el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/01/2024

Μεγάλος προημιτελικό στο Κύπελλο Ισπανίας. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη στο Metropolitano Stadium (22:00) και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν τη Ρεάλ με 4-2 στον προηγούμενο γύρο, ενώ η Σεβίλλη ξεπέρασε το εμπόδιο της Χέταφε με 3-1 για να φτάσει μέχρι τις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Για το ματς στη Μαδρίτη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Μαδρίτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Copa Del Rey!


Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη: Παρουσίαση, Ανάλυση 25/01/2024

Μετά την ήττα στο Σούπερ Καπ, η Ατλέτικο πήρε εκδίκηση από τη Ρεάλ και την απέκλεισε από το Κύπελλο Ισπανίας με το εμφατικό 4-2. Ο Αντούαν Γκριεζμάν ήταν ξανά πρωταγωνιστής και η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, που έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα Ισπανίας, παρέμεινε στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Λίγες μέρες μετά ήρθε και το δύσκολο 1-0 στην έδρα της Γρανάδα για μία Ατλέτικο με ups and downs και αρκετούς τραυματισμούς: Οι Ρεινίλντο, Αθπιλικουέτα, Λεμάρ και Βιτόλο βρίσκονται στα «πιτς», ενώ υπάρχει ανάγκη και για ανάσες σε κομβικούς παίκτες, όπως ο Γκριεζμάν, ο Κόκε και ο Ντε Πολ. Επίσης, όλα δείχνουν ότι αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του Άνχελ Κορέα, που ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία.

Στην άλλη μεριά, η κατάσταση στη Σεβίλλη είναι κάτι παραπάνω από οριακή. Το βαρύ και ασήκωτο 5-1 από την Χιρόνα άφησε τους Σεβιγιάνους στην 17η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με 16 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και την Κάντιθ.

Η γκρίνια και η εσωστρέφεια «πνίγουν» τη Σεβίλλη, που δεδομένα έχει ως πρωταρχικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, κάτι που στην αρχή της χρονιάς φαινόταν κάτι μακρινό, στα όρια ενός σεναρίου επιστημονικής φαντασίας. Το Κύπελλο περνά σε δεύτερη μοίρα, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να υπάρξει σοβαρή προσέγγιση γιατί στο… τραπέζι βρίσκεται μία κούπα.

Εκτός δράσης για τους φιλοξενούμενους οι Γκουντέλι, Λουκεμπάκιο, Σάλας, εξαιρετικά αμφίβολος ο Ακούνια, στο Κόπα Άφρικα ο σημαντικός Γιουσέφ Εν – Νεσίρι.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη: Στατιστικά και Προϊστορία 25/01/2024

  • 4/5 τελευταία ματς της Ατλέτικο έληξαν με συνδυασμό Over 2.5 γκολ και G/G.
  • Και τα τέσσερα τελευταία ματς της Σεβίλλης έληξαν με συνδυασμό Over 2.5 και G/G.
  • Η τελευταία νίκη της Σεβίλλης επί της Ατλέτικο καταγράφηκε το 2021. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι Μαδριλένοι μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε ματς.
  • Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έμειναν στο Under 2.5 γκολ.
  • Στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους για το Κύπελλο, πίσω στο 2018, η Σεβίλλη κέρδισε την Ατλέτικο με 3-1.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη: Προγνωστικά 25/01/2024

Μεγάλο φαβορί η Ατλέτικο. Η Σεβίλλη έχει πολλά προβλήματα και ο στόχος της είναι η αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και με την ψυχολογία στα ύψη μετά το εμφατικό 4-2 επί της Ρεάλ.

Για το μεγάλο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Η αμυντική γραμμή παίζει δευτερεύοντα ρόλο και στις δύο πλευρές, ενώ είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει αρκετή ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι. Η πρόκριση θα έρθει μόνο από γκολ, οπότε το τέμπο θα είναι σίγουρα υψηλό.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/01/2024

Εκτός οι Ρεινίλντο, Αθπιλικουέτα, Λεμάρ και Βιτόλο για τον Σιμεόνα, που δεν υπολογίζει επίσης στον… φευγάτο Κορέα. Η Σεβίλλη, στην άλλη μεριά, θα αγωνιστεί χωρίς τους Εν Νεσίρι, Λουκεμπάκιο, Γκουντέλι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ακούνια.

Ατλέτικο Μαδρίτης (3-5-2): Όμπλακ – Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο – Μολίνα, Κόκε, Ντε Πολ, Σαούλ, Λίνο – Μοράτα, Γκριεζμάν

Σεβίλλη (4-3-3): Νμτίτροβιτς – Νάβας, Μαρκάο, Ράμος, Πεντρόσα – Γιορντάν, Σόου, Ράκιτιτς – Λαμέλα, Οκάμπος, Ρομέρο

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ