el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/02/2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17:30) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η «Ένωση» (45β.) πλησίασε στην κορυφή και απέχει δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σταθερά εντός εξάδας και πλέι-οφ με 29 βαθμούς.

Για την αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στη Super League!


ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Παρουσίαση, Ανάλυση 04/02/2024

Μετά το εντυπωσιακό 5-0 κόντρα στον Ατρόμητο και το άνετο 3-0 επί το ΟΦΗ, η ΑΕΚ φιλοδοξεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια (17:30).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ανέβηκε στην 2η θέση με 45 βαθμούς και πλέον απέχει μόλις δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως ανεβαίνει και πως είναι έτοιμη να μπει σε θέση οδηγού για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στη Super League.

Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου: Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ήρθε από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να δώσει ποιότητα στο κέντρο και είναι δεδομένο πως θα βρεθεί στην αποστολή, ώστε να πάρει… γεύση και χρόνο συμμετοχής με τους «κιτρινόμαυρους».

Από εκεί και πέρα, εκτός θα μείνουν οι Ντάμιαν Σιμάνσκι και Γενς Γιόνσον, κάτι που αυτόματα δημιουργεί… συναγερμό στη θέση του αμυντικού χαφ. Οι Κώστας Γαλανόπουλος – Πέτρος Μάνταλος είναι εξαιρετικά αμφίβολοι και όλα δείχνουν πως ο Ορμπελίν Πινέδα θα μεταφερθεί στο «6». Επιπρόσθετα, ο Αλμέιδα δοκίμασε επιθετικό δίδυμο με τους Λιβάι Γκαρσία και Έκι Πόνσε, ενώ γενικά υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά, κυρίως στην αμυντική γραμμή.

Στην άλλη μεριά, ο Αστέρας Τρίπολης θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό για να παραμείνει στην 6η θέση (29β.) και να πλησιάσει τον 5ο Άρη. Η μεγάλη νίκη με 3-1 στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς και τώρα ο Αστέρας θα προσπαθήσει για την υπέρβαση, γνωρίζοντας πάντως πως θα παίξει ως αουτσάιντερ. Επιστρέφει σε δράση ο Αλάγκμπε, που εξέτισε την τιμωρία του την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ όλα δείχνουν πως θα μείνουν ξανά εκτός δράσης οι Γκαρθία και Γκρόζτανιτς για λόγους τακτικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ δεν έχει ηττηθεί σε κανένα επίσημο ματς από τον Αστέρα τα τελευταία έξι χρόνια και πως σε αυτό το διάστημα μετρά έντεκα νίκες εντός και εκτός έδρας.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


AEK – Αστέρας Τρίπολης: Στατιστικά και Προϊστορία 04/02/2024

  • Tα τελευταία τέσσερα ματς της ΑΕΚ έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς του Αστέρα έληξαν με G/G.
  • H ΑΕΚ δεν έχει χάσει ούτε μία φορά την τελευταία εξαετία από τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτό το διάστημα μετρά 11 νίκες απέναντι στην ομάδα της Πελοποννήσου.
  • Τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με συνολικά 2/3 γκολ.
  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της.
  • Ο Αστέρας δεν κέρδισε ούτε μία φορά στα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια του.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Προγνωστικά 04/02/2024

Ξεκάθαρο και ισχυρό φαβορί η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση και παρά τις απουσίες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που είναι πάντως ικανή για ζημιές.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

H αγωνιστική φόρμα της ΑΕΚ και το μομέντουμ γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά μίας εύκολης νίκης για τους γηπεδούχους, που μπορούν να επιβάλλουν το τέμπο τους και να πετύχουν περισσότερα από δύο γκολ.

ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ Ο ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο εκρηκτικός φορ θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και είναι έτοιμος να κυριαρχήσει ξανά: Η αμυντική γραμμή του Αστέρα αντιμετωπίζει σταθερά προβλήματα και ο Λιβάι έχει τη δυνατότητα να πετύχει ακόμα ένα σημαντικό γκολ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/02/2024

Αρκετές οι απουσίες για την ΑΕΚ, που θα παίξει σίγουρα χωρίς τους Σιμάνσκι, Γιόνσον, Χατζισαφί και Ζίνι. Αμφίβολοι οι Μουκουντί, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ακόμα και ως βασικός ο Λιούμπισιτις.

Χωρίς αλλαγές και απουσίες ο Αστέρας, που θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Πήλιος – Άμραμπατ, Πινέδα, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς – Πόνσε, Γκαρσία

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Γραμματικάκης – Λύρατζης, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Μουνάφο, Βαλιέντε – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Σεσκ – Μιριτέλο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ