el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/01/2024

Πρόωρο «τελικό» παίζουν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός την Τετάρτη (19:00) στο Περιστέρι με στόχο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες υπόσχονται μια επική «μονομαχία» με τους γηπεδούχους να έχουν το υπέρ τους 1-2 από τη νίκη στη Λεωφόρο και τους «πράσινους» να ψάχνουν την ανατροπή για να μην βυθιστούν στην γκρίνια.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπελλου ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/01/2024

Σπουδαίο ματς με γκολ φάσεις πέναλτι μας πρόσφεραν οι δύο ομάδες στην πρώτη αναμέτρηση και πλέον περιμένουμε ανάλογη συνέχεια, αφού η ρεβάνς στο Περιστέρι είναι σαν τελικός.

Ο Ατρόμητος, μετά τη νίκη με 1-2 μέσα στη Λεωφόρο, έχει προβάδισμα πρόκρισης και παίζει το ματς της χρονιάς μέσα στην έδρα του χωρίς όμως τη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Υπενθυμίζουμε ότι στις 12 Φεβρουαρίου θα ανοίξουν και πάλι τα γήπεδα.

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη στη διοργάνωση και στοχεύει αρχικά στην πρόκριση στους «4» και στη συνέχεια στον μεγάλο τελικό για 3η φορά στην ιστορίας της.

Το «αστέρι» φέτος έχει κερδίσει ήδη δυο φορές τον Παναθηναϊκό (σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και η όρεξη για μια μεγάλη πρόκριση έχει ανοίξει για τα καλά.  Άπαντες αναφέρουν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και χαρακτηρίζουν το ματς ιστορικό για τον σύλλογο.

Ο Σέρβος προπονητής θα πάει με την συνταγή που του χάρισε τη νίκη στη Λεωφόρο. Αυτό σημαίνει ότι θα κλείσει τους διαδρόμους στο πίσω μέρος του γηπέδου και θα χτυπήσει την «πράσινη» άμυνα στις αντεπιθέσεις.

Ζητούμενο είναι η βελτίωση στην άμυνα, αφού ο Ατρόμητο την Κυριακή με τον Αστέρα στην Τρίπολη ηττήθηκε 3-1 και στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος έχει δεχθεί 8 γκολ!

Ο Παναθηναϊκός μετά τις δυο σερί ήττες από Ατρόμητο στο Κύπελλο και ΠΑΟΚ στη Super League δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Η ανατροπή του σκορ και η πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης είναι «μονόδρομος» και ένας πιθανός αποκλεισμός θα οδηγήσει την ομάδα στην κρίση.

Οι «πράσινοι» στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο έκαναν τα εύκολα δύσκολα και η εξαιρετική εκκίνηση με το γκολ του Αίτόρ συνοδεύτηκε από διαδοχικά λάθη στην άμυνα. Στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ και μετά την ανάπαυλα έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του Ιωαννίδη.

Ο Φατίχ Τερίμ θα κληθεί να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία, αφού οι «πράσινοι» δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ σε αντεπιθέσεις. Αυτό φάνηκε και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού στην άμυνα.

Στο απουσιολόγιο βρίσκονται οι Βαγιαννίδης, Βέρμπιτς, Σπόραρ, ενώ ανέτοιμος είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος τρέχει να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, ο Γερεμέγεφ θα είναι η μοναδική λύση κλασικού φορ και ο Τερίμ θα κληθεί να κάνει σωστή διαχείριση ενόψει και του νέου ντέρμπι που ακολουθεί με τους Πειραιώτες.

Ο Τάσος Μπακασέτας που με τον ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού» θα ξεκινήσει βασικός, ενώ βοήθειες από τον πάγκο ενδέχεται να προσφέρει και ο Παλάσιος.

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί αποτελεσματικότητα και ενέργεια στο Περιστέρι και ο Τερίμ σε σχεση με τον Ατρόμητο σχεδιάζει φρεσκάρισμα. Η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, στα χαφ φαβορί είναι οι Αράο, Βιλένα ή Τσέριν και Τζούρισιτς και στην επιθετική τριάδα υπάρχει η πιθανότητα να τοποθετηθεί στην κορυφή ο Μπακασέτας με τους Αϊτόρ και Μαντσίνι στα άκρα.

Στη θέση του τερματοφύλακα υπάρχει διλημμα ανάμεσα σε Νταγκόφσκι και Λοντίγκιν, όμως ενδέχεται να προτιμηθεί ο δεύτερο που χάρισε και την μεγάλη πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού στα πέναλτι.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Περιστέρι ορίστηκε ο Ευαγγέλου με βοηθούς τους Κωστάρα, Δημητριάδη και VAR τον Ζαμπάλα.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 31/01/2024

  • Παναθηναϊκός και Ατρόμητος έχουν συναντηθεί συνολικά 48 φορές στο παρελθόν. Οι «πράσινοι» μετρούν 27 νίκες, το «αστέρι» 11, ενώ 10 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Σε 25 ματς με γηπεδούχο τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός μετράει 13 νίκες, 7 ήττες και 5 ισοπαλίες.
  • Ατρόμητος και Παναθηναϊκός έχουν συναντηθεί φέτος 3 φορές. Το «αστέρι» μετράει δύο νίκες, η μια στο Περιστέρι (3-2) στο Πρωτάθλημα και η άλλη στο ματς της περασμένης βδομάδα (1-2) στη Λεωφόρο στο Κυπέλλο και ο Παναθηναϊκός μια νίκη με 5-0 στον πρώτο γύρο της Super League. Για την ιστορία και τα τρία ματς φέτος έχουν λήξει Over.
  • Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στο Περιστέρι θα συναντήσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ- Πανσερραϊκός.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 31/01/2024

Το διακύβευμα είναι τεράστιο για τις δύο ομάδες, αφού διεκδικούν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Για το σπουδαίο ματς στο Περιστέρι επιλεξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Ο Τερίμ θέλει ενα γρήγορ γκολ για να φύγει το άγχος. Αυτό το έκανε και στη Λεωφόρο.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06 

Ο Τάσος Μπακασέτας θα αναλάβει δράση. Κόντρα στον Ατρόμητο άγγιξε το γκολ (είχε δοκάρι), ενώ με τον ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα.

ανυτιμε σκορερ μπακασετασ σε αποδοση 3.00 

Θα γίνουν επικές μονομαχίες στις περιοχές και το VAR θα έχει αρκετή δουλειά. Ο Παναθηναϊκός τόσο στην Λεωφόρο με τον Ατρόμητο, όσο και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.65


Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ