el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άστον Βίλα – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/02/2024

Μεγάλο ματς στο Κύπελλο Αγγλίας: Η Άστον Βίλα υποδέχεται την Τσέλσι (22:00) για τον 4ο γύρο της πιο ιστορικής διοργάνωσης στη χώρα.

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε με 0-0 και τώρα ο νικητής θα κερδίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του FA Cup.

Θεωρείται σίγουρο πως και οι δύο θα παλέψουν για τη νίκη με τα περισσότερα «όπλα» τους, όμως δεν αποκλείεται να γίνουν και αλλαγές από τους δύο προπονητές, αφού ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στην Premier League.

Για το μεγάλο ματς στο Villa Park επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο FA Cup!


Άστον Βίλα – Τσέλσι: Παρουσίαση, Ανάλυση 07/02/2024

«Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Όλοι μας, παίκτες, επιτελείο, εγώ. Είναι ντροπή»: Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν… κρύφτηκε στις δηλώσεις του μετά το βαρύ 2-4 από τη Γουλβς στο Στάμφορντ Μπριτζ. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη «τεσσάρα» μετά το 1-4 από τη Λίβερπουλ και η Τσέλσι παραμένει στην 11η θέση της Premier League με τον κάκιστο απολογισμό των 31 βαθμών.

Οι Λονδρέζοι παραμένουν σταθερά σε καθεστώς κρίσης και το Κύπελλο αποτελεί ίσως τη μοναδική διέξοδο για να πετύχει κάτι καλό και να κυνηγήσει μία κούπα. Βέβαια, οι απουσίες είναι πολλές για τον Ποκετίνο, που δεν υπολογίζει στους Σάντσες, Φοφανά, Τζέιμς, Κουκουρέγια, Λάβια και Κόλγουιλ.

Εντελώς διαφορετικό το κλίμα στους γηπεδούχους, που… ξέσπασαν στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με το εμφατικό 5-0. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι άφησε πίσω της τα τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη και «φώναξε» πως παραμένει ενεργή στο παιχνίδι της πρώτης τριάδας, αφού αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στο -3 από την Άρσεναλ.

Έτσι, είναι προφανές πως τo focus του συλλόγου αφορά την Premier League και ο Έμερι θα αφήσει εκτός κάποιους από τους βασικούς του. Στα «πιτς» παραμένουν οι Μινγκς, Ντίν, Ζανιόλο, Τόρες και Μπουέντια.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άστον Βίλα – Τσέλσι: Στατιστικά και Προϊστορία 07/02/2024

  • Η Άστον Βίλα έμεινε αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της κόντρα στην Τσέλσι.
  • Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν με No Goal και Under 2.5 γκολ.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της Τσέλσι έληξαν με Over 3.5 γκολ και G/G.
  • Η Άστον Βίλα κράτησε το μηδέν στην εστία της στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
  • Η Άστον Βίλα κέρδισε στα 10 από τα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
  • Η Τσέλσι έχασε στα έξι από τα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Άστον Βίλα – Τσέλσι: Προγνωστικά 07/02/2024

Ξεκάθαρο φαβορί η Άστον Βίλα, που έχει καλύτερη ομάδα, ανεβασμένη ψυχολογία και, φυσικά, τον παράγοντα της έδρας στο πλευρό της. Παρόλα αυτά, η Τσέλσι γνωρίζει πως δεν έχει να… παλέψει για κάτι άλλο φέτος και θα δώσει τα πάντα για την πρόκριση, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δούμε υψηλό τέμπο και αρκετά γκολ στο ματς.

Για το παιχνίδι του FA Cup επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ & G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερη ομάδα από την Τσέλσι, όμως το παιχνίδι αναμένεται να έχει γκολ: Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν μία πρόκριση που θα τους κρατήσει ενεργούς σε μία ακόμα απογοητευτική σεζόν.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άστον Βίλα – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άστον Βίλα – Τσέλσι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 07/02/2024

Χωρίς τους Σάντσες, Φοφανά, Τζέιμς, Κουκουρέγια, Λάβια και Κόλγουιλ η Τσέλσι, παραμένουν στα «πιτς» οι Μινγκς, Ντιν, Ζανιόλο, Τόρες και Μπουέντια για τους γηπεδούχους, που ίσως προχωρήσουν και σε αλλαγές για να «φρεσκάρουν» παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Άστον Βίλα (4-3-3): Μαρτίνεζ – Κας, Τσέιμπερς, Κάρλος, Μορένο – Ράμσεϊ, Καμαρά, Τιέλεμανς – Ντιαμπί, Γουότκινς, ΜακΓκιν

Τσέλσι (4-3-3): Πέτροβιτς – Γκούστο, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Τσίλγουελ – Φερνάντες, Τσουκουεμέκα – Πάλμερ, Γκάλαχερ, Μούντρικ – Τζάκσον

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ