el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/01/2024

H 19η αγωνιστική της Super League κρύβει μία επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον φορμαρισμένο Ατρόμητο (17:30) και θέλει να αντιδράσει μετά το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο από τον Άρη.

Παράλληλα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα προσπαθήσει να πλησιάσει την κορυφή, από την οποία απέχει δύο πόντους, έχοντας 39 βαθμούς.

Στην άλλη μεριά, ο Ατρόμητος θέλει να παραμείνει αήττητος για 14ο συνεχόμενο ματς και ταυτόχρονα να πλησιάσει την πρώτη εξάδα. Για την ώρα, οι Περιστεριώτες είναι 7οι με 23 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Αστέρα Τρίπολης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Περιστέρι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Ατρόμητος – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 21/01/2024

Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (17:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άρη σε δύο ματς, ηττήθηκε στα πέναλτι και τελικά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Το κλίμα βάρυνε αρκετά και η ΑΕΚ καλείται να αντιδράσει με μία σημαντική νίκη, κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν περιθώριο για γκέλα, αφού αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην 3η θέση (39β.) και στο -2 από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Με ερωτηματικό δίπλα από το status του Λιβάι Γκαρσία και χωρίς τους Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Ζίνι και Γαλανόπουλο, η «Ένωση» θα παραταχθεί με αρκετά προβλήματα και με συσσωρευμένη κούραση στα πιο… βαριά χαρτιά της. Με βάση πάντως τα δεδομένα και την ανάγκη για το διπλό, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Τσούμπερ, ενώ υποψήφιοι για να παίξουν από το 1ο λεπτό είναι επίσης οι Μάνταλος και Άμραμπατ.

Στην άλλη μεριά, ο Ατρόμητος είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Super League: Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα των δυτικών προαστίων είναι αήττητη στα τελευταία 13 ματς, ενώ κέρδισε τρεις φορές στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η έλευση του Σάσα Ίλιτς μεταμόρφωσε εντελώς τον Ατρόμητο, που πλέον βρίσκεται στην 7η θέση με 23 βαθμούς, μόλις τρεις λιγότερους από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ατρόμητος θα παραταχθεί με τους Τσιντώτα, Κιβρακίδη, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουντέ, Κουέν, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια και Βέργο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ «τρέχει» ένα εξαιρετικό σερί στα ματς με τους Περιστεριώτες: Για την ακρίβεια, οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν στα τελευταία έξι παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ η τελευταία νίκη του Ατρόμητου καταγράφηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ατρόμητος – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 21/01/2024

  • O Ατρόμητος δεν έχασε ούτε μία φορά στους τελευταίους 13 αγώνες του.
  • Ο Ατρόμητος κατέγραψε G/G στα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της ΑΕΚ συνοδεύτηκαν με G/G.
  • Η ΑΕΚ δεν κέρδισε στα τρία τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η ΑΕΚ μετρά έξι σερί νίκες κόντρα στον Ατρόμητο. Στα τέσσερα από αυτά τα ματς κράτησε απαραβίαστη την εστία της.
  • Η ΑΕΚ κέρδισε μόλις μία φορά στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Προγνωστικά 21/01/2024

Δύσκολο ματς για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» δεν είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα και βίωσε σοκ με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας βελτιωμένος σε όλα τα επίπεδα.

Για το ματς στο Περιστέρι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G.G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01 ΣΤΗ NOVIBET

H ΑΕΚ είναι ασταθής αμυντικά από την αρχή της σεζόν και οι απουσίες των Μουκουντί – Χατζισαφί έχουν επηρεάσει ακόμα περισσότερο την «κιτρινόμαυρη» λειτουργία στο πίσω μέρος του γηπέδου. Ο Ατρόμητος διανύει περίοδο φόρμας, έχει ποιότητα επιθετικά και αυτό γέρνει την πλάστιγγα προς το G/G.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατρόμητος – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/01/2024

Χωρίς νέα προβλήματα ο Ατρόμητος, που θα παραταχθεί πιθανότατα χωρίς τους Σάμουελ Φριντζόνσον και Γκαετάν Ρομπάιγ.

Χωρίς τους Αρόλντ Μουκουντί, Εχσάν Χατζισαφί, Μιλάντ Μοχαμαντί, Ζίνι, Κώστα Γαλανόπουλο η ΑΕΚ, που θα παραταχθεί ξανά δίχως το Λιβάι Γκαρσία. Όπως όλα δείχνουν, ο Τσούμπερ θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Πόνσε δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Aτρόμητος (4-5-1): Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Ντιρκς, Κουντέ, Γιουμπιτάνα, Κουέν, Βαλένσια – Βέργος

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Σιντιμπέ – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Τσούμπερ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ