el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τσέλσι – Λούτον: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/08/2023

Στην 3η αγωνιστική της Premier League, Τσέλσι και Λούτον, διασταυρώνουν τα ξίφη τους  την Παρασκευή το βράδυ (22:00). Άπαντες περιμένουν την έκρηξη των «μπλέ» μέσα στο Stamford Bridge, αφού έχουν ξεκινήσει μουδιασμένα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Αγγλία.

Η νεοφώριστη Λούτον θα στήσει παγίδες μέσα στο Λονδίνο με στόχο να αποδείξει από νωρίς ότι φέτος μπορεί να εξελιχθεί σε ευχάριστη έκπληξη και να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στην Premier League! 

 


Τσέλσι – Λούτον: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/08/2023

Η Τσέλσι είναι ξέκαθαρα το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στην Premier League απέναντι στην Λούτον. Ωστόσο, το συγκεκριμένο τίτλο τον κούβαλουσε και στο περασμένο ματς με την Γουεστ Χαμ όταν και ηττήθηκε με σκορ 3-1.

Στην πρεμιέρα οι «μπλε» υπενθυμίζουμε ότι έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και η συγκομιδή τους ενός πόντου σε δύο παιχνίδι δεν ικανοποιεί κανέναν.

Η διοίκηση της Τσέλσι στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ξόδεψε 385 εκατ. ευρώ (!) και έδωσε τα ηνία της ομάδας στον ανέθεσε Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Όπως είναι λογικό άπαντες έχουν μεγάλες βλέψεις και με δεδομένο ότι φέτος οι «μπλε» δεν έχουν υποχρεώσεις σε κάποια διοργάνωση της Ευρώπης το ζητούμενο είναι η Τσέλσι να πρωταγωνιστήσει στην Premier League.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα χρειάζονται χρόνο για να δέσουν, ενώ το σημαντικότερο πρόβλημα στη μεγάλη λίστα με τους τραυματίες είναι αυτό του Ενκουνκού. Ο επιθετικός που αποκτήθηκε έναντι 60 εκατ. ευρώ από τη Λειψία τραυματίστηκε και η επιστροφή τους αναμένεται τον Νοέμβριο.

Στην αναμέτρηση με την Γουεστ Χαμ τραυματίστηκε και Μπάρνεϊ Τσουκουμέκα και θα μείνει εκτός δράσης για έξο βδομάδες. Την ίδια ώρα η Τσέλσι έχει ακόμα στο ρόστερ της τον Ρομέλου Λουκάκου, αλλά δεν τον υπολογίζει.

Μάλιστα, οι σχέσεις τους Βέλγου φορ με τη διοίκηση βρίσκονται σε οριακό σημείο και το ζητούμενο είναι να βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει. Μέχρι τότε ο Λουκάκου θα συνεχίσει να προπονείεται με την Κ21 της ομάδας!

«Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλύτερα να συμβούν όλα αυτά στην αρχή της σεζόν παρά στα μέσα της σεζόν ή στο φινάλε. Στη συνέχεια οι παίκτες θα βρουν τη φόρμα τους και θα δημιουργήσουμε μια εξαιρετική ομάδα.

Παρά τα προβλήματα σκέφομαι θετικά θα δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα υπάρχει εξαιρετικό υλικό στο ρόστερ. Τώρα αυτό που προέχει είναι να νικήσουμε τη Λούτον», υποστήριξε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η νεοφώτιστη στην Premier League, Λούτον, στην εκκίνηση της σεζόν ηττήθηκε 4-1 στην έδρα της Μπράιτον. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς κατέρρευσε στο φινάλε της αναμέτρης και το γεγονός ότι μετά το 2-1 βγήκε μπροστά να ισοφαρίσει δεν της βγήκε σε καλό.

Η Λούτον παρουσίασε κατά διαστήματα μεγάλη αστάθεια στην άμυνα και αυτό το πλήρωσε. Μέσα στην έδρα της Τσέλσι οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν πιο κλειστά στην άμυνα με στόχο να κάνουν την έκπληξη.

Ο προπονητής της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι και υποστήριξε ότι οι παίκτες του θα παλέψουν για την έκπληξη.

«Η αλήθεια είναι ότι η Τσέλσι δαπάνησε αρκετά χρήματα και έφερε κορυφαίους παίκτες. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι μια νέα ομάδα που χτίζεται από ττην αρχή και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι στα καλυτερά της.

Για εμάς θα είναι μια δύσκολη αποστολή, αλλά ανυπομονούμε και θα κάνουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο 40χρονος Ουαλός τεχνικός της Λούτον.


Τσέλσι – Λούτον: Στατιστικά, Προϊστορία 25/08/2023

  • Τα δυο πρώτα παιχνίδια της Τσέλσι στην Premier League έληξαν Goal, ενώ μετράει 1 Over, 1 Under.
  • Μόλις 20 εκατ. ευρώ δαπάνησε η Λούτον στο μεταγραφικό παζάρι για ενισχύσεις, αντίθετα η Τσέλσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα ξοδεύοντας 385 εκατ. ευρώ. Η ακριβότερη μεταγραφή για τους «μπλε» ήταν αυτή του Καϊσέδο που κόστισε 116 εκατ. ευρώ από την Μπράιτον.
  • Η Λούτον έκανε τρομερή σεζόν πέρυσι και μετά από 31 χρόνια επέστρεψε στα σαλόνια της Premier League.
  • Δύο φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Τσέλσι και Λούτον στο FA Cup με τους «μπλε» να μετρούν ισάριθμες νίκες. Η Τσέλσι το 2022 νίκησε 3-2 εκτός έδρας, ενω είχε προηγθεί η νίκη με 3-1 το 2021 στο Stamford Bridge.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τσέλσι – Λούτον έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τσέλσι – Λούτον: Προγνωστικά 25/08/2023

H Premier League είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αφού κάθε ματς κρύβει κινδύνους για τα φαβορί. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι και Λούτον μπορεί άνετα να γίνει ροντέο και από την πλευρά μας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεστικές αποδόσεις.

Από τη μια έχουμε την Τσέλσι, η οποία ναι μεν είναι φαβορί, αλλά έχει σημαντικές απουσίες και ακόμα δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό. Στην αντίπερα όχθη η νεοφώτιστη Λούτον θα μπει στο τερέν χωρίς καμία αγωνιστική πίεση και διψάει για το πρώτο της μεγάλο αποτέλεσμα μετά από 31 χρόνια στην Premier League.

1-1 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.45

Ο άσος σε τόσο χαμηλή απόδοση 1.22 δεν έχει καμία αξία. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, αφού η Τσέλσι μπροστά στο κοινό της θα επιτεθεί για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Η Λούτον είναι ικανή με αντεπιθέσεις να σκοράρει.

goal σε αποδοση 2.10 στη novibet

Αξίζει να κοιτάξουμε τις επιλογές στα Combo Bets.

ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 GOAL & OVER 2.5 


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/08/2023

Γεματο είναι το απουσιολόγιο του προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίσο Ποτσετίνο ενόψει της αναμέτρηση με τη Λούτον. Τραυματίες οι Ενκουνκου (φορ), Τσουκουμέκα (μέσος), Μούντικ (εξτρέμ). Στην άμυνα τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό, αφού νοκ άουτ είναι οι Φοφανά, Τζέιμς, Τσαλόμπα και Μπαντιασίλ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Σάντσεθ – Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα, Κόλγουιλ – Γκούστο, Τσίλγουελ, Καϊσέδο, Φερνάντες – Γκάλαχερ, Στέρλινγκ – Τζάκσον

Λούτον: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/08/2023

Τραυματίες για την Λούτον οι Μπερκ (στοπερ), Ποτς (μπακ), Κλαρκ (χαφ), Οσό (στόπερ), όμως μόνο ο πρώτος υπολογίζεται για βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Καμίνσκι – Μπελ, Λόκιερ, Άντερσεν – Νακάμπα, Μπανζού, Γκιλς, Τσονγκ, Καμπορέ – Μόρις, Αντεμπάγιο


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ