el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/04/2024

«Τελικός» για τον τίτλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30) για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής έφεραν αλλαγή στα δεδομένα της κορυφής και ο ΠΑΟΚ (66β.) πέρασε ξανά μπροστά, με την ΑΕΚ (65β.) να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. Έτσι, όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος, το μεγάλο ντέρμπι στην «Αγιά Σοφιά» αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή στη Super League.

Για το σπουδαίο ντέρμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ σε γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση, Ενδεκάδες 07/04/2024

Μετά από μία ακόμα αλλαγή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους (20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League.

Οι γηπεδούχοι (65β.) έχασαν πριν λίγες ημέρες από τον Παναθηναϊκό (2-1) και έπεσαν στην 2η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Έτσι, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως το τελικό αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για τον τίτλο της Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να προστατέψει την έδρα της και σίγουρα επιθυμεί να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα στη Λεωφόρο. Σε αυτήν την βάση, ο Αργεντινός τεχνικός ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγές, με τους Αραούχο, Πόνσε, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Άμραμπατ και Κάλενς να διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Στάνκοβιτς, δύσκολα θα αγωνιστούν ξανά μαζί στο κέντρο οι Σιμάνσκι και Γιόνσον.

Έτσι, με βάση τα δεδομένα, η ενδεκάδα της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί (Κάλενς), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ (Αραούχο), Πόνσε (Λιβάι).

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ (66β.) προέρχεται από το 3-1 επί της Λαμίας, που τον έφερε ξανά στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου τα βρήκε… σκούρα και έμεινε πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια κυριάρχησε και πλέον ετοιμάζεται για ένα ματς που μπορεί να της δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον τίτλο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές και σε «φρεσκάρισμα», αφού ακολουθεί σε λίγες μέρες και το πρώτο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ (11/4) για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Oι Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Τάισον και Τόμας αναμένεται να ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ πιθανότητα θα μείνει ξανά εκτός δράσης ο Γιόνι Ότο.

Έτσι, οι πρωτοπόροι θα παραταχθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Μπαμπά, Μεϊτέ, Σβαμπ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς (Ντεσπόντοφ) και Τόμας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει κερδίσει και στα τέσσερα ματς με τον ΠΑΟΚ στην «Αγιά – Σοφιά». Μάλιστα, η «Ένωση» δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ από τους Θεσσαλονικείς, με το συνολικό σκορ να «γράφει» μέχρι στιγμής 10-0.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Στατιστικά και Προϊστορία, 07/04/2024

  • Η ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-1) έβαλε «στοπ» σε ένα σερί έντεκα αγώνων χωρίς ήττα για την ΑΕΚ.
  • Ο ΠΑΟΚ μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, οι οποίες συνδυάστηκαν με G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ΑΕΚ έληξαν στο No Goal.
  • Η ΑΕΚ μετρά το απόλυτο 4/4 κόντρα στον ΠΑΟΚ ως γηπεδούχους στο νέο «σπίτι» της. Μάλιστα, δεν έχει δεχτεί καν γκολ και το συνολικό σκορ μέχρι στιγμής βρίσκεται στο 10-0.
  • Στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς, η ΑΕΚ μετρά πέντε νίκες και ο ΠΑΟΚ μία. Δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Η ΑΕΚ μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες στην έδρα της, καθώς και εννιά σερί ματς χωρίς ήττα.
  • Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 07/04/2024

Αμφίρροπο ματς και ένα μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το τελικό αποτέλεσμα ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη για το πρωτάθλημα και αυτό σίγουρα θα βρίσκεται στο μυαλό των δύο προπονητών.

Η ΑΕΚ γνωρίζει πως πρέπει να προστατέψει την έδρα της και είναι γεγονός πως εντός είναι πάντα δυνατή, όμως και ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται εξαιρετικός στα τελευταία παιχνίδια μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, η ομάδα του Λουτσέσκου πρέπει να ξεπεράσει την κάκιστη παράδοση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και συνολικά η πλάστιγγα γέρνει, έστω και οριακά, προς τη μεριά της «Ένωσης».

Για το μεγάλο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Αν και δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στα δύο τελευταία ντέρμπι, η ΑΕΚ έχει – οριακά – τον πρώτο λόγο λόγω έδρας και «πρέπει»: Δεν χωρά νέα γκέλα για την ομάδα του Αλμέιδα, ενώ ίσως παίξει ρόλο και το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ για το Europa Conference League. Είναι πάντως προφανές πως και οι δύο μπορούν να σκοράρουν, αφού η ποιότητα μεσοεπιθετικά δεν… κρύβεται.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ