el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ντόρτμουντ – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/10/2022

Έφτασε η ώρα για το πρώτο «Klassiker» της φετινής σεζόν στην Bundesliga! Ντόρτμουντ και Μπάγερν θα κονταροχτυπηθούν το Σάββατο (19:30) στο πρώτο φετινό μεταξύ τους ντέρμπι για την 9η αγωνιστική και μας υπόσχονται ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Signal Iduna Park».

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας και ο νικητής αναμένεται να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει και το ψυχολογικό, αφού πάντα η ήττα σ’ ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι φέρνει προβληματισμό, ενώ η νίκη δίνει φτερά στα πόδια των παικτών για τη συνέχεια.

Παράλληλα, το γόητρο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και ο νικητής αποκτά το ρόλο του αφεντικού μέχρι την επόμενη μονομαχία!

Το Σάββατο εκτός από το Klassiker μας περιμένει και μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους.

Με 700+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!


Ντόρτμουντ – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/10/2022

Μεγάλο παιχνίδι μας υπόσχονται Ντόρτμουντ και Μπάγερν και το φετινό μεταξύ τους ντέρμπι έχει την ιδιαιτερότητα ότι οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς πίσω από τις Φράιμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου (17 β.).

Το ματς χαρακτηρίζει και ως κούρσα ταχύτητας! Oι δύο ομάδες διαθέτουν στο ρόστερ τους μερικούς από τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Η Ντόρτμουντ την Τετάρτη έριξε βάλσαμο στις πληγές της με την επικράτηση με 4-1 μέσα στην έδρα της Σεβίλλης στην 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, οι παίκτες του Εντιν Τέρζιτς διέγραψαν από το μυαλό τους την ήττα σοκ (3-2 Video) από την Κολωνία την περασμένη αγωνιστική.

Οι Βεστφαλοί απέναντι στη Σεβίλλη επανεμφάνισαν σοβαρότητα στην άμυνα και η μεσοεπιθετική τριάδα (Μπραντ, Μπέλινγκχαμ, Αντεγέμι) βρήκε δίχτυα και ανέβασε την ταχύτητα στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ.

Η παραπάνω εμφάνιση γέμισε με αισιοδοξία τους παίκτες και το επιτελείο της Ντόρτμουντ. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Τέρζιτς, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Κερδίσαμε δίκαια τη Σεβίλλη και νικήσαμε και τα αγωνιστικά προβλήματα που μας ταλαιπωρούν.

Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι και πλέον μπορούμε να πάρουμε αρκετά πράγματα μαζί μας για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν. Μας περιμένει ένα σπουδαίο ματς  και πρέπει να είμαστε αλάνθαστοι για νικήσουμε μια πανίσχυρη ομάδα».

Η Μπάγερν και ο Νάγκελσμαν, κατά τη διάρκεια της διακοπής και μετά την ήττα από την Άουγκσμπουρκ δέχθηκαν μεγάλη κριτική. Ωστόσο, την τελευταία βδομάδα η πρωταθλήτρια μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και ξαναθύμισε το τρένο που δεν κάνει στάσεις.

Αρχικά την περασμένη αγωνιστική διέλυσε στο Μόναχο με σκορ 4-0 (Video) τη Λεβερκούζεν, ενώ μεσοβδόμαδα έστησε ανάλογο πάρτι (5-0) κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν κι έκανε το 3/3 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιθετική παράσταση των Βαυαρών είχαν οι Σανέ, Μουσιάλα, Μανέ οι οποίοι όσο περνάει ο καιρός εκτοξεύουν τα νούμερα τους σε εκτέλεση και δημιουργία.

Παράλληλα, οι δύο πρώτοι παρουσιάζονται ως οι νέοι ηγέτες της Μπάγερν και πάνω στο χορτάρι έχουν προσθέσει ταχύτητα στο παιχνίδι των Βαυαρών!

«Πετύχαμε δύο μεγάλες νίκες και αυτό είναι σημαντικό για τον ρυθμό και την ψυχολογία της ομάδας. Μας περιμένει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που αναμένουν με αγωνία οι φίλαθλοι και είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη», υποστήριξε ο Νάγκελσμαν παραμονή του ντέρμπι.


Ντόρτμουντ – Μπάγερν: Στατιστικά & Προϊστορία 08/10/2022

  • 106 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Ντόρτμουντ και Μπάγερν. Οι Βαυαροί έχουν νικήσει σχεδόν στα μισά ντέρμπι και συγκεκριμένα μετρούν 52 νίκες. Οι Βεστφαλοί από την πλευρά τους μετρούν 25 νίκες, ενώ 29 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • 10 σερί νίκες σε Klassiker ανεξαρτήτως έδρας μετράει η Μπάγερν. Το σερί κρατάει από τις 6 Απρίλιου του 2019, ενώ η Ντόρτμουντ κέρδισε τελευταία φορά τους Βαυαρούς τον Νοέμβριο του 2018 με σκορ 3-2.
  • Τα 15 από τα 17 τελευταία ντέρμπι ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Over 2.5 και τα 12 από αυτά Goal.
  • Το τελευταίο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων έγινε στο Μόναχο τον περασμένο Απρίλιο. Εκεί η Μπάγερν επικράτησε με σκορ 3-1 και παράλληλα εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλος της πρωταθλήτριας.
  • Τον Νοέμβριο του 2016 ήταν το τελευταίο παιχνίδι που η Ντόρτμουντ κράτησε ανέπαφη την εστία της κόντρα στην Μπάγερν. Στο συγκεκριμένο ματς το σκορ έληξε 1-0 υπέρ της Ντόρτμουντ.
  • Από τον Μάρτιο του 2016 και το 0-0 στο Βεστφάλεν αγνοείται η ισοπαλία σε ντέρμπι πρωταθλήματος.
  • Στο τελευταίο ντέρμπι στην έδρα της Ντόρτμουντ η Μπάγερν επικράτησε 2-3, όμως είχαμε ισοπαλίες στις κίτρινες κάρτες 2 για κάθε ομάδα.
  • Τα 6 τελευταία klassiker λήγουν Over 3.5, ενώ τα 3 από αυτά έχουν ολοκληρωθεί με σκορ 3-2 υπέρ της Μπάγερν.
  • Ο Μουσιάλα με 5 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπάγερν στη φετινή Bundesliga, ενώ ακολουθούν οι Μανέ (4) και Σανέ (3).
  • Η Ντόρτμουντ στο φετινό πρωτάθλημα μετράει 5 νίκες και οι τρεις από αυτές ήρθαν με σκορ 1-0 απέναντι σε Λεβερκούζεν (εντός), Χέρτα (εκτός), Σάλκε (εντός).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στην Bundesliga.  

Ντόρτμουντ – Μπάγερν: Προγνωστικά 08/10/2022

Στο 107ο «klassiker» η Μπάγερν είναι φαβορί για τη νίκη και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο ντέρμπι της Bundesliga.

Οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ και παίζουν σε υψηλές ταχύτητες. Με βάση το παραπάνω δεδομένο κανείς δεν πρόκειται να χαμηλώσει ρυθμό!

OVER 1,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ ΝOVIBET

Το υλικό της Μπάγερν είναι καλύτερο, ενώ το τελευταίο διάστημα οι Βαυαροί έχουν χτίσει σερί νικών μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ. Αρκετές πιθανότητες να διευρυνθεί…

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Το παιχνίδι της Μπάγερν περνάει από τα πόδια των Μουσιάλα και Σανέ. Αμφότεροι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πετυχαίνουν γκολ με περισσότερη ευκολία. Οι αποδόσεις για να σκοράρουν στο ντέρμπι είναι δελεαστικές.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΥΣΙΑΛΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΝΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIbet

Αγαπημένο σκορ στα τελευταία klassiker το 2-3 υπέρ της Μπάγερν.

FUN BET ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 16.75 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/10/2022

Ο Τέρζιτς είδε τους παίκτες του να φορτσάρουν μέσα στη Σεβίλλη και παράλληλα να παρουσιάζουν σοβαρότητα στην άμυνα. Ανέβασε ρυθμό και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μάρκο Ρόις που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Εκτός παραμένουν οι Αλέ, Γκίτενς (επιθ.), Νταχούντ (μεσος), ενώ αμφίβολος είναι ο βασικός στόπερ Χούμελς και επιστρέφει ο Κόμπελ (τερμ.)

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόμπελ – Γκερέιρο, Σλότερμπεκ, Σίλε, Μενιέ – Οζκάν, Μπέλινγκχαμ, Τσαν – Μπραντ, Μουκόκο (Ρόις), Μάλεν.

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/10/2022

Πλην των κλασικών προβλημάτων των Ερνάντες και Κομάν ο Νάγκελσμαν πρέπει να λύσει και δύο ακόμα προβλήματα. Ο Μίλερ τέθηκε νοκ άουτ, αφού δεν ξεπέρασε την ίωση, ενώ ο Κίμιχ μπήκε στην αποστολή, αλλά είναι αμφίβολος για το αρχικό σχήμα. Οι Γκορέτσκα και Γκνάμπρι είναι ετοιμοπόλεμοι για να καλύψουν τα κενά, ενώ οι Σανέ, Μουσιάλα συνεργάζονται με κλειστά μάτια και θα μπουν στην 11αδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρντ, Ουπαμεκάνο, Ντε Λιγκτ, Ντέιβις – Γκορέτσκα, Σάμπιτσερ – Μουσιάλα, Γκνάμπρι, Σανέ – Μανέ.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ντενίζ Αϊτεκίν


Διαβάστε ακόμα…

milan-juventus-novibet

Μίλαν – Γιουβέντους: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/10/2022


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ