el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αραράτ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/07/2023

Ώρα Ευρώπης για τον Άρη! Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από την Αρμενία, αντιμετωπίζοντας την Αραράτ (18:00) στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή θέλει να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, για να είναι και πιο άνετη στον επαναληπτικό του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα περισσότερα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είχαν τον απαιτούμενο χρόνο για να «δέσουν» με το σύνολο και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του τεχνικού επιτελείου.

Για την αναμέτρηση στην Αρμενία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις. 

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς του Άρη με την Αραράτ για τα προκριματικά του Europa Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Conference League!


Αραράτ – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/07/2023

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης μπαίνουν στη μάχη του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και αντιμετωπίζουν στην Αρμενία την Αραράτ (18:00) θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και γέμισε με ποιότητα, αφού στην ομάδα ήρθαν οι Μορόν, Κάρλσον, Πάβιτσιτς, Μενέντες, Φεράρι, Ματαρίτα, Σαβέριο, Χουτεσιώτης, Τζούρασεκ, Φατόρε, Αηδόνης, Ζιλ και Σαμόρα. Παράλληλα, οι παίκτες – βαρόμετρα Λουίς Πάλμα και Βλάντιμιρ Νταρίντα παρέμειναν στον Άρη, όπως και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, που βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, ο έμπειρος στόπερ δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Αραράτ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος θεωρείται και ο Χούλιαν Κουέστα.

Ο Άρης έδειξε στα φιλικά πως χρειάζεται χρόνο για να βρει χημεία, κάτι απόλυτα λογικό με βάση την εποχή και τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν από ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Μπότεφ και Μακάμπι Χάιφα, ενώ στη πρόβα τζενεράλε ενόψει Αραράτ κέρδισε τον Εθνικό Άχνας με 3-1.

Στην άλλη πλευρά, η Αραράτ ξεκίνησε τη φετινή παρουσία της στο Europa Conference League από τον πρώτο προκριματικό γύρο, όπου αντιμετώπισε την Εγνατία από την Αλβανία. Μετά το 1-1 στο πρώτο ματς, οι Αρμένιοι έφυγαν με μεγάλο διπλό μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (4-4 το σκορ μετά το τέλος της παράτασης) και πανηγύρισαν μία μεγάλη πρόκριση, που σίγουρα θα τους δώσει… φτερά για τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Άρη.


Αραράτ – Άρης: Στατιστικά και Προϊστορία 27/07/2023

  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Αραράτ έληξαν με Over 4,5 γκολ.
  • Στα πρώτα δύο επίσημα ματς της σεζόν, η Αραράτ «έγραψε» ισάριθμα G/G.
  • Ο Άρης έχασε στα τρία από τα τελευταία τέσσερα φιλικά του.
  • Τρία από τα πέντε φιλικά του Άρη ολοκληρώθηκαν με combo No Goal και Under 2,5.
  • H Αραράτ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της σε αγώνα Europa Conference League. Σε πέντε παιχνίδια μετρά ισάριθμες ισοπαλίες.
  • Πέντε από τα έξι τελευταία ματς του Άρη στο Europa Conference League έληξαν με 2-3 γκολ συνολικά.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς του Άρη στο Europa Conference League έληξαν με G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Αραράτ – Άρης: Προγνωστικά 27/07/2023

Αν και δεν έδειξε το πρόσωπο που θα ήθελε στα φιλικά, είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης είναι το φαβορί στο ζευγάρι. Οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και την ατομική ποιότητα, όμως σίγουρα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και να μην υποτιμήσουν τους Αρμένιους.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Άρης θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όμως η Αραράτ είναι μία ομάδα που σκοράρει πολύ και παίζει αρκετά ανοικτά. Αν οι φιλοξενούμενοι παίζουν έξυπνα, θα το εκμεταλλευτούν και θα δούμε γκολ στην αναμέτρηση.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ – ΑΡΑΡΑΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Αρμένιοι θα παίξουν σίγουρα πιο δυνατά και θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν το κέντρο βάρους στο Physical game. Αντίθετα, ο Άρης δεν χαρακτηρίζεται για την σκληράδα του και δύσκολα θα μετρήσει περισσότερες κίτρινες κάρτες από τους γηπεδούχους.

ararat aris prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αραράτ – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αραράτ – Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/07/2023

Η απουσία του Μπράμπετς δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Τόλη Τερζή, ο οποίος θα καλύψει το κενό με… αλχημείες. Με βάση τα ρεπορτάζ, ο ακραίος μπακ Οντουμπάτζο θα παίξει στο πλευρό του Φαμπιάνο, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να εμπιστευτεί πολλούς από τον περσινό κορμό της ομάδας. Έτσι, προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι Εμπακατά, Νταρίντα, Ρουπ, Πάλμα και Γκρέι, μαζί με τον Κουέστα, αν φυσικά ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά την Αραράτ, οι Αρμένιοι θα εμπιστευτούν την ενδεκάδα που ξεπέρασε το εμπόδιο της Εγνατία και δεν θα κάνουν αλλαγές.

Πιθανή ενδεκάδα Αραράτ (4-3-3): Ερμάκοφ – Χακομπιάν, Κάσιο, Μπουένο, Αλεμάο – Καστανέιρα, Νόντι, Μουραντιάν – Γιένε, Έζα, Σερομπιάν

Πιθανή ενδεκάδα Άρη (4-3-3): Κουέστα – Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Εμπακατά – Ρουπ, Νταρίντα, Ζουλ – Πάλμα, Μενέντες, Γκρέι

Διαβάστε ακόμα… 

world cup women novibet

Προγνωστικά Μουντιάλ Γυναικών 2023 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023


metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ