el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/01/2024

Τεράστιο ντέρμπι στον τρίτο γύρο του FA Cup. Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ (17:30) και ο ηττημένος θα αποχαιρετήσει πρόωρα την πιο ιστορική διοργάνωση της Αγγλίας.

Οι δύο ομάδες παλεύουν για τον τίτλο στην Premier League και είναι προφανές πως η προσοχή τους είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα, όμως δεν υπάρχει ποτέ διάθεση για υποτίμηση του FA Cup σε καμία αγγλική ομάδα. Παρόλα αυτά, οι Μικέλ Αρτέτα και Γιούργκεν Κλοπ θα δώσουν ανάσες σε παίκτες με μεγάλη επιβάρυνση, ενώ, ταυτόχρονα, πρέπει να καταστρώσουν τα πλάνα τους με αρκετές απουσίες, λόγω του Κόπα Άφρικα και του Asian Cup.

Για το μεγάλο ματς στο Emirates Stadium επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο FA Cup!


Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 07/01/2024

«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας στη σεζόν. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα άμεσα»: Μέσα σε λίγες ατάκες, ο Μικέλ Αρτέτα έκανε την πιο «γεμάτη» περιγραφή για το ματς της Άρσεναλ με τη Φούλαμ.

Οι «Κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με 2-1 και γενικά παρουσίασαν πολλά προβλήματα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επιθετική τους λειτουργία. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα και το τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για τους Λονδρέζους, που έπεσαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται πιθανότητα στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση των τελευταίων μηνών. Με τον Μο Σαλάχ να κάνει ξανά… πάρτι, η Λίβερπουλ κέρδισε τη Νιούκαστλ με 4-2 και παρέμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς ήττα. Μάλιστα, εντός συνόρων, οι «Κόκκινοι» έχασαν για τελευταία φορά στις 30 Σεπτεμβρίου και στα τελευταία 15 παιχνίδια τους μετρούν δέκα νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Το αρνητικό πάντως για τον Κλοπ είναι πως θα χάσει τον Σαλάχ λόγω του Κόπα Άφρικα, ενώ εκτός είναι και ο Γουατάρο Έντο, που θα παίξει στο Asian Cup με την Εθνική Ιαπωνίας. Μαζί του θα είναι και ο Τακεχίρο Τομιγιάσου, που στερεί από τον Αρτέτα μία πολύτιμη λύση στην άμυνα, ενώ ο Ισπανός τεχνικός πιθανότατα δεν θα υπολογίζει και στον Ολεξάνταρ Ζιντσένκο. Εκτός και ο Μοχάμεντ Ελνένι, που ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται στις επιλογές της Άρσεναλ.

Φυσικά, στα «πιτς» για τη Λίβερπουλ παραμένουν οι Κώστας Τσιμίκας, Άντι Ρόμπερτσον, Τιάγκο και Ματίπ.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Στατιστικά, Προϊστορία 07/01/2024

  • Η Άρσεναλ κέρδισε στις τρεις τελευταίες συναντήσεις της με τη Λίβερπουλ στο FA Cup (1-0, 3-1, 2-1).
  • Η Άρσεναλ έχει αποκλείσει τη Λίβερπουλ οκτώ φορές σε κάποιον γύρο της διοργάνωσης.
  • Τα τελευταία 12 χρόνια, η Λίβερπουλ αποκλείστηκε μόλις μία φορά σε αυτό το στάδιο του Κυπέλλου Αγγλίας.
  • Σε 20 συμμετοχές στο FA Cup, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς κατέγραψε 10 γκολ και 6 ασίστ.
  • Τα 16 από τα τελευταία 18 εκτός έδρας παιχνίδια της Λίβερπουλ συνοδεύτηκαν με G/G.
  • Η Άρσεναλ έμεινε χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της, μετρώντας δύο ήττες και μία ισοπαλία.
  • Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 07/01/2024

Δύσκολο ματς για προβλέψεις, αφού υπάρχουν ερωτηματικά για το πως θα προσεγγίσουν το ματς οι δύο ομάδες. Υπάρχουν απουσίες, ο βασικός κορμός έχει επιβαρυνθεί με πολλά λεπτά συμμετοχής και ίσως προτιμηθούν παίκτες που δεν παίζουν πολύ. Έτσι, αυτόματα αλλοιώνεται και η εικόνα του αγώνα, όμως είναι δεδομένο πως και οι δύο θα κυνηγήσουν την πρόκριση, κάτι που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για υψηλό τέμπο και σκορ.

Για το ματς στο Λονδίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

Ακόμα και χωρίς τα… βαριά χαρτιά τους, οι δύο ομάδες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα στην επίθεση και μπορούν να σκοράρουν. Το ματς ίσως κριθεί – αν συμβεί αυτό – στις λεπτομέρειες και προβλέπεται μία ισορροπημένη αναμέτρηση σε όλα τα επίπεδα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΕΛΙΟΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο νεαρός χαφ σκοράρει αρκετά συχνά φέτος, δοκιμάζοντας τα πόδια του από μακρινή απόσταση. Είναι σίγουρο πως θα πάρει πρωτοβουλίες και πως θα πατήσει αρκετές φορές στην περιοχή της Άρσεναλ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 07/01/2024

Αρκετά τα θέματα που πρέπει να λύσει ο Αρτέτα, που δεν υπολογίζει στους Τομιγιάσου, Ζιντσένκο, Ελνένι όπως φυσικά και στους Πάρτι, Βιέιρα, Τίμπερ.

Χωρίς τους Σαλάχ και Έντο η Λίβερπουλ, εκτός και οι τραυματίες Τσιμίκας, Ρόμπερτσον, Τιάγκο και Ματίπ.

Άρσεναλ (4-3-3): Ράμσντειλ – Σέντρικ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Κίβιορ – Ζορζίνιο, Χάβερτς, Τροσάρ – Σμιθ Ρόου, Νέλσον, Ενκέτια

Λίβερπουλ (4-3-3): Κέλεχερ – Μπράντλει, Κονατέ, Κουάνσα, Γκόμες – Τζόουνς, Έλιτοτ, Γκράβενμπερχ – Γάκπο, Ζότα, Ντόακ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ