεναμ ξοδεύοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους 100 εκατ. ευρώ.

Επίσης, φέτος η διοίκηση των Πρωταθλητών δαπάνησε 50 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον στόπερ Κιμ από την Νάπολι, ενώ οι Λάιμερ και Γκερέιρο ήραν ελεύθεροι απο Λειψία και Ντόρτνοτυ αντίστοιχα.

Πάντως, η Μπάγερν εκτός απο μεγάλες μεταγραφές είχε το φετινό καλοκαίρι και ηχηρές αποχωρήσεις. Παρελθόν αποτελούν οι Λούκας Ερναντέζ (Παρί), Σαντιό Μανέ (Αλ Νασρ), Μαρσέλ Σάμπιτσερ (Ντόρτμουντ) και Γιάν Ζόμερ (Ιντερ) και τα έσοδα από τις παραπάνω πωλήσεις άγγιξαν τα 100 εκατ. ευρώ.


Βέρντερ Βρεμης – Μπάγερν: Στατιστικά, Προϊστορία 18/08/2023

  • Από το 2016 έχουν να συναντηθούν σε πρεμιέρα της Bundesliga Μπάγερν και Βέρντερ. Τότε το ματς έγινε στο Μόναχο και και οι Βαυαροί επικράτησαν με σκορ 6-0.
  • 112 φορές έχουν συναντηθέι στην Bundesliga οι δύο ομάδες και η προϊστορία είναι υπέρ της Μπάγερν με 60 νίκες! 26 φορές έχει νικήσει η Βέρντερ και ισάριθμα ματς έληξαν ισοπαλία.
  • Από τον Σεπτέμβριο του 2008 έχει να νικήσει η Βέρντερ την Μπάγερν (2-5 μέσα στο Μόναχο). Έκτοτε οι Βαυαροί ανεξαρτήτως έδρας μετρούν σε 27 ματς 23 νίκες και 4 ματς έληξαν ισοπαλία.
  • Η Μπάγερν έχει να σκοντάξει μέσα στη Βρέμη από το 2009 (σκορ 0-0). Εκτοτε μετράει 13 διαδοχικές νίκες!
  • Οι τρεις από τις τέσσεριες τελευταίες νίκες της Μπάγερν μέσα στη Βρέμη ήρθαν με Goal και Over 2.5 και οι δύο με σκορ 1-2.
  • 358 γκολ μας έχουν χαρίσει οι μονομαχίες ανάμεσα στις δύο ομάδες στο παρελθόν. αυτή σημαίνει 3.2 γκολ ανά παιχνίδι.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Βέρντερ Βρεμης – Μπάγερν: Προγνωστικά 18/08/2023

Η Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη μέσα στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, όμως αυτό πρεπει να το δείξουν οι παίκτες του Τόμας Τούχελ πάνω στο χορτάρι.

Για το ματς στην πρεμιέρα της Bundesliga επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Μπάγερν υπερέχει σε ποιότητα και θα μπει αγριεμένη στο τερέν. Ωστόσο στο παιχνίδι με τη Λειψία εμφάνισε αρκετά αμυντικά προβλήματα και η Βέρντερ μπορει να βρει γκολ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παραδοσσιακά οι δύο ομάδες μας προσφέρουν παιχνίδια με αρκετά γκολ.

ΝΙΚΗ ΜΠΑΓΕΡΝ & GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στον Χάρι Κέιν. Το νέο λαμπερό μεταγραφικό απόκτημα της Μπάγερν ήρθε για να επαναφέρει στους Βαυαρούς τη σιγουριά που πρόσφερε ο Λεβαντόφκσι. Οι νέοι συμπαίκτες του Άγγλου φορ στην πρεμιέρα του στην Bundesliga θα τον τροφοδοτήσουν με στόχο να βρει δίχτυα και με το καλημέρα να ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά…

ΧΑΡΙ ΚΕΙΝ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 


Βέρντερ Βρέμης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/08/2023

Η Βέρντερ μετά τον αποκλεισμό σοκ στο Κύπελλο θα παίξει κλειστά με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Όλα δείχουν ότι ο προπονητής Όλε Βέρνερ θα επιλέξει σύστημα 3-5-2. Ανέτοιμος για να αγωνιστεί το καλυτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Βέρντερ, Ναμπί Κεϊτά.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Παβλένκα – Πίπερ, Σταρκ, Φριντλ – Βάιζερ, Γκρος. Γιουνγκ, Μπιτενκούρτ, Στάγκε – Ντουκς, Φίλκρουγκ.

tuchel bayern

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/08/2023

Ο Τόμας Τούχελ θα ξεκινήσει από την αρχή της αναμέτρησης τον Χάρι Κέιν. Μίλερ και Τσούπο Μοτίγνκ είναι ανέτοιμοι και θα μείνουν στον πάγκο. Οι Νόιερ και Γκερέιρο είναι τραυματίες και θα μείνουν εκτός.  Υπάρχει δίλλημα για το κέντρο της άμυνας και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν οι Μαζραουί, Κιμ στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ουλράιχ – Μαζραουί, Κιμ, Ντε Λιγκτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Λάιμερ – Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Κομάν – Κέιν.

 


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ