el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ντόρτμουντ – Παρί: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/05/2024

Ώρα ημιτελικών με σπουδαία ματσάρα στη Γερμανία: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν (22:00) στο πρώτο ματς ενός αμφίρροπου ζευγαριού.

Οι γηπεδούχοι αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης και φιλοδοξούν να φτάσουν ξανά στον τελικό μετά το 2013, ενώ, στην άλλη μεριά, η Παρί στοχεύει στο να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της, λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τον σούπερ σταρ Κιλιάν Μπαπέ.

Οι Γάλλοι εμφανίζονται – έστω και οριακά – ως το φαβορί για να «καπαρώσουν» μία θέση στον τελικό, αλλά – κακά τα ψέματα – σε αυτό τo επίπεδο δεν μπορεί καμία ομάδα να υποτιμηθεί ή να αποκλειστεί πριν καν μπει στο γήπεδο.

Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Βεστφάλεν επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα  αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο μεγάλος ημιτελικός στη Γερμανία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Μπορούσια Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Παρουσίαση, Ανάλυση, Ενδεκάδες 01/05/2024

Aν και η πλειοψηφία την είχε… τελειωμένη, εκείνη επιβίωσε και κυριάρχησε! Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης με το εμφατικό 4-2 στη ρεβάνς και «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη πως είναι ικανή να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα, ειδικά στο… κάστρο του Βεστφάλεν.

O Έντιν Τέρζιτς έχει ήδη κάνει focus στο Champions League, μετά την κακή πορεία των τελευταίων εβδομάδων στην Bundesliga και είναι προφανές πως τα ματς με την Παρί είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις της σεζόν για την Ντόρτμουντ.

«Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις μία ομάδα σαν την Παρί. Δεν είναι μόνο ο Μπαπέ, δεν δουλεύει έτσι η αμυντική προσέγγιση μίας ομάδας. Έχουμε πλάνο για να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά πρέπει να έχουμε και πίστη στον εαυτό μας. Θα είναι δύο κλειστά και δύσκολα ματς», ανέφερε ο τεχνικός της Ντόρμουντ, που δεν υπολογίζει στον τραυματία Σεμπάστιαν Αλέ. Αμφίβολοι οι Ματς Χούμελς και Ίαν Μάατσεν, που πάντως αναμένεται να… σφίξουν τα δόντια για να παίξουν από την αρχή.

Με βάση τα δεδομένα, η πιθανή ενδεκάδα της Μπορούσια Ντόρμουντ αποτελείται από τους: Κόμπελ, Ράιερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Σάμπιτσερ, Τσαν, Μπραντ, Αντεγιέμι, Σάντσο και Φούλκρουγκ.

Ένα ανόητο φάουλ του Αραούχο άλλαξε εντελώς τα δεδομένα και η Παρί δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη: Με μία εξαιρετική εμφάνιση και το εμφατικό 4-1 έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε για τα ημιτελικά του Champions League.

Λίγους μήνες πριν, η Παρί χρειάστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας με την Μπορούσια (1-1) για να επιβιώσει στο γκρουπ του «θανάτου« και να προκριθεί στη φάση των νοκ-άουτ. Τότε, ελάχιστοι ήταν αυτοί που περίμεναν πως οι Γάλλοι θα έφταναν μέχρι εδώ, ειδικά αν μπει στην εξίσωση και το σίριαλ της αποχώρησης του Κιλιάν Μπαπέ.

Όπως και να έχει, η Παρί βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον μεγάλο της στόχο και ξεκινά ως φαβορί τα δύο ματς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Ενρίκε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του εκτός του Κιμπεμπέ και η πιθανή ενδεκάδα της Παρί αποτελείται από τους Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ερνάντες, Μέντες, Ζαϊρ-Εμερί, Βιτίνια, Φαμπιάν, Ντεμπελέ, Μπαρκολά (Κόλο Μουανί) και Μπαπέ.


Μπορούσια Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Στατιστικά και Προϊστορία 01/05/2024

  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων: Η Παρί κέρδισε με 2-0 στη Γαλλία και πήρε το 1-1 στη Γερμανία.
  • Με 2-3 συνολικά γκολ ολοκληρώθηκαν και τα τέσσερα παιχνίδια με τις δύο ομάδες στο Champions League.
  • Η Ντόρτμουντ μέτρησε μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της με την Παρί.
  • Τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με G/G.
  • H Παρί μετρά πέντε σερί ματς με G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Η Παρί έχασε μόλις μία φορά στα τελευταία 33 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Ντόρτμουντ κέρδισε μόλις πέντε φορές στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Oι Γερμανοί είναι η κορυφαία ομάδα του φετινού Champions League σε τάκλιν (172), κερδισμένες μπάλες (435) και clean sheets (4). Επίσης διαθέτει τον κορυφαίο παίκτη στις ασίστ, τον Σάμπιτσερ με πέντε.
  • Αντίθετα, η Παρί διαθέτει τον καλύτερο σκόρερ (Μπαπέ, 8 γκολ), ενώ είναι δεύτερη σε ποσοστό κατοχής (60,4%) και τρίτη σε ακρίβεια στις πάσες (89,3%).
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά 01/05/2024

Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι. Η Παρί έχει ίσως μεγαλύτερη ποιότητα ως ομάδα, αλλά ο παράγοντας της έδρας αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και σε αυτή την αναμέτρηση.

Το βασικό για τους δύο προπονητές είναι να αποφύγουν το ρίσκο, αφού υπάρχει και η ρεβάνς της Γαλλίας, οπότε ίσως δούμε ένα «σφιχτό» και κλειστό παιχνίδι

Για το ματς στη Γερμανία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

2-3 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Αν και η ποιότητα… ξεχειλίζει, το βασικό για την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Παρί Σεν Ζερμέν είναι να μην ηττηθούν και να έχουν μαζί τους ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Με λίγα λόγια: Όχι πολλά ρίσκα, αρκετές «μάχες» στο κέντρο και ένα χαμηλό σκορ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπορούσια Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ