el
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/11/2023

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Άρσεναλ (21:30) στο πλαίσιο του 4ου γύρου του αγγλικού EFL Cup. Για το σπουδαίο νοκ άουτ παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το EFL Cup μπορεί να είναι η 3η τη τάξει διοργάνωση στην Αγγλία, αλλά πάντα αποτελεί στόχο για τους «μεγάλους», με Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ να τίθενται αντιμέτωπες σε νοκ άουτ παιχνίδι που δίνει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι του EFL Cup γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο EFL Cup!


Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/11/2023

Στον προγραμματισμό κάθε σεζόν οι μεγάλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου έχουν σε… 3η μοίρα το EFL Cup, αλλά δεν παύει να αποτελεί στόχος για όλους.

Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ δεν αποτελούν εξαίρεση, με το τοπικό ντέρμπι των δύο ομάδων του Λονδίνου να δίνει εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού και την προοπτική διεκδίκησης του τροπαίου, το οποίο οι «κανονιέρηδες» έχουν κερδίσει δις και τελευταία φορά πριν 30 χρόνια, ενώ τα «σφυριά» έχουν φτάσει μία φορά σε τελικό, αλλά χωρίς να πανηγυρίσουν.

Την ώρα που αμφότερες πρέπει να κρατήσουν πολλά καρπούζια στη μασχάλη σε Αγγλία και Ευρώπη, η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι σε πρώτο πλάνο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουν τη νίκη-πρόκριση, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να βρίσκεται σε μίνι κρίση και λόγω της ήττας στο Φάληρο.

Από την πλευρά της η Άρσεναλ κάνει και φέτος πορεία πρωταθλητισμού, αλλά δε θα πει όχι και στο EFL Cup.

Ωστόσο η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θα διεκδικήσει τη νίκη με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, με το βάθος του ρόστερ να είναι η ώρα να φανεί έμπρακτα σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες καθώς πρόκειται για τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 01/11/2023

  • Στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης όπου μπήκαν οι ομάδες της Premier League η Γουέστ Χαμ προκρίθηκε χάρη στο 0-1 επί της Λίνκολν, ενώ με το ίδιο σκορ η Άρσεναλ προκρίθηκε απέναντι στην Μπρέντφορντ.
  • Η Άρσεναλ έχει κατακτήσεις δις τον θεσμό (1987, 1993), ενώ η Γουέστ Χαμ έχει μία παρουσία σε τελικό (1981).
  • Τρεις συνεχόμενες ήττες έχει η Γουέστ Χαμ, η οποία εκτός από το Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1) ηττήθηκε επίσης από Άστον Βίλα (4-1) και Έβερτον (0-1), ενώ η τελευταία νίκη της ήταν το 0-2 επί της Φράιμπουργκ πριν τη διακοπή για το Europa League.
  • Η Άρσεναλ προέρχεται από το ευρύ 5-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ως τώρα.
  • Το πανόραμα του EFL Cup
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 01/11/2023

Νοκ άουτ παιχνίδι για τον 4ο γύρο του EFL Cup για Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ με ιδιαιτερότητες, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται εν μέσω αγωνιστικής κρίσης λόγω τριών σερί ηττών, ενώ η Άρσεναλ σε είναι φόρμα, ωστόσο αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές.

Ακόμα και με… αναπληρωματικούς στη θεωρία η ομάδα του Αρτέτα είναι φαβορί και μπορεί να το επιβεβαιώσει με νίκη-πρόκριση.

ΝΙΚΗ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Πολλές φορές σε αυτές τις διοργανώσεις έχουν εμφανιστεί μεγάλα σκορ και το Over 2.5 είναι ανάμεσα στις επιλογές μας, καθώς η επιλογή ενός συγκεκριμένου σκόρερ θα ήταν πιο ριψοκίνδυνη από τη στιγμή που και οι δύο συνθέσεις αναμένονται με αλλαγές.

OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/11/2023

Άλβαρες και Πακετά μπορεί να συμπλήρωσαν κάρτες στον αγώνα πρωταθλήματος με την Έβερτον, ωστόσο η τιμωρία τους αφορά τους αγώνες πρωταθλήματος κι έτσι είναι στη διάθεση του Μόγιες εφόσον θέλει να τους χρησιμοποιήσει. Βασικός θα είναι ο Μαυροπάνος στο κέντρο της άμυνας απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Κέρερ, Ογκμπόνα, Μαυροπάνος, Έμερσον – Σούτσεκ, Γουόρντ-Πρόοζ – Κόρνετ, Φόρναλς, Μπενραμά – Ινγκς.

Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/11/2023

Στην Άρσεναλ ο Αρτέτα αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο πλαίσιο rotation λόγω του πυκνού προγράμματος κι έτσι πολλοί θεωρητικά παγκίτες αναμένεται να βρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3-): Ραμσντέιλ – Γουάιτ, Τομιγιάσου, Γκάμπριελ, Κίβιορ – Βιεϊρά, Ζορζίνιο, Χάβερτς – Νέλσον, Ενκέτια, Τροσάρντ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ