el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/04/2024

Σπουδαίο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη (20:30)  για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Η «Ένωση» παρέμεινε 2η στον βαθμολογικό πίνακα με 66 βαθμούς μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Άρης είναι εντελώς αδιάφορος, αφού θα τερματίσει σίγουρα στην 5η θέση.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Άκη Μάντζιου (48β.) θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, όμως το βαθμολογικό κίνητρο υφίσταται μόνο στη μία μεριά.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


ΑΕΚ – Άρης: Παρουσίαση, Ανάλυση, Ενδεκάδες 14/04/2024

Το γκολ του Οζντόεφ στο 90ο λεπτό σόκαρε την ΑΕΚ και το τελικό 2-2 με τον ΠΑΟΚ κράτησε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην 2η θέση των πλέι-οφ. Έτσι, το ματς με τον Άρη (20:30) αποκτά χαρακτήρα τελικού για την «Ένωση», που είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το τρίποντο ώστε να προσπεράσει, έστω και προσωρινά, τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ θέλει επίσης να πάρει εκδίκηση για τον πρόσφατο αποκλεισμό στο Κύπελλο, όμως ο Αλμέιδα καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του λόγω αρκετών απουσιών. Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται ξανά στα «πιτς» λόγω προβλήματος τραυματισμού, ενώ εκτός θα μείνει και ο τιμωρημένος Νταμιάν Σιμάνσκι. Επιπρόσθετα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει άμεσα σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και ο Νορντίν Άμραμπατ θα προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Έτσι, με βάση τα τωρινά δεδομένα, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τους Αθανασιάδη, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Πόνσε. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Φερνάντες και Λιούμπισιτς.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αφού είναι δεδομένο πως θα τερματίσει στην 5η θέση. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παλεύει πάντως σε όλα τα παιχνίδια της και προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα ενόψει του μεγάλου τελικού στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Φαμπιάνο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο πόδι και όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Έτσι, ένας εκ των Ρόουζ ή Βέλεθ θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μπράμπετς και στην ενδεκάδα θα βρεθούν – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – οι Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ (Βέλεθ), Μοντόγια, Βερστράτε, Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρσία και Μορόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με τον Άρη σε όλες τις διοργανώσεις.


ΑΕΚ – Άρης: Στατιστικά και Προϊστορία 14/04/2024

  • Η τελευταία νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ καταγράφηκε το 2022. Από τότε μέχρι και σήμερα, η ΑΕΚ μετρά πέντε νίκες, ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν με G/G.
  • H AEK είναι αήττητη στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
  • Τα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς του Άρη έληξαν με No Goal.
  • Tέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο την ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Εφτά από τα εννιά τελευταία ματς της ΑΕΚ έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς του Άρη έληξαν με No Goal.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

AΕΚ – Άρης: Προγνωστικά 14/04/2024

Ξεκάθαρο φαβορί η ΑΕΚ, σε ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Άρης δεν έχει κίνητρο και το μόνο που θέλει είναι να ετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον τελικό Κυπέλλου.

Βέβαια, η πρόσφατη… ιστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες δείχνει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να κάνει τη ζημιά, όμως ο πρώτος λόγος ανήκει στην ΑΕΚ.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΚΑΙ UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Άρης θα παίξει – όπως συνηθίζει κάτω από τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου – «σφιχτά» και κλειστά και αυτό ίσως δυσκολέψει την ΑΕΚ, όμως το κίνητρο, η έδρα και η ποιότητα δημιουργούν το απαραίτητο «παζλ» για τη νίκη των γηπεδούχων.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΠΟΝΣΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

O Αργεντινός φορ επιστρέφει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Πόνσε του τελευταίου τριμήνου σκοράρει συνεχώς, βρίσκεται μέσα στις φάσεις και στην καλή του μέρα αποτελεί βαρόμετρο στην επιθετική λειτουργία της «Ένωσης».

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση AEK – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ