el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αγγλία – Γερμανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/09/2022

Μεγάλο ντέρμπι στο Γουέμπλεϊ ανάμεσα σε Αγγλία και Γερμανία στην τελτευταία αγωνιστική του Nations League. Οι ομάδες απογοήτευσαν στην πορεία τους στη φετινή διοργλανωση και πλέον το μεταξύ τους ματς γίνεται για λόγους γοήτρου.

Η Αγγλία ότι και να κάνει κόντρα στα «πάντσερ» είναι τελευταία στο γκρουπ και υποβιβάστηκε στο League B.

Η Γερμανία δεν έχει κίνητρο, αφού δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση που πλέον οδηγεί στην τελική φάση.

Με 600+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Αγγλίας απέναντι στη Γερμανία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Uefa Nations League!


Αγγλία – Γερμανία: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/09/2022

Η Αγγλία τα έκανε θάλασσα στον όμιλο. Τα «λιοντάρια» δεν έχουν νίκη στον όμιλο (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) και πλέον μετά τη νέα ήττα από την Ιταλία την Παρασκευή δεν μπορεί να τερματίσει πουθενά αλλού παρά μόνο στην τελευταία θέση. Ο προπονητής Γκάρεθ Σαουθγκέιτ δέχεται κριτική για τις επιλογές του και το γεγονός ότι κατάφερε να υποβιβάσει την Αγγλία στη League B.

Οι Άγγλοι για να ρίξουν βάλσαμο στις πληγές τους φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη απέναντι στη Γερμανία.

Στο πρόσφατο παιχνίδι και στην ήττα από την Ιταλία η Αγγλία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στη δημιουργία των φάσεων και η τριάδα στη γραμμή κρούσης (Κέιν, Φόντεν, Στέρλινγκ) δεν είχε την κατάλληλη συνεργασία σε σχέση με την ποιότητα που διαθέτει.

Η Γερμανία την Παρασκευή ηττήθηκε στη Λειψία από την Ουγγαρία (0-1 Video) και η συγκεκριμένη ήττα γέμισε τους πάντες προβληματισμό. Τα «πάντσερ» τα βρήκαν σκούρα στην επίθεση και κόλλησαν μπροστά στην καταπληκτική άμυνα των Μαγυάρων.

Η «νασιοναλμάνσαφτ» με 6 βαθμούς (1-3-1) πλέον δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου που οδηγεί στην τελική φάση της διοργάνωσης, αφού αυτή θα κριθεί από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουγγαρία και Ιταλία.

Για τον προπονητή της Γερμανίας, Χάνσι Φλικ η ήττα από τους Μαγυάρους ήταν η πρώτη του από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «πάντσερ».

Για τους Γερμανούς δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι και αναζητούν αντίδραση σ’ ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι και μέσα σε μια καυτή έδρα. Υπενθυμίζουμε ότι τα παιχνίδι με την Αγγλία είναι το τελευταίο πριν την έναρξη τους Μουντιάλ και ο το τεχνικό επιτελείο θα βγάλει συμπεράσματα.

«Θέλω να ξαναδώ μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει μετά από μια ήττα να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στην ομάδα και στους παίκτες κι αυτό από την πλευρά μου δεν θα γίνει», τόνισε ο Χάνσι Φλικ.


Αγγλία – Γερμανία: Στατιστικά & Προϊστορία 26/09/2022

  • Αρνητικό ρεκόρ για την Αγγλία το γεγονός ότι στον όμιλο Nations League έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Η κριτική είναι αυστηρή στο «νησί» και το ένα τέρμα το συγκρίνουν με αντίστοιχα νούμερα του Σαν  Μαρίνο.
  • 1-1 έληξε το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα σε Γερμανία και Αγγλία στο Μόναχο. Στο συγκεκριμένο αγώνα τα «πάντσερ» προηγήθηκαν με γκολ του Χόφμαν (50’) και τα λιοντάρια ισοφάρισαν στο 88’ με τον Κέιν.
  •  Αξέχαστη έχει μείνει στους Γερμανούς η «σφαλιάρα» που έφαγαν από την Αγγλία στο πρόσφατο Euro. Τον Ιούνιο του 2021 τα λιοντάρια επικράτησαν 2-0 της Γερμανία και τους απέκλεισαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στη συνέχεια η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την Ιταλία.
  • 10 φορές έχουν συναντηθεί από το 1996 οι δύο ομάδες και η παράδοση είναι ισορροπημένη. Η Αγγλία μετράει 4 νίκες, η Γερμανία ισάριθμες, ενώ 2 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία (1-1, 0-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Nations League.

Αγγλία – Γερμανία: Προγνωστικά 26/09/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο ντέρμπι στο Γουέμπλεϊ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο, όμως θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για λόγους γοήτρου προκειμένου να βάλουν τέλος στην «γκρίνια». Η ισοπαλία δεν αποκλείεται να βολέψει και τις δύο πλευρές.

Χ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Στην Αγγλία ο πανικός που επικρατεί μετά την ήττα από την Ιταλία και τον υποβιβασμό έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι παίκτες θα κληθούν να διαχειριστούν την κατάσταση και αυτό ίσως στους στοιχίσει στην εκκίνηση του ματς.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Και οι δύο ομάδες μας απέδειξαν στο πρόσφατο παιχνίδι τους ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο σκοράρισμα. Στα Combo Bets η επιλογή

Χ & UNDER 4,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ


Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Αγγλία – Γερμανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αγγλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/09/2022

Ο προπονητής της Αγγλία πρέπει να λύσει τον γόρδιο δεσμό που έχει δημιουργηθεί στην επίθεση, αφού τα λιοντάρια σκοράρουν με το «σταγονόμετρο». Αναμένονται αλλαγές σε σχέση με την ήττα στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ιταλία.  Θα απουσιάσει ο εξτρέμ Γκρίλις.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ραμσντέιλ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ – Τρίπιερ, Ράις, Μπέλινγκχαμ, Τσίλγουελ- Στέρλινγκ, Μάουντ, Κέιν.

Γερμανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/09/2022

Υπάρχουν προβλήματα στη Γερμανία που απ’ ότι φάνηκε χάλασαν τη χημεία στο παιχνίδι με την Ουγγραία. Εκτός παραμένουν οι Νόιερ, Γκορέτσκα, Μπραντ, Ρόις. Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Ρούντιγκερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2–3–1): Τερ Στέγκεν –Χόφμαν, Σίλε, Σλότερμπακ, Ράουμ – Κίμιχ, Γκίντογαν – Μουσιάλα, Μίλερ, Σανέ – Χάβερτζ.



Διαβάστε ακόμα…

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ