el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/12/2023

Επιστρέφει στη δράση η Super League με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει παγίδες για τα φαβορί. Μια από αυτές θα στήσει ο Ατρόμητος στον Παναθηναϊκό την Κυριακή το βράδυ (20:30) στο Περιστέρι στην εκκίνηση του β’ γύρου στο πρωτάθλημα.

Το «τριφύλλι» είναι πληγωμένο από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και στρέφεται αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Ατρόμητος τρέχει αήττητο σερί και θέλει μια μεγάλη νίκη για να κοιτάξεις τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση της Super League ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/12/2023

Το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την βία και οι δύο ομάδες θέλουν το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ατρόμητος τρέχει αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων στη Super League και ψάχνει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις τοπ ομάδες του πρωταθλήματος για να ξεφύγει από την 10η θέση της βαθμολογίας.

Στο Περιστέρι η ομάδα του Σάσα Ίλιτς είναι αήττητη και παρουσιάζει μεγάλη τάση στις ισοπαλίες (4), ενώ έχει πανηγυρίσει μόνο μια νίκη.

Το τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για τον Ατρόμητο ήταν η ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Λάρισας σε παιχνίδι για το Κύπελλο. Ο Σέρβος προπονητής έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό στατιστικό, αφού από την στιγμή (24/10) που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ατρόμητος δεν έχει ηττηθεί σε καμία διοργάνωση (σύνολο 7 ματς).

«Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή των παιχτών το ότι όσο καιρό είμαι εδώ  δεν έχουμε ηττηθεί. Ελπίζω να συνεχίσουμε στον δρόμο της βελτίωσης», τόνισε ο Σάσα Ιλιτς, ο οποίος στηρίζει πολλά στην εμπειρία των Τζαβέλα, Ντε Μποκ, Καμαρά και Κουντέ μεσοαμυντικά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Βέργος, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε και από τον Παναθηναϊκό.

Εκτός είναι οι δύο πολύ μεγάλοι άτυχοι της σεζόν, Παναγιώτης Τσαντίλας και Σπύρος Αμπαρτζίδης, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και Γιώργος Τζοβάρας που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις.

Ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει με πληγωμένο θηρίο. Η ήττα και ο αποκλεισμός από την Ευρώπη στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα (Video) έφερε απογοήτευση και προβληματισμό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει από τους παίχτες του αντίδραση με «τρίποντο», προκειμένου το «τριφύλλι» να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα, ο ίδιος μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι θέλησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες και τους ζήτησε να ξεχάσουν το ευρωπαϊκό ματς.

«Για ομάδα που ήθελε την πρόκριση δεχθήκαμε αρκετά γκολ στον όμιλο και αυτό μας στοίχισε», υποστήριξε ο Σέρβος προπονητης.

Οι «πράσινοι» οδηγούν την κούρσα κι έχουν την καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα μεγάλο αγκάθι στον Παναθηναϊκό παραμένει η ανασταλτική λειτουργία.

Το τεχνικό επιτελείο λόγω και της κούρασης αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές και αναζητεί τη σταθερότητα στην άμυνα. Εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Μάγκνουσον, Πάλμερ και τιμωρημένος ο Μλαντένοβιτς. «Νοκ άουτ» με τραυματισμό και ίωση τέθηκαν και οι Τζούρισιτς, Βέρμπιτς, αντίστοιχα.

Ο Μπρινιόλι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ στο κέντρο της άμυνας ενδέχεται να παίξει ο Αράο, προκειμένου να επιστρέψει στη μεσαία γραμμή ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Για λόγους ενέργειας οι Τσέριν, Μαντσίνι που με τη Μακάμπι μπήκαν αλλαγή θα ξεκινήσουν στην 11αδα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Σπόραρ θα κληθεί να βοηθήσει περισσότερο, αφού ο Ιωαννίδης προέρχεται από δυνατό 90λεπτο.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 17/12/2023

  • Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ατρόμητο και επικράτησε με σκορ 5-0.
  • Ο Παναθηναϊκός στις τελευταίες 4 επισκέψεις του στο Περιστέρι μετράει ισάριθμες νίκες και ηττήθηκε τελευταία φορά (2-0) τη σεζόν 18/19.
  • 46 φορές έχουν συναντηθεί συνολικά οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός μετράει 27 νίκες, ο Ατρόμητος 9 και 10 παιχνίδια έληξαν ισοπαλία.
  • Ο Παναθηναϊκός σε 13 αγωνιστικές μετράει 10 Over και 3 Under. Ο Ατρόμητος έχει 7 Over και 6 Under.
  • Βαθμολογία Super League.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 17/12/2023

Για το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της novibet.

Ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα τρέχει αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων με 3 ισοπαλίες και 2 νίκες. Στα συγκεκριμένα ματς (όλα Goal) έχει βρει με άνεση δίχτυα. Την ίδια ώρα δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι και η άμυνα του Παναθηναϊκού «τρώει» φάσεις σε αντεπιθέσεις.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει απτόητος να βρίσκει δίχτυα. Σκόραρε ακόμη και με τη Μακάμπι Χάιφα σε ματς που στράβωσε για τους «πράσινους». Ο Έλληνας φορ και θα βάλει δύσκολα και στην άμυνα των γηπεδούχων.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 7 από τα 13 ματς σκοράρει και προηγείται στο ημίχρονο.

αποδοση 2.05 να κερδισει το πρωτο ημιχρονο ο παναθηναϊκος

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ