el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/04/2024

Ώρα προημιτελικών για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ (22:00) για το πρώτο ματς της οκτάδας στο Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που παραμένει 1η στη Super League, ετοιμάζεται για μία ακόμα υπέρβαση και το πρώτο εκτός έδρας ματς στη «μάχη» με την Μπριζ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες για μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Βέβαια, το έργο του δεν θα είναι δύσκολο, καθώς οι Βέλγοι είναι εξαιρετικοί στην Ευρώπη, ειδικά στην έδρα τους, όπου είναι αήττητοι.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ένα θετικό αποτέλεσμα θα φέρει τον ΠΑΟΚ σε θέση ισχύος ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Για το ματς στο Βέλγιο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Κλαμπ Μπρίζ και τον ΠΑΟΚ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση, Ενδεκάδες 11/04/2024

Με φόρα από το ιστορικό 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την πρωτιά στη μάχη των πλέι-οφ της Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο (22:00) για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση: Ο ΠΑΟΚ μοιάζει… αλύγιστος το τελευταίο διάστημα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στην τεράστια ανατροπή και το ιστορικό 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως φυσικά και στα δύο εκτός έδρας ντέρμπι με Παναθηναϊκό (νίκη με 3-2) και ΑΕΚ (ισοπαλία 2-2  με γκολ στο 90ο λεπτό).

«Ο τελικός του Europa Conference League είναι το όνειρό μας στον ΠΑΟΚ», ανέφερε πρόσφατα ο Ραχμάν Μπάμπα και αυτό αρκεί για να κατανοήσει κάποιος την προσέγγιση που θα έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στα δύο κρίσιμα ματς με την Κλαμπ Μπριζ.

Για να φτάσει μέχρι εδώ, ο Δικέφαλος του Βορρά απέκλεισε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ νωρίτερα έκανε… πάρτι στον όμιλό του με πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια. Κάτι αντίστοιχο συνέβη πάντως και με τους Βέλγους, που τερμάτισαν 1οι σε όμιλο με Μπόντο/Γκλιμτ, Μπεσίκτας, Λουγκάνο, προτού ξεπεράσουν εύκολα το εμπόδιο της Μόλντε με συνολικό σκορ 4-2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει ξανά στις πολύτιμες υπηρεσίες του Τάισον, που απουσίασε από το πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ξεκινήσει μάλιστα στη βασική ενδεκάδα, μαζί με τους Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και Τόμας. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Κωνσταντέλιας, Σαμάτα, Ντεσπόντοφ και Σβαμπ.

Στη μεριά των γηπεδούχων, που στην έδρα τους φέτος για τη διοργάνωση μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε εφτά παιχνίδια προκριματικών, ομίλου και νοκ-άουτ, ο Χανς Φανάκεν αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, όμως δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι οι Σιμόν Μινιολέ και Αντρέας Σκοβ Όλσεν.

Έτσι, η ενδεκάδα της Μπριζ αναμένεται να αποτελείται από τους Γιάκερς, Ορντόνες, Σάμπε, Μέχελε, Μέιερ, Ονιεντίκα, Φανάκεν, Μπαλάντα, Νούσα, Γιουτγκλά και Σκόρας.


Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 11/04/2024

  • Η Μπριζ δεν έχει χάσει φέτος ούτε ένα εντός έδρας ματς στην Ευρώπη. Μάλιστα, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο σπίτι της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς της Κλαμπ Μπριζ έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Τα 21 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις συνοδεύτηκαν με τουλάχιστον 2 γκολ.
  • H Κλαμπ Μπριζ δεν έχει κερδίσει ποτέ τον ΠΑΟΚ: Στα τρία μεταξύ τους ματς, καταγράφηκαν δύο ισοπαλίες και μία νίκη της ελληνικής ομάδας.
  • Πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της Κλαμπ Μπριζ έληξαν με G/G.
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ έληξαν με G/G.
  • Στα τελευταία έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ κατέγραψε εννιά νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 11/04/2024

Δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται πάντως σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο… αναταραχής στα αποδυτήρια και αυτό ίσως παίξει ρόλο στο ματς, όμως παραμένουν μία ισχυρή ομάδα, ειδικά στην έδρα τους. Ο Λουτσέσκου θα κοιτάξει να προσαρμοστεί τακτικά έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του τη ρεβάνς στην Τούμπα και έτσι, παρά την επιθετική ικανότητα των δύο ομάδων, ίσως δούμε ένα «σφιχτό» ματς με χαμηλό τέμπο και αρκετές μονομαχίες στο κέντρο.

Για το ματς στο Βέλγιο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤH NOVIBET

1+ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για πίεση ψηλά ή για ρίσκα, οπότε οι δύο προπονητές θα κοιτάξουν κυρίως να… μάθουν τον αντίπαλό τους και να δουν τις ιδιαιτερότητες του αγώνα στα πρώτα λεπτά. Η Μπριζ θα μπει επιθετικά, όμως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει το «μηδέν» τουλάχιστον μέχρι το 45ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ικανότητα να «χτυπήσουν» στην κόντρα και ο Ζίβκοβιτς των 16 γκολ και 10 ασίστ φέτος είναι ικανός να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ