el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/09/2023

Τετάρτη σημαίνει Champions League και το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεσπόζει στην 1η αγωνιστική του Α’ ομίλου.

Στο Μόναχο (22:00) οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σ’ ένα ματς που οι γηπεδούχοι είναι φαβορί λόγω έδρας και αγωνιστικής εικόνας, ενώ οι φιλοξενούμενοι σαν ισχυρό αουτσάιντερ ψάχνουν τον τρόπο να επιστρέψουν στα θετικά αποτέλεσμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να δούμε ματσάρα.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Champions League στο Μόναχο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Champions League. 

 


Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/09/2023

Στην «Allianz Arena» του Μονάχου μας περιμένει μια αναμέτρηση γιγάντων. Οι δύο ομάδες συνολικά έχουν κατακτήσει 9 έπαθλα Champions League με την Μπάγερν να μετράει 6 και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3.

Αμφότερες θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί« τις φετινές τους υποχρεώσεις στον πρώτο όμιλο του Champions League και να πάρουν το πάνω χέρι από την εκκίνηση. Εκεί συμμετέχουν Γαλατασαράι και Κοπεγχάγη.

Η Μπάγερν την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει ακόμα στο φουλ τις μηχανές της και ο Τούμας Τούχελ βάζει τις δικές του αγωνιστικές πινελιές σ’ ένα ρόστερ που διαθέτει αμέτρητες λύσεις σε όλες τις γραμμές.

Οι Βαυαροί στην κορυφή της επίθεσης στηρίζουν τα πάντα στον Χάρι Κέιν, ο οποίος από πίσω του έχει παίκτες όπως οι Μίλερ, Κομάν, Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Τελ και Σανέ που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας στην Bundesliga βρίσκονται παρέα με τη Λεβερκούζεν στην κορυφή της βαθμολογία και την Παρασκευή στο ντέρμπι κορυφής έμειναν στο 2-2 μέσα στο Μόναχο.

Η Μπάγερν προηγήθηκε δύο φορές με τους Κέιν, Γκορέτσκα κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες να καθαρίσει τη νίκη. Την αστοχία της την πλήρωσε στο φινάλε, αφού ισοφαρίστηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Οι Βαυαροί στον Α’ όμιλο του Champions League είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση, όμως αυτό θέλουν να το δείξουν στο τερέν. Ο στόχος τους είναι να συνεχίσουν το απίστευτο σερί τους, αφού σε φάση ομίλων έχουν να ηττηθούν από τον Σεπτέμβριο του 2017 (0-3 από Παρί). Επίσης, η Μπάγερν διατηρεί και το ρεκόρ συνεχόμενων νικών (13) στη διοργάνωση.

«Ξεκινάμε μ’ έναν μεγάλο αντίπαλο τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Όπως πάντα έτσι και φέτος έχουμε μεγάλες βλέψεις στο Champions League», υποστήριξε παραμονή της αναμέτρησης ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται με το «καλημέρα» στη νέα σεζόν σε αγωνιστική κρίση. Τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League (ήττα από Άρσεναλ στο Λονδίνο 3-1 και ήττα στο Ολντ Τράφορντ από Μπράιτον με 1-3 Video) έχουν φέρει γκρίνια και εσωστρέφεια.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται ήδη στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας και ο προπονητής Έρικ Τεν Χαγκ δεν στηρίζεται πλέον από τους οπαδούς της ομάδας. Μετά την ήττα από την Μπράιτον ο Ολλανδός αποδοκιμάστηκε έντονα και ακούστηκε ρυθμικά από την εξέδρα το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Παράλληλα, η εσωστρέφεια κορυφώθηκε με τον Σάντσο να τα σπάει με τον προπονητή του και να υποβιβάζεται στη β’ ομάδα. Τα αποδυτήρια μυρίζουν μπαρούτι, την ίδια ώρα που τα σενάρια περί πώλησης συνεχίζονται.

Η όλη κατάσταση αναμφισβήτητα φέρνει έξτρα δυσκολίες στη Γιουνάιτεντ για την αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο.


Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά, Προϊστορία 20/09/2023

  • Κρατάει χρόνια η κόντρα των δύο ομάδων σε υψηλό επίπεδο. Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν συναντηθεί 11 φορές στο παρελθόν. Οι Βαυαροί μετρούν 4 νίκες, οι «μπέμπηδες» 2 και 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Η πιο πρόσφατη μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στη φάση των 16 του Champions League τη σεζόν 13/14. Στο πρώτο ματς στην Αγγλία το παιχνίδι έληξε 1-1 και στη ρεβάνς στο Μόναχο η Μπάγερν νίκησε 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
  • Αξέχαστος έχει μείνει ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999. Το δραματικό φινάλε και η επική ανατροπή έχει μείνει στην ιστορία της διοργάνωσης με την ομάδα του Άλεξ Φέργκισον να πετυχαίνει στις καθυστερήσεις δύο γκολ (2-1) και να στέλνει τους Βαυαρούς από τον παράδεισο στην κόλαση κατακτώντας την κούπα.

  • 16 νίκες, 9 ήττες, 8 ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι σε γερμανικές ομάδες.
  • 25 νίκες, 16 ήττες, 18 ισοπαλίες μετράει η Μπάγερν κόντρα σε αγγλικές ομάδες.
  • Ξεχωριστό το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος σε περίπτωση που η Μπάγερν νικήσει θα φτάσει τις 100 νίκες στο Champions League σε 142 συμμετοχές με τη φανέλα των Βαυαρών.
  • 34 σερί ματς αήττητη είναι η Μπάγερν σε φάση ομίλων Champions League με 31 νίκες και 3 ισοπαλίες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 20/09/2023

Μεγάλο ματς περιμένουμε στο Μόναχο στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου στο Champios League και το ερώτημα που κυριαρχεί είναι αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταφέρει να βγει από την κρίση ή η Μπάγερν την οδηγήσει στο αδιέξοδο με νέα ήττα. Για το σπουδαίο παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Μπάγερν δεν αστειεύεται σε φάση ομίλων Champions League. Υπενθυμίζουμε ότι έχει να χάσει από τον Σεπτέμβριο του 2017 και μέσα στην έδρα της θα μπει με το πόδι στο γκάζι από το πρώτο ημίχρονο.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΜΠΑΓΕΡΝ  

Αρκετά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα έχει η Γιουνάιτεντ και η άμυνά της στα τελευταία τρία ματς στην Premier League έχει δεχθεί 8 γκολ! Ο επιθετικός της Μπάγερν, Χάρι Κέιν είναι ικανός να σκοράρει.

ανυτιμε σκορερ κειν σε αποδοση 2.10

Οι Βαυαροί μέσα στην έδρα τους έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην επίθεση παρά στην άμυνα.

ΝΙΚΗ ΜΠΑΓΕΡΝ gOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 20/09/2023

Η Μπάγερν βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μόνιμα εκτός παραμένει ο Νόιερ (τερμ.), πανέτοιμος ο Κίμιχ, αμφίβολος ο Γκερέιρο (μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ουλράιχ – Λάιμερ, Ουπαμεκάνο, Κιμ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μίλερ, Γκνάμπρι – Κέιν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 20/09/2023

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το παιχνίδια στο Μόναχο. Οι Σάντσο και Άντονι έχουν τεθεί εκτός ομάδας. Τραυματίες είναι οι Βαράν, Μάουντ, Σο, Μαλάσια, ενώ νοκ άουτ βγήκε και ο Μπισάκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ονάνα – Νταλότ, Ρεγκιλόν, Μαρτίνες, Λίντελοφ – Κασεμίρο, Έρικσεν, ΜακΤομινέι- Φερνάντες, Ράσφορντ, Χέιλουντ.


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ