el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/01/2024

H AEK υποδέχεται τον ΟΦΗ (16:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλοντας να συνεχίσει από εκεί που… σταμάτησε στο Περιστέρι.

Μετά το 5-0 κόντρα στον Ατρόμητο, η ομάδα του Αλμέιδα έδωσε… απαντήσεις και έμεινε κοντά στην κορυφή, παραμονεύοντας για το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο ΟΦΗ πήρε ανάσα μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού και παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από το χαμηλότερο μέρος της βαθμολογίας, ωστόσο θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο για να πλησιάσει την πρώτη εξάδα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


ΑΕΚ – ΟΦΗ: Παρουσίαση, Ανάλυση 28/01/2024

Η «Ένωση» ήταν σαρωτική κόντρα στον Ατρόμητο και το εμφατικό 5-0 την βοήθησε να αντιδράσει μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Έκι Πόνσε «ξεμπούκωσε» με τρία γκολ και οι «κιτρινόμαυροι» έστειλαν μήνυμα, παραμένοντας πολύ κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

H ομάδα του Ματίας Αλμέιδα (42β.) βρίσκεται στο -2 από τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα. Έτσι, η νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ ενδέχεται να φέρει την ΑΕΚ ακόμα πιο κοντά στην 1η θέση και είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για γκέλες.

Τα προβλήματα για την ΑΕΚ είναι αρκετά. Οι Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Γιώργος Αθανασιάδης βρίσκονται στα «πιτς», ο Λάζαρος Ρότα είναι τιμωρημένος και οι Εχσάν Χατζισαφί, Μιλάντ Μοχαμαντί, Ζίνι και Αρόλντ Μουκουντί έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Έτσι, όλα δείχνουν πως στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο νεαρός Ραντόνια ή ο… πασπαρτού Πινέδα, με τους Στάνκοβιτς, Βίντα, Κάλενς, Πήλιο, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Τσούμπερ και Πόνσε να είναι φαβορί για να συμπληρώσουν τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας.

Στην άλλη μεριά, ο ΟΦΗ θέλει να «σβήσει» την πρόσφατη ήττα από τον Παναιτωλικό (2-1) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με μία καλή εμφάνιση και με διάθεση να κάνει… ζημιές. Οι Κρητικοί νίκησαν πιο πριν την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας με 1-0 και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας του 20 βαθμούς στην 10η θέση του πίνακα της Super League.

Ο Πέπε Μελ δεν υπολογίζει στον βασικό τερματοφύλακα Νόαμ Μπάουμαν και ένας εκ των Σωτηρίου – Χριστογεώργου θα καλύψουν το κενό του, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Επικρατέστεροι για τη βασική ενδεκάδα είναι οι Βούρος, Λαμπρόπουλος, Λάρσον, Θοράριρνσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Μπακού, Τοράλ, Αμπάντα και Φελίπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς του πρώτου γύρου ο ΟΦΗ κέρδισε την ΑΕΚ με 2-0 και σκόρερ τους Φελίπε και Ντίκο.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΑΕΚ – ΟΦΗ: Στατιστικά και Προϊστορία 28/01/2024

  • Στο ματς του πρώτου γύρου ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0.
  • Τα τρία τελευταία ματς της ΑΕΚ συνοδεύτηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Με εξαίρεση το τελευταίο του ματς, τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια του ΟΦΗ έληξαν με Under 2.5 γκολ.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς του ΟΦΗ συνοδεύτηκαν με G/G.
  • Δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ΑΕΚ έληξαν με G/G.
  • Ο ΟΦΗ κέρδισε μόλις μία φορά την ΑΕΚ σε εκτός έδρας ματς τα τελευταία 22 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα, η «Ένωση» κατέγραψε δώδεκα νίκες.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Προγνωστικά 28/01/2024

Ξεκάθαρο και ισχυρό φαβορί η ΑΕΚ. Παρά τις απουσίες, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μπορεί να κυριαρχήσει, όμως τα πολλά προβλήματα στην άμυνα ίσως δώσουν χώρο στους ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς του ΟΦΗ για να βρουν – τουλάχιστον – ένα γκολ.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

NIKH AEK & G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Τα αμυντικά ζητήματα και οι απουσίες της ΑΕΚ ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στον αγώνα και ενδέχεται να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για γκολ και στις δύο μεριές. Ακόμα και έτσι όμως, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – ΟΦΗ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ – ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/01/2024

Εκτός δράσης οι Γκαρσία, Γαλανόπουλος, Αθανασιάδης, Σιντιμπέ για την ΑΕΚ, όπως φυσικά και ο τιμωρημένος Ρότα. Δεν υπολογίζονται οι Χατζισαφί, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Ζίνι, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Όλα δείχνουν πως ο Πινέδα θα παίξει στα δεξιά της άμυνας.

Εκτός ο Μπάουμαν για τον ΟΦΗ, θέση βασικού διεκδικούν οι Γκλέιζερ και Νέιρα.

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Πινέδα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος – Άμραμπατ, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Πόνσε

ΟΦΗ (4-2-3-1): Σωτηρίου – Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον – Μεγιάδο, Γκαγιέγος – Μπακού, Τοράλ, Αμπάντα – Φελίπε

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ