el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/04/2024

Μεγάλο ντέρμπι στην Premier League: Η Τσέλσι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:15) για την 31η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες κόντρα σε Μπέρνλι – Μπρέντφορντ και θέλουν να επανέλθουν στις νίκες, με τη Μάντσεστερ να έχει και ένα παραπάνω βαθμολογικό κίνητρο, αφού κυνηγά την πρώτη πεντάδα της λίγκας. Η Τσέλσι δεν προλαβαίνει κάτι, όμως η τωρινή 12η θέση είναι απαγορευτική με βάση την επένδυση των τελευταίων ετών και την ποιότητα στο ρόστερ του Ποκετίνο.

Όπως και να έχει, το ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ αναμένεται συναρπαστικό και το Blog της Novibet ξεχώρισε για εσάς κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρουσίαση, Ανάλυση 04/04/2024

Παρά την κακή πορεία τους και την βαθμολογική τους θέση, ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πάντα ένα σημαντικό ντέρμπι. Στην προκειμένη περίπτωση, το βαθμολογικό κίνητρο αφορά μόνο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παλεύουν – θεωρητικά τουλάχιστον –  για την πρώτη πεντάδα της Premier League.

Αυτήν την στιγμή, η Μάντσεστερ είναι 6η με 48 βαθμούς, στο -9 από την 5η Τότεναμ, έχοντας πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ προσπαθεί παράλληλα να κρατήσει πίσω της την Γουέστ Χαμ (45β.) και σίγουρα θέλει να αντιδράσει μετά την κακή εμφάνιση στο εκτός έδρας 1-1 με την Μπρέντφορντ.

Αρκετά τα προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ, αφού εκτός δράσης είναι ξανά οι Λισάντρο Μαρτίνες, Βίκτορ Λίντελοφ, Λουκ Σο, Άντονι Μαρσιάλ και Τάιλερ Μαλάσια. Αμφίβολοι είναι επίσης οι Ραφαέλ Βαράν και Τζόνι Έβανς, με την πιθανή ενδεκάδα να αποτελείται από τους: Ονάνα, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Γουάν – Μπισάκα, Μέινου, ΜακΤόμινει, Μπρούνο, Γκαρνάτσο, Ράσφορντ, Χόιλουντ.

Αν και η Μπέρνλι έπαιζε με δέκα παίκτες, η Τσέλσι δεν μπόρεσε να την κερδίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ και το τελικό αποτέλεσμα (2-2) έφερε ξανά γκρίνια και παράπονα από φιλάθλους και δημοσιογράφους. «Ήταν απογοητευτικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος είδε την ομάδα του να μένει στην 12η θέση με 40 βαθμούς.

Οι Λονδρέζοι ψάχνουν άμεσα τρίποντα για να… σώσουν ό,τι μπορούν από ακόμα μία χαμένη σεζόν και είναι δεδομένο πως το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ αποτελεί μία καλή αφορμή για να βελτιωθεί και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για την Τσέλσι, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τους Ρις Τζέιμς, Κρίστοφερ Ενκουνκού, Ρόμπερτ Σάντσες, Μάλο Γκούστο, Λέβι Κόλγουιλ, Κάρνι Τσουκουεμέκα, Τρέβο Τσαλομπά, Γουέσλι Φοφανά, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Μπεν Τσίλγουελ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Τσέλσι αποτελείται από τους Πέτροβιτς, Ντισασί, Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκορέγια, Καϊσέδο, Φερνάντες, Γκάλαχερ, Πάλμερ, Στέρλινγκ, Τζάκσον.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως οι «Μπλε» αγνοούν τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2020. Στα τελευταία εφτά ματς ανάμεσά τους, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κέρδισαν δύο φορές, ενώ πέντε αναμετρήσεις έμειναν στην ισοπαλία.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά και Προϊστορία 04/04/2024

  • Και τα πέντε τελευταία ματς της Τσέλσι συνδυάστηκαν με G/G και Over 3.5 γκολ.
  • Τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έληξαν με G/G.
  • Η τελευταία νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ καταγράφηκε το 2020. Από τότε μέχρι σήμερα, οι δύο ομάδες έμειναν πέντε φορές στην ισοπαλία και η Γιουνάιτεντ κέρδισε δύο φορές.
  • Τα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με G/G.
  • H Τσέλσι έχασε μόλις δύο φορές στα τελευταία 16 εντός έδρας παιχνίδια της.
  • Έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έληξαν με G/G.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 04/04/2024

Αμφίρροπο ματς, που… τείνει προς την ισορροπία: Το κίνητρο βρίσκεται ξεκάθαρα στη μεριά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο και η Τσέλσι θέλει το τρίποντο για να ανέβει ψυχολογικά. Ποιοτικά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους και το παιχνίδι ξεκινά και… σταμάτα στην ισοπαλία.

Για το ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.10 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο προπονητές θα αποφύγουν το ρίσκο και , ταυτόχρονα, θα στηρίξουν την επιθετική τους γραμμή, που έχει παίκτες με ποιότητα. Δύσκολα θα κυριαρχήσει κάποια από τις δύο ομάδες και ίσως επιβεβαιωθεί ξανά ο… κανόνας που τις συνοδεύει με ισοπαλίες στα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ