el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Προγνωστικά, Ανάλυση 15/09/2023

Με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μπάγερν και Λεβερκούζεν σηκώνει αυλαία η 4η αγωνιστική της Bundesliga. Οι δύο ομάδες βαδίζουν χέρι-χέρι και την Παρασκευή το βράδυ (21:30) στο Μόναχο θα λύσουν τις διαφορές τους.

Τα βλέμματα όλων θα πέσουν και στο «μπρα ντε φερ» των δύο κορυφαίων επιθετικών του γερμανικού πρωταθλήματος. Χάρι Κέιν εναντίον Βίκτορ Μπονιφάς!

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Bundesliga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Bundesliga!

 


Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/09/2023

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν με τρεις νίκες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος αποδεικνύει ότι και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Γερμανία.

Τα πάντα στους Βαυαρούς περιστρέφονται γύρω από τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός σε τρεις συμμετοχές μετράει ισάριθμα γκολ και μια ασίστ και είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Για τον προπονητή της Μπάγερν είναι ματς αποδείξεων η αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν, αφού στο περασμένο παιχνίδι, τον Μάριο του 2023, οι Βαυαροί ηττήθηκαν στο BayArena με σκορ 2-1 και η διοίκηση του έδωσε εντολή να αντικαταστήσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Το τελευταίο δείγμα γραφής για την Μπάγερν ήταν η νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ με ανατροπή του σκορ.

Υψηλά στάνταρ στην κλασική μονομαχία έπιασε ο Λερόι Σανέ, ο οποίος είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες των Βαυαρών, ενω το νικητήριο γκολ πέτυχε στο φινάλε της αναμέτρησης (87′) ο Ματίς Τελ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και τα δύο γκολ της Μπάγερν τα έφτιαξε ο Κίμιχ!

Η Λεβερκούζεν σε αυτές τις τρεις πρώτες στροφές λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και το 3/3 αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο προπονητής Τσάμπι Αλόνσο που στο παρελθόν διέπρεψε με τη φανέλα της Μπάγερν κατακτώντας 3 πρωταθλήματα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και στην επίθεση στηρίζει τα πάντα στον φορμαρισμένο Βίκτορ Μπονιφάς.

Ο Νιγηριανός σέντερ φορ με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ έχει σπάσει τα κοντέρ και αποδεικνύει ότι δικαίως οι «ασπιρίνες» δαπάνησαν 20 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσουν από τη βελγική Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Η Λεβερκούζεν στο τελευταίο της παιχνίδια πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες έκανε επίδειξη δύναμης με αντίπαλο την Ντάρμσταντ. Συγκεκριμένα πάτησε γκάζι σε πρώτο και δεύτερο ημίχρο και επικράτησε 5-1 με τον Μπονιφάς να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Παίκτης κλεδί για τις «ασπιρίνες» είναι ο 20χρονος Φλόριαν Βιρτς. Ο νεαρός Γερμανός μέσος οργανώνει το παιχνίδι της Λεβερκούζεν και είναι από τους παίκτες που έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές στα ύψη. Ο Βιρτς βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.


Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Στατιστικά, Προϊστορία 15/09/2023

  • Η προϊστορία είναι υπέρ των Βαυαρών. Σε 88 αναμετρήσεις στην Bundesliga ανεξαρτήτως έδρας η Μπάγερν μετράει 52 νίκες, η Λεβερκούζεν 19, ενώ 17 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Οι δύο ομάδες στο παρελθόν έχουν συναντηθεί οκτώ φορές σε ντέρμπι κορυφής και η Μπάγερν μετράει επτά νίκες και μόλις μια ήττα (το 1986).
  • 44 φορές έχουν συναντηθεί στο Μόναχο οι δυο ομάδες σε ματς πρωταθλήματος. Η Μπάγερν μετράει 33 νίκες και η Λεβερκούζεν μόλις 4, ενω 7 παιχνίδια έχουν σταματήσει στο «Χ». Τελευταία φορά η Λεβερκούζεν νίκησε (1-2) στο «Allianz Arena» τον Νοέμβριο του 2019.
  • Μπάγερν και Λεβερκούζεν σε 3 αγωνιστικές στην Bundesliga μετράνε μόνο νίκες με 3 Over, 2 Goal και 1 No Goal και ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας.
  • Ο Τόμας Τούχελ ως προπονητής της Μπάγερν θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τη Λεβερκούζεν. Ωστόσο, στο παρελθόν στον πάγκο των Μάιντζ και Ντόρτμουντ έχει παίξει 14 παιχνίδια απέναντι στις «ασπιρίνες» με απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες.
  • Ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, στη μια και μοναδικλη φορά που έχει αντιμετωπίσει την Μπάγερν μετράει μια νίκη. Πρόκειται για το περυσινό παιχνίδι (2-1) στο BayArena.
  • Βαθμολογία Bundesliga 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Προγνωστικά 15/09/2023

Για το μεγάλο ματς της Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν και Λεβερκούζεν επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της novibet!

Φουλ επίθεση παίζουν οι δύο ομάδες και δεν πρόκεται να αλλάξουν το πλάνο τους. Η Λεβερκούζεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μέσα στο Μόναχο θα βάλει δύσκολα στην Μπάγερν.

0-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα σε αποδοση 2.70

Σε καταπληκτική φόρμα ο σέντερ φορ της Λεβερκούζεν θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Μπάγερν.

ανυτιμε σκορερ βικτορ μπονιφασ σε αποδοση 3.60 στη novibet

Η μπάλα στο παιχνίδι θα παγαίνει πάνω κάτω και οι αμυντικοί δύσκολα θα αποφύγουν κάποιο λάθος μέσα στα όρια της μεγάλης περιοχής.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.90 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπάγερν – Λεβερκούζεν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/09/2023

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Μόνιμα εκτός παραμένει ο Νόιερ (τερμ.), ενώ οι Μουσιάλα (μέσος) και Γκερέιρο (μπακ) δεν είναι σε βαθμό ετοιμότητας για να βγάλουν 90λεπτο.

Το σημαντικότερο πρόβλημα αφορά στον Κίμιχ και η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Διλημμα υπάρχει ανάμεσα σε Κομάν και Γκνάμπρι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ουλράιχ – Μαζραουί, Ουπαμεκάνο, Κιμ, Ντέιβις – Κίμιχ (Λάιμερ), Γκορέτσκα – Σανέ, Μίλερ, Κομάν – Κέιν

Λεβερκούζεν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/09/2023

Ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, υπολογίζει κανονικά τον Αντλί (εξτρέμ), ενώ με δεδομένο ότι ο Παλάσιος άργησε να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας δεν θα τον ξεκινήσει. Τραυματίας παραμένει ο επιθετικός Πάτρικ Σικ, όμως ο Μπονιφάς είναι σε φόρμα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Χραντέτσκι – Κοσούνου, Ταχ, Ταπσόμπα – Φρίμπονγκ, Άντριχ, Τζάκα, Γκριμάλντο – Χόφμαν, Βίρτς – Μπονιφάς


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ