el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/10/2022

Εμβόλιμη αγωνιστική στη LaLiga και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ κλέβει την παράσταση το βράδυ της Πέμπτης (22:00).

Στο Καμπ Νου οι γηπεδούχοι είναι φαβορί για τη νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι ισχυρό αουτσάιντερ και δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα «όπλα».

Οι Καταλανοί είναι πληγωμένοι και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, προκειμένου να μην χάσουν από τα μάτια τους τη Ρεάλ. Στην αντίπερα όχθη το «κίτρινο» αναζητεί ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ξεκινήσει να πρωταγωνιστεί στην πρώτη 6αδα της Ισπανίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα  απέναντι στη Βιγιαρεάλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη LaLiga!


Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/10/2022

Η Μπαρτσελόνα, όπως αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις τους στοιχήματος, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως η αγωνιστική της εικόνα δεν εμπνέει και τόση σιγουριά.

Οι Καταλανοί την περασμένη Κυριακή ηττήθηκαν (1-3 Video) για πρώτη φορά στη LaLiga, αφού στο ντέρμπι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη εμφάνισαν αρκετές αμυντικές αδυναμίες. Η Μπάρτσα δέχθηκε τρία γκολ στο El Clasico και όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη ήττα έφερε αναστάτωση στις τάξεις, αφού την έριξε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η ήττα στο ντέρμπι σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται και με το ένα πόδι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ έχει εκτοξεύσει την κριτική προς το πρόσωπο του Τσάβι στα ύψη. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα συνέστησε ψυχραιμία και πλέον το μόνο γιατρικό είναι η νίκη απέναντι στη Βιγιαρεάλ.

«Δυστυχώς φύγαμε με άδεια χέρια από τη Μαδρίτη. Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε, όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και το πληρώσαμε, αφού η Ρεάλ σκόραρε δύο φορές. Αντί να ισοφαρίσουμε δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα να απογητευτούμε», τόνισε αρχικά ο Τσάβι και στη συνέχει στάθηκε στο μέλλον, λέγοντας:

«Πρέπει να συνέλθουμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τη Βιγιαρεάλ. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αντιληφθούμε πως δεν είμαστε καλά και να βγάλουμε άμεσα αντίδραση. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα. Μας έλειψε η επιθετικότητα δεν κάναμε φάουλ. Πρέπει να είμαστε πιο ώριμοι στο παιχνίδι μας. Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε κάθε στιγμή της. Δεν θέλω να θίξω τους παίκτες μου. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Είμαι ο καπετάνιος του πλοίου. Αν μιλήσουμε για ό,τι έγινε, έγιναν συγκεκριμένα λάθη.

Πρέπει να ωριμάσουμε. Πρώτα ήταν η Ίντερ, μετά ό,τι έγινε σήμερα. Δεν κάνουμε αυτό που μπορύμε να κάνουμε. Πρέπει να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, ακόμα κι όταν δεν παίζουμε καλά».

Η Βιγιαρεάλ (4-3-2) βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και αναζητεί ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση όλων στα ύψη. Το «κίτρινο υποβρύχιο» την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 4 διαδοχικά ματς στη LaLiga χωρίς νικη. Στην επικράτηση με 2-0 απέναντι στην Οσασούνα βασικός πρωταγωνιστής ήταν ο Ντανζούμα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (το ένα με πέναλτι).

«Κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι και ήταν σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες. Στην εκκίνηση του πρωταθλήματος έχουμε παίξει πολλά εκτός έδρας ματς και τα πράγματα ήταν περίπλοκα για εμάς. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να απενεργοποιούμε τα όπλα του αντιπάλου. Το ίδιο θα κάνουμε και με την Μπαρτσελόνα. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που κάναμε καλή εμφάνιση και θέλουμε ανάλογη συνέχεια», τόνισε ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι.

Η Βιγιαρεάλ, μέσα στο Καμπ Νου δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα και το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος σημαίνει πολλά για τον Λεβαντόφσκι και την παρέα του. Η ομάδα του Έμερι θα παίξει με στόχο να απενεργοποιήσει τα ατού των γηπεδούχων και θα προσπαθήσει να χτυπήσει την ευάλωτη άμυνα των Καταλανών και με αντεπιθέσεις.


Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ: Στατιστικά & Προϊστορία 20/10/2022

  • Ο προπονητής της Μπάρτσα δέχεται κριτική μετά το 3-3 με την Ιντερ και την ήττα με 3-1 στο El Clasico. Μάλιστα, οι λάτρεις της στατιστικής έβαλαν κάτω τα νούμερα και στάθηκαν στο ποσοστό νικών του Τσάβι, που σε σύγκριση με τους προηγούμενους έξι προπονητές της ομάδας, είναι το χειρότερο. Συγκεκριμένα ο Τσάβι έχει 56% σε νίκες με 28 νίκες, 11 ισοπαλίες, 11 ήττες.
  • Την περασμένη σεζόν η Βιγιαρεάλ υπό τις οδηγίες του Έμερι έστησε «πάρτι» μέσα στο Καμπ Νου και πανηγύρισε νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ με σκορ 0-2.
  • Από το 2015 κι ανεξαρτήτως έδρας η Βιγιαρεάλ έχει κερδίσει μόνο μια φορά (πέρυσι) την Μπαρτσελόνα. Στα υπόλοιπα 13 ματς οι Καταλανοί μετρούν 10 νίκες και 3 παιχνίδια σταμάτησαν στην ισοπαλία. Τα 3 «Χ» της προϊστορίας ήρθαν όλα με Goal (2-2, 1-1, 4-4).
  • Τα 6 από τα 7 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχουν λήξει Over 2,5 και τα 5/7 Goal.
  • Στα 8 από τα 10 ματς η Μπαρτσελόνα έχει προηγηθεί στο σκορ, ενώ στα 7/9 είχε προβάδισμα στο πρώτο 45λεπτο.
  • 6 Over και 3 Under σε 9 αγωνιστικές μετράει η Μπαρτσελόνα στο φετινό πρωτάθλημα.
  • Το όπλο της Βιγιαρεάλ είναι η άμυνα, η οποία μοιράζει απλόχερα Under. Συγκεκριμένα σε 9 αγωνιστικές το «κίτρινο υποβρύχιο» μετράει 7 Under και μόλις 2 Over.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ: Προγνωστικά 20/10/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της LaLiga!

Η Μπαρτσελόνα φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες για να ξεχάσει την ήττα στο El Clasico και παράλληλα να σταματήσει την «γκρίνια». Η Βιγιαρεάλ με όπλο την εξαιρετική αμυντική λειτουργία είναι σκληρό καρύδι και δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί.

Χ2 (ΔΕ) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Καταλανοί παρουσιάζουν αρκετές αδυναμίες στην άμυνα κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί η ομάδα του Ουνάι Έμερι

ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΤΟ 1-1 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65

Ο Τσάβι ζήτησε περισσότερη αποτελεσματικότητα και ο Λεβαντόφσκι θα μπει με το πόδι στο γκάζι.

ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/10/2022

Ο Τσάβι δεν υπολογίζει στην άμυνα τους Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπεγερίν, ενώ μετά τις γκέλες του Πικέ διστάζει να τον εμπιστευτεί στο κέντρο της άμυνας. Εκτός είναι και ο επιθετικός Ντεπάι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν –Αλονσο, Κουντέ, Έρικ Γκαρσία, Μπαλντέ – Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι – Ντεμπελέ, Ραφινια, Λεβαντόφσκι.

Βιγιαρεάλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/10/2022

Ο Ουνάι Έμερι είδε την ομάδα του να βελτιώνεται και επιθετικά στο τελευταίο ματς με την Οσασούνα. Οι απουσίες των Ζεράλντ Μορένο (φορ), Φράσις Κοκλέν (χαφ) δεν περνάνε απαρατήρητες, ενώ ο Λο Σέλσο λογικά θα προλάβει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ρούλι – Πεντράθα, Τόρες, Αλμπιολ, Φεμένια – Παρέχο, Καπουέ – Λο Σέλσο, Τσουκουέζε, Μπένα – Ντανζούμα.


Διαβάστε ακόμα… 

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ